Η Samsung ίσως ετοιμάζει ένα πιο φθηνό Galaxy Note

φθηνό Galaxy Note, Η Samsung ίσως ετοιμάζει ένα πιο φθηνό Galaxy Note

Η Samsung αποκάλυψε την τελευταία high-end σειρά smartphone τον Αύγουστο η οποία αποτελείται από τα δύο Galaxy Note 10 και Galaxy Note 10+. Τώρα σύμφωνα με πληροφορίες ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός εργάζεται στην δημιουργία ενός νέου Galaxy Note smartphone το οποίο όμως θα είναι πιο προσιτό στο κοινό.

Το smartphone έχει αριθμό μοντέλου SM-N770F και το γράμμα “N” προσδιορίζει την σειρά Note. Όλα τα flagship Note smartphone της εταιρείας χαρακτηρίζονται από αριθμό μοντέλου SM-N9xx. Το SM-N770F ταιριάζει με τον αριθμό μοντέλου του Galaxy Note 3 Neo το οποίο είχε model number SM-N750.

Φυσικά αφού μιλάμε για Note αναμένεται και η υποστήριξη του S-Pen το οποίο είναι το κύριο χαρακτηριστικό διαφοράς με την σειρά S.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου είναι άγνωστα. Ίσως δούμε display με το ίδιο punch hole χωρίς in-display fingerprint scanner. Εσωτερικά θα μπορούσαμε να δούμε το ίδιο SoC Snapdragon 855, μνήμη RAM στα 4 ή 6GB και αποθηκευτικό χώρο στα 128GB. Η κάμερα θα μπορούσε να είναι ίδια με αυτήν του Note 10, θα μπορούσε όμως να έχει και διπλή διάταξη.

Όλες αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί και δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν θα κυκλοφορήσει η Samsung ένα φθηνότερο Galaxy Note.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.