Η OnePlus μας δίνει μία πρώτη εικόνα του OnePlus Nord

, Η OnePlus μας δίνει μία πρώτη εικόνα του OnePlus Nord

Μπορεί οι πρώτες προπαραγγελίες να ολοκληρώθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, όμως η OnePlus συνεχίζει να μας δίνει καθημερινά νέες πληροφορίες για το επερχόμενο smartphone της, το οποίο φαίνεται πως σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για την εταιρεία.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram @OnePlusLiteZThing (πλέον ονομάζεται oneplus.nord), η εταιρεία μας δίνει καθημερινά νέα στοιχεία στο παζλ που συμπληρώνει το OnePlus Nord. Η εταιρεία ανέβασε το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ της δημιουργίας του OnePlus Nord, με την ονομασία New Beginning, το οποίο μας δίνει αρκετές πληροφορίες αλλά και τις πρώτες (κακής ποιότητας) εικόνες της συσκευής.

, Η OnePlus μας δίνει μία πρώτη εικόνα του OnePlus Nord

Αρχικά, το μπροστά μέρος του OnePlus Nord φαίνεται να έχει flat οθόνη και ελάχιστα, συμμετρικά bezel περιμετρικά, με διπλή οπή στο αριστερό μέρος της, όπου θα φιλοξενούνται οι selfie κάμερες. Στο πίσω μέρος, αν και δε φαίνεται αρκετά καλά, φαίνεται πως η συσκευή διαθέτει τριπλό σύστημα καμερών, με τις τρεις κάμερες απλά να εξέχουν από τη συσκευή (δεν είναι πάνω σε κάποιο module), σε έναν περίεργο σχηματισμό, σαν το αγγλικό γράμμα L.

Μία ακόμα πληροφορία που μάθαμε είναι ότι η εταιρεία ξεκίνησε με στόχο η συσκευή να κοστολογείται κάτω από 500 Δολάρια, με τις φήμες να μιλάνε ακόμα και για τιμολόγηση γύρω στα 300 Δολάρια. Επίσης, κύριος στόχος της OnePlus είναι να προσφέρει κάμερα επιπέδου ναυαρχίδων σε προσιτή τιμή, κάτι που για χρόνια δεν πρόσφερε ακόμα και στα ακριβά της μοντέλα.

, Η OnePlus μας δίνει μία πρώτη εικόνα του OnePlus Nord

Στις 7 Ιουλίου αναμένουμε την επίσημη παρουσίαση. Μέχρι τότε, η εταιρεία σίγουρα θα συνεχίσει να μας προσφέρει πληροφορίες, ώστε να δημιουργήσει και το απαραίτητο hype γύρω από την επιστροφή στις ρίζες της.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πετρος

Μας εσκασε..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.