Η μπαταρία του Galaxy Note 9 σε teaser video της Samsung

Η Samsung δημοσίευσε teaser video το οποίο μας προετοιμάζει για την αλλαγή που πρόκειται να γίνει στην αυτονομία του Galaxy Note 9, δείχνοντας πως όλα όσα κάνουμε όλοι μας για να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας θα είναι πια παρελθόν.

Με αυτό το video η Samsung επιβεβαιώνει πως το Note 9 θα διαθέτει μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας από τα προηγούμενα, χωρίς φυσικά να αναφέρει τη χωρητικότητά της. Αυτό που φαίνεται στο video είναι πως ο χρήστης του smartphone, το οποίο θέλουν να υπονοήσουν ότι πρόκειται για iPhone χωρίς να το δείχνουν ξεκάθαρα, βρίσκεται καθ’ οδόν για μια επαγγελματική συνάντηση, με τη μπαταρία της συσκευής του να βρίσκεται στο 5% και την ειδοποίηση σχετικά με αυτό να γεμίζει την οθόνη του smartphone.

Στη συνέχεια δείχνει μια σειρά διαδικασιών που κάνουμε όλοι μας όταν η μπαταρία του smartphone εξαντλείται, μιας και συνήθως χαμηλώνουμε τη φωτεινότητα της οθόνης μας σε σημείο που θα μπορούμε τουλάχιστον να διαβάζουμε τα περιεχόμενά της. Έπειτα, πηγαίνουμε και κλείνουμε κάθε ενεργή εφαρμογή, απενεργοποιούμε τα Wi-Fi, τις υπηρεσίες τοποθεσίας και όταν όλα αυτά δεν αρκούν, βγάζουμε το powerbank και το συνδέουμε με το smartphone για να μη σβήσει.

Τέλος, φαίνεται πως έχουμε ξεχάσει να φορτίσουμε το powerbank και έτσι η συσκευή μας σβήνει, με τη Samsung να μας λέει πως πολλά μπορούν να αλλάξουν από εδώ και πέρα, με την αρχή να γίνεται στην επίσημη παρουσίαση του Note 9 στις 9 Αυγούστου όπου θα μάθουμε για τη μπαταρία της συσκευής και για κάθε άλλο νέο στοιχείο που έχει να μας αποκαλύψει η Samsung.

μπαταρία galaxy note 9 teaser video samsung, Η μπαταρία του Galaxy Note 9 σε teaser video της Samsung

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

για να δουμε … απο εποχη s7 edge εχουμε να δουμε κατι wow στην αυτονομια των samsung flagships.

Μανώλης

κράτα μικρό καλάθι!!! 😉

εκτός και αν μακρύνουν και άλλο τη σοκοφρέτα στυλ συσκευή και έχει επιπλέον χώρο για μπαταρία!!!!

Agnostos13

[Αυτό που φαίνεται στο video είναι πως ο χρήστης του smartphone, το οποίο θέλουν να υπονοήσουν ότι πρόκειται για iPhone]…[Έπειτα, πηγαίνουμε και κλείνουμε κάθε ενεργή εφαρμογή]

Δεν έχει ιδιαίτερο νόημα στο iOS αυτό…

Λευτερης

Agnostos13
Φιλε το πλεγμα των πρόσφατων εφαρμογων που δειχνει ανηκει σε android. Δεν εχει σχεση με ios

IanD

Καλά, δεν ντρέπονται λίγο που σχεδόν καμία ναυαρχίδα δε βγάζει μια μέρα σκληρής χρήσης (το Note 9 δε θα αποτελέσει εξαίρεση, ό,τι κι αν λέει η διαφήμιση) κι αντί οι εταιρίες να επικεντρωθούν στις μπαταρίες κάθονται και κονταροχτυπιούνται για το ποια συσκευή είναι λεπτότερη και ποια έχει τα μικρότερα bezels; Και έχουν το θράσος να ζητάνε €1000+ από πάνω;

τακης

Εγω θελω απλα να μου βγαζει ανετα ενα 24ωρο , με ολη την χρηση που κανω

almir

Τι μαθαίνουμε απο τη διαφήμιση…!! ;;;
-Να έχουμε παντα γεμάτα τα powerbank…! Αυτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.