Η Open Beta του OxygenOS με Android Pie διαθέσιμη σε OnePlus 5/5T

Open Beta OxygenOS Android Pie διαθέσιμη OnePlus 5/5T, Η Open Beta του OxygenOS με Android Pie διαθέσιμη σε OnePlus 5/5T

Τα νέα είναι ευχάριστα για τους κατόχους των OnePlus 5 και OnePlus 5T μιας και η OnePlus ανακοίνωσε τη διάθεση της Open Beta για το OxygenOS με Android Pie, φέρνοντας σταδιακά την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google σε ακόμα περισσότερα smartphone της εταιρείας.

Η αναμονή για τους κατόχους των OnePlus 5/5T φαίνεται να φτάνει στο τέλος μιας και ξεκίνησε η διάθεση της Open Beta 22 και Open Beta 20 για τα OnePlus 5 και 5Τ αντίστοιχα, η οποία περιλαμβάνει το OxygenOS με το Android 9 Pie. Κατά την ανακοίνωση της Open Beta, η εταιρεία ευχαριστεί τους κατόχους των συσκευών για την υπομονή τους, την οποία θα πρέπει οι κάτοχοι των OnePlus 3 και 3T να έχουν σε ακόμα μεγαλύτερες “δόσεις” μιας και δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμη έστω η συγκεκριμένη beta έκδοση στις συσκευές τους.

Η Open Beta του OxygenOS με Android Pie φέρνει το Android 9 Pie στις συσκευές, καθώς και το νέο User Interface, με τα νέα navigation gestures να είναι διαθέσιμα μόνο για το OnePlus 5T. Επιπλέον, με την αναβάθμιση γίνεται διαθέσιμο και το patch ασφαλείας για το μήνα Νοέμβριο καθώς και το νέο Do Not Disturb mode αλλά και τα Adaptive Battery, Adaptive Brightness, τα οποία ρυθμίζουν τη χρήση μπαταρίας και φωτεινότητας της οθόνης ανάλογα με τις συνήθειες χρήσης του κάθε κατόχου των smartphone.

Τέλος, πρέπει να τονίσουμε πως η αναβάθμιση πρόκειται για beta έκδοση και καμιά φορά δεν είναι πολύ σταθερή στη λειτουργία της, με τα bugs και τα κολλήματα να είναι πιθανά μιας και δεν έχουμε την τελική έκδοση του OxygenOS.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.