Η Oppo επιδεικνύει τις δυνατότητες του flash charger των 125W

https://www.youtube.com/watch?v=AH599Wcl9mw

Στο δρόμο για την πιο γρήγορη φόρτιση, η Oppo φαίνεται να είναι προς το παρόν η κυρίαρχος του παιχνιδιού, καθώς μετά τις λύσεις των Xiaomi και Vivo στα 120W, η εταιρεία είχε ανακοινώσει και επίσημα το δικό της φορτιστή των 125W.

Στο video παραπάνω βλέπουμε την εταιρεία να επιδεικνύει αυτή την τεχνολογία, μέσω της οποίας ένα smartphone με μπαταρία 4.000mAh μπορεί να φορτίσει από το 0% έως το 41% μέσα σε μόλις 5 λεπτά. Επίσης, για πλήρη φόρτιση η συσκευή χρειάζεται μόλις 20 λεπτά, σημαντική διαφορά με την τεχνολογία φόρτισης SuperVOOC 2.0 της εταιρείας στα 65W, που απαιτούσε 30 λεπτά για πλήρη φόρτιση.

, Η Oppo επιδεικνύει τις δυνατότητες του flash charger των 125W

Ο λόγος που ενώ έχουμε σχεδόν διπλάσια Watt δεν έχουμε διπλάσια διαφορά στο χρόνο φόρτισης είναι για προστασία της μπαταρίας από υπερθέρμανση, κάτι που η Oppo φροντίζει με προσθήκη άλλων 6 αισθητήρων θερμότητας στους ήδη υπάρχοντες 4 της τεχνολογίας SuperVOOC 2.0, ώστε να μη ξεφύγει ποτέ πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου. Ήδη έχει ξεκινήσει η μαζική παραγωγή των εν λόγω φορτιστών, οπότε περιμένουμε να δούμε τις πρώτες συσκευές μέχρι το τέλος του έτους.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.