Η Samsung ετοιμάζει το δικό της gaming smartphone με flagship χαρακτηριστικά;

samsung gaming smartphone flagship χαρακτηριστικά, Η Samsung ετοιμάζει το δικό της gaming smartphone με flagship χαρακτηριστικά;

Τα gaming smartphones αρχίζουν και εμφανίζονται όλο και πιο συχνά από πολλές εταιρείες οι οποίες θέλουν να δώσουν στους gamer χρήστες, και όχι μόνο, συσκευές με flagship χαρακτηριστικά και gaming χαρακτήρα, με τη Samsung να είναι πιθανόν η επόμενη εταιρεία που ετοιμάζει ένα τέτοιο smartphone.

Η κυκλοφορία του Razer Phone, του πρώτου gaming smartphone της αγοράς, φαίνεται πως παρακίνησε και άλλους κατασκευαστές να κατασκευάσουν συσκευές όπως τα Xiaomi BlackShark, Asus ROG Phone, Honor Play, Huawei Mate 20X και το Razer Phone 2, δίνοντας ακόμα περισσότερες επιλογές στους λάτρεις των video games. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συσκευές αυτές θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα δυνατό αντίπαλο μιας και η Samsung ετοιμάζει τη δική της gaming πρόταση.

Xωρίς να είναι γνωστές οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν τη συσκευή, θα πρέπει να περιμένουμε τη Samsung να ενσωματώσει high-end χαρακτηριστικά, ενώ η αποκάλυψη ενός Galaxy A με Snapdragon 845 ίσως να σχετίζεται με την ανάπτυξη του gaming smartphone της εταιρείας. Με την προϋπόθεση πως κάτι τέτοιο είναι αληθινό, θα πρέπει να αναμένουμε, πέραν του επεξεργαστή, 8GB RAM, 64GB/128GB/256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, 4000mAh, Android 8.1 Oreo και σύστημα ψύξης παρόμοιο με αυτό του Galaxy Note 9.

Όσον αφορά την εμφάνιση της συσκευής, αυτή πιθανόν να μοιάζει με τα νέα Galaxy A7 και Α9, με γυαλί να καλύπτει το σώμα από αλουμίνιο στη μπροστινή και πίσω πλευρά της και οθόνη Infinity Display χωρίς κυρτές πλευρές.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.