Η HTC αλλάζει στρατηγική και θα παρουσιάσει “κάτι άλλο” μετά το καλοκαίρι του 2019;

HTC αλλάζει στρατηγική παρουσιάσει “κάτι άλλο” καλοκαίρι 2019, Η HTC αλλάζει στρατηγική και θα παρουσιάσει “κάτι άλλο” μετά το καλοκαίρι του 2019;

Με την πάροδο των χρόνων, η HTC άρχισε να συρρικνώνει το τμήμα των smartphone στρέφοντας την προσοχή της στις ναυαρχίδες έτσι ώστε να ανακάμψει και επειδή το HTC U12+ δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει, φαίνεται πως αλλάζει στρατηγική σε μια ύστατη προσπάθεια να αναγεννηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η HTC αλλάζει στρατηγική αναφορικά με την κυκλοφορία κάποιου flagship smartphone για το πρώτο εξάμηνο του 2019 μιας και η εταιρεία στρέφεται σε mid-range smartphone στα τέλη της άνοιξης. Αυτό ενδεχομένως γίνεται για να αλλάξει το καταναλωτικό κοινό στο οποίο στοχεύει μιας και έχει μπορεί να πετύχει καλύτερες πωλήσεις με συσκευές μεσαίας κατηγορίας που θα είναι πιο ανταγωνιστικές από τις αντίστοιχες της αγοράς.

Δεν είναι γνωστό αυτή η αλλαγή τι περιλαμβάνει, με τις πηγές να αναφέρουν πως η HTC ετοιμάζει “κάτι άλλο” για το δεύτερο μισό του 2019. Θα μπορούσε να ήταν κάποιο mid-range smartphone το οποίο θα ήταν πολύ ανώτερο από τον ανταγωνισμό αλλά και μια συσκευή με πολύ πιο ανταγωνιστικό σχεδιασμό και χαρακτηριστικά έτσι ώστε να “κλέψει” τη δόξα από τα Galaxy Note 10 και iPhone που θα παρουσιαστούν το δεύτερο μισό του επόμενου έτους.

Τα πράγματα δεν είναι ευνοϊκά για την εταιρεία από την Ταϊβάν και με το μερίδιο της αγοράς που κατέχει η HTC να είναι μικρότερο του 1%, θα πρέπει να κάνει κινήσεις οι οποίες θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην αγορά έτσι ώστε να κερδίσει σταδιακά την εμπιστοσύνη των καταναλωτών οι οποίοι δείχνουν να την έχουν βάλει στο περιθώριο.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

η ειδηση αυτη εκφραζει το δεν γ@μς που δε γ@μς ,καλυτερα πήγαινε για ψάρεμα για την HTC !

Darth

Τημες ας αλλάξει μπας και μαζέψει κόσμο ξανά και ας αφίσες της πολιτικές της

Kosmas

Να βγάλει πλυντήρια. θα το πάρει μια θεία μου που δεν ξέρει απο μάρκα HTC να κάνει σεφτέ

giorgosgek

εβγαζε καλουλες συσκευες, μπορει και καλυτερες απο τις περισσοτερες , με καλες καμερες. Ισως το εχασε στην τιμη, παλια ειχε ποιοτικες συσκευες. Κριμα να ειναι σε αυτα τα χαλια , εχουν δικιο οι απο πανω, μακαρι να ανακαμψει να βλεπουμε ωραια πραγματα απο ολες τις εταιρειες.

Φανης 2013

απαραδεκτο ! εχω το eye το ειχα πληρωσει χρυσο και ξαφνικα σταματησαν την υποστηριξη !! Εχω καλεσει πολλακις στα κεντρικα της αρμοδειας για την ελλαδα εταιριας και το μονο που εισεπραξα ηταν αδιαφορια !
Ποτε παλι κινεζια

John Real

HTC και Sony είναι ήδη πεθαμένες όχι μόνο στην Ελλάδα και γενικότερα. Ίσως προλαβαίνει να το σώσει η LG γιατί είδα κάποιες καλές κριτικές για το V40 Thinq αν μπορέσει να έχει ανταγωνιστικές τιμές.

Γιάννης

Κάθε χρόνο διαβάζω τα ίδια: “Δεν κατάφερε να πουλήσει η HTC φετος, παει σε αλλαγες τη νεα χρονια για να ανακάμψει”. Φυσικά του χρόνου ξανά τα ίδια. Με τις τιμές που πουλάει και τη φθηνή υποστήριξη που παρέχει (βάση των λεγόμενων των πελατών της) ειλικρινά απορώ πώς κρατιούνται ακόμα.

Kostas-DOHA

ελπιζω οι μετοχοι να εχουν προλαβει να μαζεψουν τα λεφτα τα προηγουμενα χρονια και να πινουν cocktails και να παιζουν ps4 μαζι με τους ”αλλους” σε τιποτα εξωτικα νησια……παραδεχομαι ομως οτι παλιοτερα ειχαν πολυ καλες συσκευες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.