Η Motorola ξεκινά τις αναβαθμίσεις σε Android Pie με το Motorola One Power;

Motorola ξεκινά αναβαθμίσεις Android Pie One Power, Η Motorola ξεκινά τις αναβαθμίσεις σε Android Pie με το Motorola One Power;

Ήρθε η στιγμή που η Motorola φαίνεται να μπαίνει στη λίστα των εταιρειών που ξεκινούν τις αναβαθμίσεις σε Android Pie, με την πρώτη συσκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι το Motorola One Power.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 91mobiles, η Motorola ξεκινάει σταδιακά την αναβάθμιση σε Android 9 Pie αρχικά για το Motorola One Power, παρά το γεγονός πως η αναβάθμιση θα ήταν πιο λογικό να γίνει σε κάποια high-end συσκευή και όχι σε mid-range. Οι κάτοχοι του Motorola One Power πρέπει να νιώθουν τυχεροί μιας και θα αφήσουν πίσω το Android Oreo και θα μεταβούν στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, τουλάχιστον όσον αφορά τους χρήστες στην αγορά της Ινδίας.

Το Motorola One Power είναι μέρος του προγράμματος Android One και “τρέχει” stock Android, με αποτέλεσμα να έχει προτεραιότητα στις αναβαθμίσεις, κάτι που συμβαίνει με όλα τα Android One smartphone. Το Android 9 Pie αναμένεται να φέρει το σύστημα χειρισμού της συσκευής μέσω gestures, βελτιώσεις στη μπαταρία και στις επιδόσεις της κάμερας και τη δυνατότητα παρακολούθησης της χρήσης του smartphone και των εφαρμογών, που αποτελούν μέρος του Digital Wellbeing που ανακοίνωσε η Google κατά την παρουσίαση του Android P κατά τη διάρκεια του Google I/O 2018.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.