Η πρώτη φωτογραφία του επόμενου OnePlus δείχνει αλλαγές στο πίσω μέρος;

πρώτη φωτογραφία επόμενου OnePlus αλλαγές πίσω μέρος, Η πρώτη φωτογραφία του επόμενου OnePlus δείχνει αλλαγές στο πίσω μέρος;
Φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να δούμε πως θα είναι το επόμενο OnePlus smartphone μιας και διέρρευσε φωτογραφία από εσωτερικό meeting της εταιρείας που εμφανίζει τη νέα συσκευή, παρόντος του CEO Pete Lau, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο το αν πρόκειται για το 5G OnePlus ή το OnePlus 7.
Ίσως να έχουμε μπροστά μας το επόμενο smartphone της OnePlus μιας και έχουμε φωτογραφία μέσα από εσωτερικό meeting της εταιρείας όπου φαίνεται μια συσκευή η οποία ίσως είναι ένα εκ των OnePlus 7 ή OnePlus 5G. Εκτός από τη συσκευή που εμφανίζεται στην οθόνη, έχουμε άλλη μια που βρίσκεται στο γραφείο που γίνεται η συνάντηση και άλλη μια στα χέρια του Pete Lau που είναι ο CEO της OnePlus.
Οι αλλαγές στο σχεδιασμό της συσκευής βρίσκονται στο πίσω μέρος όπου αντί της διπλής κάμερας που έχουμε δει στο OnePlus 6T, υπάρχει μια στρογγυλή περιοχή που θα βρίσκονται οι κάμερες. Η συσκευή που απεικονίζεται πιθανόν να είναι κάποιο prototype μοντέλο και δεν είναι γνωστό το αν αφορά το 5G μοντέλο, που όπως έχει ανακοινώσει ο Pete Lau θα έχει διαφορετικό σχεδιασμό, ή αφορά το διάδοχο του OnePlus 6T.
Μένει να δούμε τι θα ετοιμάσει η OnePlus τόσο για το 5G smartphone όχι και για το OnePlus 7 με τον ανταγωνισμό να αναμένεται έντονος τόσο στα smartphone που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα όσο και για το αυτά που θα έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης στα δίκτυα 5G.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Lumia , εσυ;;;;

Στέφανος

@Flagship Killer Σαν να βλέπω το 830

Flagship killer

Παρεμπιπτόντως, τα lumia ήταν από τα τελευταία πραγματικά όμορφα κινητά.

Στέφανος

Και εάν εξαιρέσεις τα θέματα με software ήταν πολύ καλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.