Η Νότιος Κορέα μπήκε επίσημα στη 5G εποχή και η πρώτη video-κλήση έγινε με Samsung 5G smartphone

Η Νότιος Κορέα μπήκε επίσημα στην 5G εποχή με τρεις παρόχους κινητής τηλεφωνίας να το γιορτάζουν, ενώ η πρώτη video-κλήση μέσω 5G πραγματοποιήθηκε με smartphone της Samsung το οποίο υποστηρίζει τη σύνδεση στα 5G δίκτυα.

Τρεις κύριοι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας στη Νότιο Κορέα πραγματοποίησαν την έναρξη εμπορικής παροχής των 5G δικτύων, με τις SK Telecom, KT και LG Uplus να το γιορτάζουν με αντίστροφη μέτρηση και να πανηγυρίζουν για αυτή τη νέα εποχή στην κινητή τηλεφωνία και τη σύνδεση μέσω δεδομένων, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίηθηκε και η πρώτη video-κλήση μέσω 5G σύνδεσης.

Η εμπορική διάθεση των 5G δικτύων ξεκίνησε σε 13 πόλεις της Νοτίου Κορέας, με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να έχουν υποσχεθεί την επέκταση σε ακόμα περισσότερες πόλεις μέχρι την κυκλοφορία των πρώτων 5G smartphone μέσα στο 2019. Η πρώτη video-κλήση έγινε από τον CEO της SK Telecom, Park Jung-ho, ο οποίος χρησιμοποίησε ένα 5G smartphone της Samsung.

Δεν είναι γνωστό το ποιό smartphone τροποποιήθηκε έτσι ώστε να μπορεί να συνδεθεί με τα 5G δίκτυα και ενώ πολλοί θα μπορούσαν να πουν ότι είναι ένα prototype του 5G Galaxy S10, υπάρχουν ορισμένοι που αναφέρουν ότι έχουμε ένα τροποποιημένο Galaxy S9+, με το σημαντικότερο από όλα αυτά να είναι πως η Samsung προχωράει στην 5G εποχή και το δείχνει με πράξεις, με το CEO του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Samsung, DJ Koh, να αναφέρει πως η Samsung Electronics συνεργάζεται με την SK Telecom για να επιταχύνουν την εμπορική διάθεση των 5G δικτύων.

Νότιος Κορέα επίσημα 5G εποχή πρώτη video-κλήση Samsung 5G smartphone, Η Νότιος Κορέα μπήκε επίσημα στη 5G εποχή και η πρώτη video-κλήση έγινε με Samsung 5G smartphone

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kosmas

Χάλια εικόνα. Πόση ξεφτίλα πχια στην τεχνολογική ανάπτυξη. Τόση χαρά δεν κάνανε για το 3G που είχε ένα κάποιο νόημα από 2G. Τί να περιμένεις από μια εθνικότητα που βρίσκει σεξουαλικούς συντρόφους τα ηλεκτρονικά κυκλώματα και ρομπότ. Καλύτερα στο χωριό μου με adsl.

Ετσι που κάνανε μου θυμίσανε το Pen Pineapple Apple Pen του PICOTARO

gio

στο 1.45 φαινεται καθαρα η πισω πλευρα ενος NOTE9

ΚώσταςD.

Είναι που είναι “κουκουρούκου” θέλουν και 5G. Καλά να περάσουν!!!😂😂😂😂

Vaskor

Μπράβο στους Κορεάτες για τα τεχνολογικά επιτεύγματα που προσφέρουν στην ανθρωπότητα! Εύγε! Εύχομαι να έρθουν και στην Ελλάδα σύντομα.

aptalikos

Όποιος δεν καταλαβαίνει γκρινιάζει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.