Η Motorola ξεκινά τις αναβαθμίσεις σε Android Pie με το Motorola One Power;

Motorola ξεκινά αναβαθμίσεις Android Pie One Power, Η Motorola ξεκινά τις αναβαθμίσεις σε Android Pie με το Motorola One Power;

Ήρθε η στιγμή που η Motorola φαίνεται να μπαίνει στη λίστα των εταιρειών που ξεκινούν τις αναβαθμίσεις σε Android Pie, με την πρώτη συσκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι το Motorola One Power.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 91mobiles, η Motorola ξεκινάει σταδιακά την αναβάθμιση σε Android 9 Pie αρχικά για το Motorola One Power, παρά το γεγονός πως η αναβάθμιση θα ήταν πιο λογικό να γίνει σε κάποια high-end συσκευή και όχι σε mid-range. Οι κάτοχοι του Motorola One Power πρέπει να νιώθουν τυχεροί μιας και θα αφήσουν πίσω το Android Oreo και θα μεταβούν στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, τουλάχιστον όσον αφορά τους χρήστες στην αγορά της Ινδίας.

Το Motorola One Power είναι μέρος του προγράμματος Android One και “τρέχει” stock Android, με αποτέλεσμα να έχει προτεραιότητα στις αναβαθμίσεις, κάτι που συμβαίνει με όλα τα Android One smartphone. Το Android 9 Pie αναμένεται να φέρει το σύστημα χειρισμού της συσκευής μέσω gestures, βελτιώσεις στη μπαταρία και στις επιδόσεις της κάμερας και τη δυνατότητα παρακολούθησης της χρήσης του smartphone και των εφαρμογών, που αποτελούν μέρος του Digital Wellbeing που ανακοίνωσε η Google κατά την παρουσίαση του Android P κατά τη διάρκεια του Google I/O 2018.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

Motorola Edge 50 Neo: Αποκαλύφθηκαν render και προδιαγραφές

Το Motorola Edge 40 Neo, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, πρόκειται να αποκτήσει διάδοχο, σύμφωνα με leak.

Smartphones Edge Motorola

Motorola Edge 50 5G: Έρχεται στην Ευρώπη τον Ιούλιο και αυτή είναι η τιμή του

Η Motorola έχει ήδη παρουσιάσει το Edge 50 Ultra τον περασμένο μήνα, το οποίο ακολούθησαν άλλα δύο μέλη της οικογένειας, τα Fusion και Pro.

Smartphones featured Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 50 Ultra: Νέα πιστοποίηση επιβεβαιώνει ότι υποστηρίζει φόρτιση 68W

Η Motorola ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα Razr 50 και Razr 50 Ultra καθώς οι δύο συσκευές μαζεύουν πιστοποιήσεις.

Smartphones Moto Motorola

Moto G85: Φήμες θέλουν να έρχεται με διπλή κάμερα 50 MP

Η Motorola εργάζεται σε ένα midrange Moto G85 που θα κοστίζει 300 € στην Ευρώπη και εμφανίστηκε στο Geekbench με ένα chipset Snapdragon 4 Gen 3.