Η Google δημοσίευσε το πρώτο promo για τα Pixel 3 και Pixel 3 XL

google promo pixel 3 3xl, Η Google δημοσίευσε το πρώτο promo για τα Pixel 3 και Pixel 3 XL

Η Google αναβάθμισε το online κατάστημά της και εμφανίστηκε το πρώτο promo για τα επόμενα Pixel 3 και Pixel 3 XL, καλώντας τους χρήστες να εγγραφούν με το email τους για να λάβουν τις ενημερώσεις στις 9 Οκτώβρη που θα γίνει η παρουσίαση των νέων Pixel.

Το Pixel 3 XL κυριάρχησε τον προηγούμενο μήνα αναφορικά με τις διαρροές συσκευών σε Ρωσία και Ουκρανία, σε βαθμό που πιθανόν να μην έχει μείνει τίποτα για τη Google για να προωθήσει τη συσκευή και να κρατήσει τους καταναλωτές ζεστούς για την παρουσίαση των Pixel smartphone.

Ίσως για αυτό το λόγο η Google αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα τόσο απλό promo για να αυξήσει το hype γύρω από τα Pixel 3 και Pixel 3 XL, με τον αριθμό “3” να υποδηλώνει πως τα Pixel 3 smartphone ετοιμάζονται να παρουσιαστούν, και το λεκτικό “Get the scoop” να συμπληρώνει το promo των συσκευών.

Από τη στιγμή που οι χρήστες πραγματοποιήσουν την εγγραφή με το email τους, εμφανίζεται στην οθόνη η προτροπή “Check back for more on October 9th” και θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις σχετικά με τα νέα Pixel 3 και Pixel 3 XL από τη Google στις 9 Οκτωβρίου.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GS

Άμα βγουν τόσο άχρηστα όσα τα Pixel 2 που βγάζανε συνέχεια προβλήματα τότε θα φτάσουν πάτο από την πρώτη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.