Η Huawei δηλώνει πως δεν βγάζει κέρδος από το Mate Xs

, Η Huawei δηλώνει πως δεν βγάζει κέρδος από το Mate Xs

Μπορεί οι τιμές των foldable κινητών, όπως τα Huawei Mate Xs και Samsung Galaxy Fold, να ξεκινούν από τα 2000 Ευρώ, αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι εταιρείες μπορούν να βγάλουν κέρδος, ακόμα και σε αυτά τα ποσά.

Σύμφωνα με τον Richard Yu, Consumer Group CEO της Huawei, η εταιρεία έχει χάσει πάνω 60 εκ. δολάρια Αμερικής από το foldable smartphone Mate XS. Ο Richard Yu ελπίζει πως όταν το κόστος παραγωγής των εύκαμπτων οθονών μειωθεί, τότε θα μπορούν οι εταιρείες να βγάλουν κάποιο κέρδος από τις πωλήσεις.

Σε παλαιότερες δηλώσεις άλλων στελεχών, φαίνεται πως η Huawei ευελπιστεί αυτό το κόστος να πέσει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Το Huawei Mate Xs έγινε διαθέσιμο παγκοσμίως τον Φεβρουάριο, με την τιμή του να κυμαίνεται μεταξύ 2.400 και 2.700 Δολάρια, ανάλογα τη χώρα. Στην Ελλάδα δεν κυκλοφόρησε ποτέ αν και υπήρξαν συζητήσεις τον περασμένο μήνα.

Για την ιστορία, το πρώτο Mate X κυκλοφόρησε μόνο στην αγορά της Κίνας και σε περιορισμένα τεμάχια. Μένει να δούμε πότε θα έρθει μια βιώσιμη λύση στα foldable smartphones τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους κατασκευαστές.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Για να βγαλει κέρδος πρέπει να πουλήσει κ κανένα! Ας τους το πει κάποιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.