Η Samsung λανσάρει το Galaxy M, για να "χτυπήσει" την Xiaomi

Samsung Galaxy M, Η Samsung λανσάρει το Galaxy M, για να "χτυπήσει" την Xiaomi
Η Samsung φαίνεται πως έχει μείνει αρκετά πίσω σε πωλήσεις, σε αγορές όπως της Ινδίας και αυτό οφείλεται στο ότι η Xiaomi αντίθετα με την Samsung, τα έχει καταφέρει πολύ καλύτερα. Στα πλαίσια αυτής της μάχης η Samsung θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου, τη νέα σειρά οικονομικών smartphones, την σειρά Galaxy M.
Οι σειρές Galaxy S και Note της Samsung έχουν παγιωθεί ως κάποια από τα πιο δημοφιλή εμπορικά σήματα smartphones στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά αυτή η ιστορία δεν ισχύει σε όλα τα μέρη του κόσμου. Η Samsung σε μια προσπάθεια να επαναφέρει τα πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση, ανακοίνωσε ότι θα κάνει το ντεμπούτο της νέας της σειράς Galaxy M, στις 28 Ιανουαρίου.
Samsung Galaxy M, Η Samsung λανσάρει το Galaxy M, για να "χτυπήσει" την Xiaomi
Η ανακοίνωση ήρθε με τη μορφή μιας προβολής στο Amazon India όπου υπογραμμίζει μερικά από τα χαρακτηριστικά που μπορούμε να περιμένουμε όπως την οθόνη Infinity-V με water-drop notch, την εξαιρετικά ευρεία διπλή πίσω κάμερα, τη θύρα USB-C για φόρτιση, και την υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών.
Samsung Galaxy M, Η Samsung λανσάρει το Galaxy M, για να "χτυπήσει" την Xiaomi
Η Samsung επισημαίνει επίσης ότι η νέα σειρά Galaxy M θα χαρακτηρίζεται από “3 φορές ταχύτερη φόρτιση”, “ισχυρό επεξεργαστή” και “μπαταρία Oh-mAh-God”, αλλά οι πραγματικές προδιαγραφές εξακολουθούν να μην έχουν γίνει γνωστές. Οι μέχρι τώρα φήμες δείχνουν ότι θα κυκλοφορήσουν τρία νέα τηλέφωνα της σειράς M, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy M10, M20 και M30 με τιμές που κυμαίνονται από περίπου 140 έως 280 δολάρια.
Samsung Galaxy M, Η Samsung λανσάρει το Galaxy M, για να "χτυπήσει" την Xiaomi
Η Xiaomi ήταν απολύτως αμείλικτη με τα smartphones που προσέφερε σε αγορές όπως της Ινδίας, οπότε η Samsung είχε αρκετό δρόμο να διανύσει μέχρι να καταλήξει στο Galaxy M. Οι προηγούμενες σειρές που κυκλοφόρησε η Samsung στην Ινδία αποδείχθηκαν από ό,τι φάνηκε λίγες σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά με βάση αυτών που έχουμε δει μέχρι στιγμής, το Galaxy M θα μπορούσε να είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αλλάξει τα πράγματα.
Τα Galaxy M, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε άλλες χώρες, πέραν της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Ασίας, σε αντίθεση με τη σειρά Α, που θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasilisN9

Η Xiaomi δεν χτυπιέται. Καμία εταιρεία δεν είναι διατεθειμένη να πουλάει τσάμπα τα κινητά της και να μην μπορεί να βγάλει κέρδη για να κάνει το επόμενο βήμα και έτσι να απαξιώνει και την όποια προσπάθεια των ανθρώπων της.
Ευτυχώς όμως που υπάρχουν εταιρίες με τεράστια R&D centers που κοστολογούν παραπάνω της συσκευές τους και μπορεί η Xiaomi και η BBK να τις αντιγράψει χωρίς κόστος. Έτσι όμως καταστρέφεις τον ανταγωνισμό που σε βοηθάει και αυτό δεν ωφελεί κανέναν ούτε και τη Xiaomi.
Αν η Samsung δεν πετύχει με την σειρά M νομίζω θα σταματήσει να βγάζει φτηνές συσκευές.

nikopoup

@VasilisN9 χαραμιζεσαι στο techblog. Κανε μια αιτηση να παρουν στην xiaomi η στην BBK να τους εξηγησεις πως γινεται.

Giannisanag

Ποιο R&D των μεγάλων κατασκευαστών
Οι κινεζοι έχουν εργοστασια που.συναρμολογουν ΚΑΙ σαμαουνγκ . Η σαμμυ ζητα συγκεκριμένες προδιαγραφές που απαιτουν συγκεκριμένη τεχνογνωσία . Προφανως οι Κινέζοι την έχουν .
Οθόνες ψωνιζουν απο Χ προμηθευτές και αμα θςλουν και απο σαμμυ
Επεξεργαστες παιρνουν απο το ραφι της qualcomm
Λειτουργικο παίρνουν απο την google και περνανε το δικό τους σκιν οπως η σαμμυ.
Μενουν οι κάμερες οπου μακαρι να αντεγραφαν πιο παλια τη σαμμυ αλλα πλεον έχουν εξελιχθεί αρκετά . Μόνοι τους.
Και αφου μιλαμε για σαομι:
Η σαομι ηταν πολύ μικρή ακομα οταν εβγαλε bezeless πρώτη με το ηχειο μεσα στην οθονη .
Η σαομι ηταν πολυ μικρή οταν εδωσε τον ταχύτερο και πιο αξιοπιστο αισθητήρα δακτυλικου της αγορας σε παμφθηνα τηλεφωνα (απο ποιον εκλεψε το R&d και γιατι το θυμα δεν εχει τέτοιο αστραπιαιο δακτυλικο;).
Να είμαστε αντικειμενικοί (αν είμαι οπαδος μιας συσκευής ειναι τα sammy note μου)

ΚώσταςD.

Η Χιαομι όντως στις τιμές που παίζει δεν χτυπιέται με τπτ….

George

Δηλαδή, εάν κατάλαβα καλά, η Samsung θα βγάλει οικονομικά κινητά με πλούσια specs και ταυτόχρονα χαμηλές τιμές, αλλά “στυλ” Xiaomi, αλλά ΔΕΝ θα τα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη;? Θα συνεχίσει δηλαδή στην Ευρώπη, όπως συμβαίνει και τώρα, να προσφέρει κινητά χαμηλής τιμής που όμως σε σχέση με τα αντίστοιχης τιμής Xiaomi που κυκλοφορούν θα είναι σε specs απλά…2 χρόνια πίσω; Ποιος θα αγοράζει τότε Samsung στην οικονομική κατηγορία; Και βασικά το περίεργο είναι με αυτούς που αγοράζουν την φτηνή σειρά Samsung ακόμα και τώρα,από τη στιγμή που στα ίδια χρήματα υπάρχουν σαφώς καλύτερες επιλογές από Xiaomi κατά κύριο λόγο, αλλά και Honor και Huawei κατά δεύτερο.

Νίκος

Η τιμή του θα είναι oh mah god το μόνο σίγουρο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.

Smartphones Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Νέα σειρά στις ναυαρχίδες της Samsung, με τη σειρά Galaxy S23 να κάνει το βήμα παραπάνω στους τομείς των επιδόσεων, της λήψη φωτογραφιών και video και της ποιότητας κατασκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones

Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Η εφαρμογή Try Galaxy της Samsung σας καλέι να εξερευνήσετε τις προηγμένες εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.