Η οθόνη του Samsung Galaxy Note 9 εμφανίστηκε σε video δείχνοντας αλλαγές στους αισθητήρες

Το γυαλί της οθόνης του Samsung Galaxy Note 9 εμφανίστηκε σε video και φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας πιθανές αλλαγές στους αισθητήρες στην οθόνη, ενώ τα bezel στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης δείχνουν ακόμα πιο λεπτά.

Τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με το Galaxy Note 9 είναι όλο και περισσότερα αφού μετά την εμφάνιση του Note 9 με Exynos 9810 και 6GB στο Geekbench, screen protectors δείχνουν το πως θα είναι η οθόνη της συσκευής, εφόσον η πληροφορία αποδειχθεί αληθής.

Όλα αυτά δείχνουν πως δεν αποκλείεται η παρουσίαση του Galaxy Note 9 να γίνει τέλη Ιουλίου έτσι ώστε η παρουσίασή του καθώς και αυτή των Galaxy S10 και S10+ να πραγματοποιηθεί νωρίτερα με σκοπό να “χωρέσει” η παρουσίαση του αναδιπλούμενου Galaxy X στο χρονοδιάγραμμα της Samsung.

Αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες και το video είναι πως πιθανόν να έχουμε αλλαγές στους αισθητήρες της οθόνης μιας και όχι μόνο οι οπές έχουν μεγαλύτερο μέγεθος αλλά βλέπουμε πως ένας νέος αισθητήρας θα προστεθεί στην οθόνη και ενδεχομένως να έχει να κάνει με την τρισδιάστατη σάρωση προσώπου για το ξεκλείδωμα της συσκευής. Μια λειτουργία η οποία θα είναι παρόμοια με το Face ID της Apple, με τη Samsung να ετοιμάζει τη δική της έκδοση που θα ανταγωνιστεί την Apple σε αυτόν τον τρόπο ξεκλειδώματος των smartphone.

οθόνη samsung galaxy note 9 video αλλαγές αισθητήρες, Η οθόνη του Samsung Galaxy Note 9 εμφανίστηκε σε video δείχνοντας αλλαγές στους αισθητήρες

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.