Η Samsung ανακοινώνει chip με χωρητικότητα 1TB λίγο πριν την αποκάλυψη των Galaxy S10

Samsung ανακοινώνει chip χωρητικότητα 1TB πριν αποκάλυψη Galaxy S10 μοντέλων, Η Samsung ανακοινώνει chip με χωρητικότητα 1TB λίγο πριν την αποκάλυψη των Galaxy S10
Η Samsung, ανακοίνωσε το πρώτο eUFS 2.1 (embedded Universal Flash Storage). Σύμφωνα με τις φήμες το chip έχει ήδη εισέλθει σε μαζική παραγωγή κάτι που ενισχύει τις υποψίες για την τοποθέτηση του στις νέες ναυαρχίδες της εταιρίας.
Όσον αφορά το νέο 1ΤΒ eUFS chip, σε διαστάσεις είναι ίδιο με ένα 512GB chip (11.3 x 13mm) ενώ αυξάνεται στο διπλάσιο η χωρητικότητα. Αυτό επιτευχθεί ‘στοιβάζοντας’ 16 V-NAND flash memory. Η Samsung δεν σταμάτησε εκεί και κατάφερε να αυξήσει και τις ταχύτητες.
Το νέο τσιπάκι θα προσφέρει read speeds έως 1000MB/s και έως 260MB/s write speeds. Ως μέτρο σύγκρισης μπορούμε να δούμε έναν παραδοσιακό 2.5-inch SATA SSD ο οποίος έχει read speeds γύρω στα 540MB/s, κάτι που κάνει το επίτευγμα της Samsung πιο εντυπωσιακό.
Τέλος, σε σύγκριση με το προηγούμενης γενιάς 512GB τσιπάκι υπόσχεται 38% αύξηση ταχυτήτων. Αναμένουμε να δούμε αν θα υιοθετήσει το νέο τσιπάκι στα νέα Galaxy S10 μοντέλα.
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Μπορεί να το βάλει στο NOTE 10 για να έχει κάτι διαφορετικό να δώσει

Jo

Άντε να δούμε αυτό περιμένουμε….

VasilisN9

Εγώ θέλω Note με Windows 10 DeX mode.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.