Η πρώτη φωτογραφία που τραβήχτηκε με την κάμερα του Huawei P40

, Η πρώτη φωτογραφία που τραβήχτηκε με την κάμερα του Huawei P40

Τα Huawei P40, P40 Pro και P40 Pro Premium Edition, αναμένεται να παρουσιαστούν μέσα στον Μάρτιο από την Huawei σε ένα ειδικό event στην Γαλλία, σήμερα όμως κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία η οποία φημολογείται ότι τραβήχτηκε με την κάμερα του P40. Τα νέα flagship smartphone της Huawei όπως αποκαλύπτουν οι θήκες και renders που διέρρευσαν στο διαδίκτυο θα έχουν ορθογώνιο module παρόμοιο με αυτό των Galaxy S20 τα οποία παρουσίασε εχθές η Samsung.

Όσον αφορά τώρα την διάταξη της κάμερας, το απλό P40 ίσως έχει τριπλή διάταξη η οποία θα αποτελείται από 52MP κύριο, 40MP Cine camera την οποία γνωρίσαμε στo Mate 30 και τέλος μία 8MP telephoto με 3x optical zoom. Η Pro έκδοση τώρα φημολογείται ότι θα έχει τετραπλή διάταξη με τις δύο πρώτες κάμερες να είναι ίδιες, αντί για telephoto θα έχει periscope lens με 5x optical zoom ενώ η τέταρτη θα είναι 3D ToF.

Τέλος, mockup που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα για την Premium Edition, αποκάλυψαν πενταπλή διάταξη η οποία δεν γνωρίζουμε προς το παρόν τι είδους κάμερες θα φιλοξενεί.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.