Η Samsung ετοιμάζει δύο ακόμη Galaxy A series smartphone

Samsung, Η Samsung ετοιμάζει δύο ακόμη Galaxy A series smartphone

Η Samsung έχει κυκλοφορήσει 9 μοντέλα smartphones μέσα από την νέα σειρά Galaxy A και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να αποκαλύψει ακόμη δύο μοντέλα. Σύμφωνα με αναφορές η Samsung ετοιμάζει ένα ή δύο διαφορετικά Galaxy A50 τα οποία πιστοποιήθηκαν από το Wi-Fi Alliance. Οι δύο συσκευές θα έχουν αριθμό μοντέλου SM-A561F και SM-A562N και είτε θα είναι δύο διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου smartohone είτε δύο εντελώς διαφορετικά προϊόντα.

Επιπλέον, η αγορά γνώρισε τα Galaxy A10e και A20e και πολύ πιθανόν η Samsung να αποκαλύψει κάποιο A50e το οποίο θα έχει Android 9.0.

Αυτά τα δύο smartphone φαίνεται πως διαφέρουν από το Galaxy A50s με αριθμό μοντέλου SM-A507FN το οποίο φημολογείται ότι θα τρέχει το Android 9.0 και θα ενσωματώνει τον Exynos 9610 ο οποίος θα συνοδεύεται από 4GB μνήμης RAM. Να υπενθυμίσουμε ότι το Galaxy A90 5G εμφανίστηκε στο Geekbench με τον Snapdragon 855.

Samsung, Η Samsung ετοιμάζει δύο ακόμη Galaxy A series smartphone

Samsung, Η Samsung ετοιμάζει δύο ακόμη Galaxy A series smartphone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.