Η Samsung επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει Galaxy Note 20 και Galaxy Fold 2

Galaxy Note 20, Η Samsung επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει Galaxy Note 20 και Galaxy Fold 2

Μετά από μήνες κατά τη διάρκεια των οποίων κυκλοφορούν διάφορες φήμες και leaks για τα Samsung Galaxy Note 20 και Samsung Galaxy Fold 2, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι τελικά θα παρουσιάσει τόσο τα νέα Note όσο και τον διάδοχο του foldable smartphone της.

Τα στοιχεία προέρχονται από την τελευταία οικονομική αναφορά της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας, η οποία αφορά το πρώτο τρίμηνο του 2020. Αν και το κείμενο ασχολείται κατά κύριο λόγο με τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, μέσα εντοπίζονται αναφορές που καταδεικνύουν τα επερχόμενα flagships της.

Γιατί θεωρούμε ότι η εταιρεία επιβεβαίωσε τα smartphones

Αρχικά πρέπει να σημειώσουμε ότι γενικότερα οι πωλήσεις των smartphones γνώρισαν μεγάλη πτώση το τελευταίο τρίμηνο/εξάμηνο λόγω του κορονοϊού. Παρόλο που η Samsung δηλώνει ικανοποιημένη από τις πωλήσεις των συσκευών της, είναι σαφές ότι και αυτή έχει επηρεαστεί.

Με βάση τα παραπάνω, είναι απόλυτα λογικό το γεγονός ότι ο τεχνολογικός κολοσσός αναφέρει στο κείμενο ότι επιθυμεί να βελτιώσει τις πωλήσεις των προϊόντων του κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2020.

Αν και η εταιρεία δεν κατονομάζει τα Samsung Galaxy Note 20 και Samsung Galaxy Fold 2, αναφέρει ότι τα επόμενα Galaxy Note και Galaxy Fold θα τη βοηθήσουν να ενισχύσει τις πωλήσεις των smartphones της και να αυξήσει τα έσοδα της. Επιπλέον αναφέρει ότι το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα κυκλοφορήσει ακόμα περισσότερα 5G smartphones.

Λαμβάνοντας υπόψη τα συγκεκριμένα σημεία της αναφοράς, έμμεσα η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου του 2020 θα κυκλοφορήσει νέα Galaxy Note και το επόμενο Galaxy Fold. Ενώ την ίδια στιγμή επιβεβαίωσε ότι τα Samsung Galaxy Note 20 και Samsung Galaxy Fold 2 θα είναι 5G ή τουλάχιστον θα έχουν 5G εκδόσεις.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.