Η OnePlus κατοχυρώνει την ονομασία “Warp Charge” για τη γρήγορη φόρτιση;

oneplus κατοχύρωση ονομασία warp charge, Η OnePlus κατοχυρώνει την ονομασία “Warp Charge” για τη γρήγορη φόρτιση;

Η OnePlus κατοχύρωσε την ονομασία “Warp Charge” για την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενδεχομένως για να αντικαταστήσει το “Dash Charge” μιας και αντιμετωπίζει προβλήματα σχετικά με τη χρήση της συγκεκριμένης ονομασίας που είναι το πρότυπο γρήγορης φόρτισης των OnePlus smartphone.

Σύμφωνα με τη Dash Charge φόρτιση, μπορούμε να φορτίσουμε το smartphone μας με ενέργεια μιας ημέρας μέσα σε τριάντα λεπτά φόρτισης. Το πρόβλημα που προέκυψε είναι πως υπάρχει η εταιρεία Bragi που εμπορεύεται τα ασύρματα ακουστικά Bragi Dash Pro καθώς και η υπηρεσία Dash Replenishment της Amazon, κάνοντας τη χρήση της ονομασίας Dash απαγορευμένη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η υπηρεσία αυτή επιτρέπει στις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με την Amazon, να “παραγγέλνουν” μόνες τους τις προμήθειες όταν αυτές τελειώνουν, όπως για παράδειγμα μια μηχανή espresso.

Για αυτούς τους λόγους, η OnePlus κατοχύρωσε την ονομασία “Warp Charge” μαζί με το αντίστοιχο λογότυπο για την Ευρωπαϊκή Ένωση, πιθανόν για να καλύψει κάθε τι σχετικό με το πρότυπο ασύρματης φόρτισης της εταιρείας όπως καλώδια, ενσύρματους αλλά και ασύρματους φορτιστές, χωρίς να είναι γνωστό το πότε και σε ποιά προϊόντα θα χρησιμοποιηθούν.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

Δλδ ελευθέρα έμειναν hyperspace charge, wormhole charge, trqnswqrp charge, nuclearblast carge(λένε ότι το πατενταρε η Samsung)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.