Η κυκλοφορία του 5G iPhone δεν θα καθυστερήσει υπόσχεται η Foxconn

, Η κυκλοφορία του 5G iPhone δεν θα καθυστερήσει υπόσχεται η Foxconn

Το προηγούμενο διάστημα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο αρκετές πηγές, οι οποίες υποστήριζαν ότι η Apple δεν θα καταφέρει να έχει έτοιμο για το 2020 το iPhone που θα υποστηρίζει 5G. Τώρα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από την Foxconn το iPhone 5G θα είναι έτοιμο για να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2020, παρά την εξάπλωση του κορονοϊού. Για όσους δεν γνωρίζουν η Foxconn είναι από τις βασικές εταιρείες που συνεργάζονται με την Apple για την παραγωγή των iPhone.

Όσον αφορά την Foxconn, η εταιρεία είχε αναγκαστεί να κλείσει τα εργοστάσια παραγωγής εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού στον πλανήτη ωστόσο έχει ήδη επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς. Η εταιρεία συνεργάζεται σκληρά με τον Αμερικανικό κολοσσό ώστε να καλύψει τον χαμένο χρόνο όμως αν υπάρξει κάποια περαιτέρω καθυστέρηση το επόμενο διάστημα τότε πιθανόν η ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 5G θα αλλάξει. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες, η δοκιμαστική περίοδος ξεκινάει τον Ιούνιο ενώ η μαζική παραγωγή ξεκινάει τον Αύγουστο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2019

Notch και “κεραμικές εστίες” θα είναι πάλι, ή θα βγει κάτι καλύτερο ?

Πολύ φοβάμαι, με τα σοβαρά προβλήματα στην παγκόσμια παραγωγή, δεν θα δούμε κάτι διαφορετικό στο σχεδιασμό, πλην (ίσως) το νέο (classic) σασί τύπου SE.

SUPS 👨‍⚖️

Η παραγωγη του νεου iphone ξεκιναει συνηθως Ιουλιο αλλα και παλι οι καημενοι οι εργατες θα δουλεουν ακομα περισσοτερες υπερωριες …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.