Η πλάτη των OnePlus 6 σπάει στο ίδιο σημείο χωρίς λόγο

πλάτη oneplus 6 σπάει μόνη της ίδιο σημείο, Η πλάτη των OnePlus 6 σπάει στο ίδιο σημείο χωρίς λόγο

Το OnePlus 6 είναι το πρώτο smartphone της OnePlus με γυάλινη πλάτη χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Φαίνεται όμως πως η πλάτη της συσκευής αντιμετωπίζει πρόβλημα μιας και χρήστες του Reddit αναφέρουν ότι σπάει μόνη της χωρίς λόγο.

Το φαινόμενο που εμφανίζεται συχνά στα smartphone με γυάλινη πλάτη έχει να κάνει με τα σημάδια από τα δάκτυλά μας κατά τη χρήση του, κάτι το οποίο είναι αναμενόμενο. Αυτό που δεν περιμένει κανείς είναι να δει τη γυάλινη πλάτη της συσκευής του να σπάει χωρίς λόγο, κάτι το οποίο εμφανίζεται τελευταία σε χρήστες του OnePlus 6.

Χρήστες κάνουν αναφορές στο Reddit για αναπάντεχα σπασίματα στην πλάτη του OnePlus 6 τα οποία εμφανίζονται στο ίδιο σημείο. Όπως τονίζεται, οι συσκευές τους όχι μόνο δεν έχουν πέσει για να προκληθεί η φθορά αλλά ορισμένοι τις διατηρούν σε θήκες. Παρ’ όλα αυτά, τα OnePlus 6 σπάνε σε συγκεκριμένο σημείο στη γυάλινη πλάτη τους.

Δεν είναι γνωστό το τι προκαλεί το εκτεταμένο ράγισμα στο ύψος του κουμπιού που ρυθμίζει την ένταση του ήχου, με την OnePlus να μην έχει ανακοινώσει κάτι σχετικά με το συμβάν το οποίο είναι ανησυχητικό.

πλάτη oneplus 6 σπάει μόνη της ίδιο σημείο, Η πλάτη των OnePlus 6 σπάει στο ίδιο σημείο χωρίς λόγο

πλάτη oneplus 6 σπάει μόνη της ίδιο σημείο, Η πλάτη των OnePlus 6 σπάει στο ίδιο σημείο χωρίς λόγο

πλάτη oneplus 6 σπάει μόνη της ίδιο σημείο, Η πλάτη των OnePlus 6 σπάει στο ίδιο σημείο χωρίς λόγο

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vtag

Μούφα….πεταχτε τα!

giannis

Ότι πληρώνεις παίρνεις. Αν είναι πρόβλημα σχεδιαστικό (προφανώς είναι) τότε κλάφτε τα.

Giorikas

Σπάνε αυτά που όταν από ένα σημείο και μετά ο κάτοχος του λέει πολλές ….μακακιες !

Flagship killer

Όταν είπα ότι ο μηχανισμός της κάμερας του find X μου φαίνεται ευαίσθητος έπεσαν να με φάνε… Αϊφωνακια με είπαν, ελληναρα με είπαν, ότι λέω βλακείες είπαν, ξερολα με είπαν… Τώρα που κινητό της εταιρείας (one+, Oppo, vivo) σπάει το πίσω γυαλί του ΧΩΡΙΣ λόγο που πήγαν;;;; Αφήστε μας ήσυχους μωρέ με τα λεγκο….

Jimis

flagship ρε φίλε έχεις θέμα? Σοβαρά τώρα..
Πρώτον άσχετο το ένα θέμα με το άλλο.
Δεύτερον όλες οι συσκευές ίσως παρουσιάσουν στην αρχή κάποια θέματα.
Τρίτων ακόμη και το iphone x παρουσίαζε αρχικά μια πράσινη γραμμή στην οθόνη σε ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ. Στο iphone 8 φούσκωνε η γυάλινη πλάτη σε ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ.
Λεγκο €1000 και €800 ε??
Εδώ ζητάει η εταιρεία €500.. ΤΙΜΙΟΤΑΤΟ.
Σας πιάνει υστερία μολις ένα κινέζικο προϊόν παρουσιάσει κάποιο θέμα! Περιμένετε στη γωνία για κράξιμο, αντί να σκεφτείτε πόσο καλό έχει κάνει στον ανταγωνισμό ο ΚΑΘΕ Κινέζος.

Σταύρος Χρι

Αναμενόμενα αυτά τα φαινόμενα οταν παίρνεις γυάλινο κινητο. Λες και αγοράζεις βάζο… Αντί να κοιτάμε την ανθεκτικότητα, κοιτάμε να είναι γυάλινο λες και είναι ποτήρι. Μερικές φορές θεωρώ ότι δεν υπάρχει σωτηρία για την ανθρωπότητα… Πάλι καλά που υπάρχουν ακόμα εταιρείες που παραμένουν στη σοβαρότητα

Γιάννης 1+

Flagship killer που έχεις την απόλυτη ειρωνεία για όνομα, βγήκε ένα άρθρο που δε λεει καν ποσοστό συσκευών και άρχισες να γκρινιάζεις; Και σου γράφω το παρόν από το OnePlus 6, το καλύτερο κινητό της χρονιάς τουλάχιστον.

χρηστος

Ναι, οκ ενα μυστικο που ξερουμε ολοι: ο,τι πληρωνεις, παιρνεις. Καποιοι νομιζουν – ισως απο αυτους που πιστευαν οτι τα μνημονια καταργουνται με ενα Νομο & ενα αρθρο- οτι οι εταιριες τυπου OnePlus ειναι φιλανθρωπικες και πωλουν σε τιμες κοστους. Οχι. Απλα η κατασκευη τους ειναι πολυ φθηνοτερη απο αλλα flagships, με το να κανουν καποια κολπα: πχ λιγοτερο αξιοπιστα υλικα, ισως οχι παντου Gorilla Glass κτλ. Αυτο δεν σημαινει οτι επικροτω και τα κινητα του χιλιαρικου ως φυσιολογικη τιμη, αλλα ουτε 550 ευρω για ποιοτητα flagships ειναι φυσιολογικη τιμη απο πολλες αποψεις. (Καλα, πεστε να με φατε).

Flagship killer

@Jimis καταρχάς δεν είμαστε φίλοι (ούτε εχθροί χαχαχα) από εκεί και πέρα όλα τα προβλήματα που ανέφερες λύθηκαν και είχαν μια αιτία… Εδώ δεν βρίσκουν καν την αιτία… Οι τύποι δεν ξέρουν τι έχουν φτιάξει μάλλον…
Θάσου δώσω ένα παράδειγμα… Η τίμια Dacia φτιάχτηκε από ανταλλακτικά (στοκ τεχνογνωσίας και υλικών) παλιών μοντέλων Renault και Nissan… Τροφή για σκέψη…

500 ευρώ για κινητό που ΣΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ δε το λές και τίμιο… Πιο πολύ κοροϊδία ακούγεται! 😉

Αλεξ

Καλά, αυτοί την έκαναν τη μ@λ@κια και το πέταξαν κι έσπασε σε σημείο που προφανώς υπάρχει μεγαλύτερη πίεση λόγω σχεδιασμού. Δε θέλει πολύ μυαλό…
Εσύ πιο πάνω ρε φίλε που μίλησες για το iPhone, ξέχασες το bendgate? Ή κάποιοι άλλοι μιλάτε για κινεζιες, ενώ έχετε κινεζιες και κορεατιες (fire it up sammy) κ.λπ.
Σας τα γράφω απο ενα Lumia 950 XL, 3 χρόνων, αψεγάδιαστο [μόνο μπαταρία άλλαξα (ναι αλλάζεις και μπαταρία)], προσφάτως ενημερωμένο, με ενα κάρο εφαρμογές και παιχνίδια, που οι haters τα θεωρούν λίγα, με κάμερα που ρεζιλεύει την πλειονότητα των υπερ-τηλεφώνων σας, και το οποίο χρησιμοποιώ συχνά ως επιτραπέζιο υπολογιστή.
Δεν είναι ό,τι πληρώσεις παίρνεις…ποτέ δεν ίσχυε αυτό και το iPhone είναι η τρανή απόδειξη…

keysmith

Το κρατάς με σπασμένη και.. “ηρεμείς”..

Giorikas

@Ο/Η χρηστος λέει: 23:56

Εσύ δεν τρώγεσαι με τίποτα…

JohnWave

Σύμφωνα με τη λογική κάποιων φίλων εδώ στο blog : 1) Αφού το iphone 6 λύγισε κάποτε τότε αυτό σημαίνει ότι η Apple παράγει μάπα ποιότητας συσκευές ανεξάρτητα από το ότι καμιά άλλη σειρά δεν είχε τέτοιο θέμα. 2) Αφού το Note 7 εμφάνισε το θέμα των εκρήξεων, αυτό σημαίνει ότι η Samsung παράγει μάπα ποιότητας συσκευές και όλες πιθανόν να εκραγούν. Το ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε γενικευμένο μόνο στο Note 7 δεν μας απασχολεί. Τυχαίο είναι που τα υπόλοιπα Note και όλες οι σειρές S και Α δεν έχουν ακόμα εκραγεί. 3) Αφού το Xiaomi mi 5 έσπασε για πλάκα στο λύγισμα του, αυτό σημαίνει ότι η Xiaomi παράγει μάπα ποιότητας συσκευές και όλες σπάνε για πλάκα. Το ότι τα επόμενα Mi αποδείχτηκαν πολύ δυνατά κατασκευαστικά δεν μας απασχολεί. Το Mi5 έσπασε για πλάκα, άρα όλες οι συσκευές της Xiaomi σπάνε για πλάκα. Το ότι αυτό δεν συμβαίνει μάλλον οφείλεται σε μεταφυσικούς λόγους. 4) Αφού κάποια Χperia υπερθερμαίνονταν κάποτε αυτό σημαίνει πως η Sony πάντα φτιάχνει συσκευές με το ίδιο πρόβλημα. Eπίσης το ΧΖ5 σχεδόν έσπασε στα χέρια του JerryRig οπότε για κλάματα και η Sony κατασκευαστικά. 5) Aφού το LG G5 είχε πλάτη που ξεφλούδιζε, αυτό σημαίνει ότι… Συνέχεια »

Jimis

Flagship.. ότι να ναι.. Ξαναδιάβασε αυτα που έγραψα, γιατί δεν έπιασες το νόημα.

Apostolos

Αυτό που οι εταιρείες βάζουν γυαλί στη πλάτη δεν θα το καταλάβω ποτέ και είναι fail γενικότερα

Nikopoup

@Apostolos επαγωγική φόρτιση

Apostolos

Γιατί με πλαστικό δεν γίνεται ασύρματη φόρτιση?

Nikopoup

@Apostolos όχι. Ούτε με μεταλλική δεν γίνεται, εκτός κάποιον συγκεκριμένων που μάλλον είναι ακριβά για να τα βάλουν. Άσε που αν βάλουν πλαστική πλάτη θα γρατζουνιεται εύκολα

Paul

Δεν ξέρω τι φταίει αλλά όπως όλα έτσι και αυτό έχει εγγύηση
Το πας πίσω και παίρνεις άλλο

ΝΙΚΟΣ

με πλαστικό, μια χαρά έχεις ασύρματη φόρτιση σε pad. To 1o παράδειγμα είναι το Nokia Lumia 920 2012.

dimkall 1+

παιδια..το αρθρο αρχικα ειναι οτι να ναι .. το reddit δεν ειναι σοβαρος ιστοτοπος για να παιρνεις ως πηγη.. επισης,, οι φωτογραφιες δεν εμφανιζουν καν συσκευες οι οποιες ειναι γυαλινες.. και επειδη γινεται πολυ κουβεντα για την ποιοτητα κατασκευης, εχοντας χρησιμοποιησει ολα τα κινητα τις 1+ μπορω να σας επιβεβαιωσω οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα πανω σε αυτο τον τομεα!! πολυ κραξιμο πεφτει για κινητα…ελεος δηλαδη..

melar

τα ειδαμε και τα samsung!!εβγαλα το s7 edge απ το μπουφαν περυσι χωρις να ακουμπησω καπου και η οθονη ηταν ραγισμενη!!!

Christz

JohnWave Τα είπες όλα!!! Για όλους εσάς αφού είναι μάπα το κινέζικα και ειδικά τα OnePlus ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΊΡΝΕΤΕ! Όσοι λιγότεροι τόσο καλύτερα! Μην μας τα πρήζεται άλλο φτάνει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.