Η Samsung σχολιάζει πως μπορεί να προσγειωθεί αεροπλάνο πάνω στο notch του Pixel 3 XL

samsung τρολάρει google μέγεθος notch pixel 3 xl, Η Samsung σχολιάζει πως μπορεί να προσγειωθεί αεροπλάνο πάνω στο notch του Pixel 3 XL

Η Samsung δε δείχνει να συμπαθεί το notch του Pixel 3 XL και τρόλαρε τη Google μέσω Twitter για το μέγεθος του notch, κάτι το οποίο δε συνηθίζει μιας και το καυστικό χιούμορ της Samsung στρέφεται συνήθως προς την Apple.

Είναι αλήθεια πως αν το notch, σαν χαρακτηριστικό, προκαλεί αντιδράσεις, τότε το notch που βρίσκεται στο Pixel 3 XL “τραβάει” ακόμα μεγαλύτερη κριτική εξ αιτίας κυρίως του πλάτους του, κάτι το οποίο δε μπόρεσε η Samsung να αφήσει ασχολίαστο. Πιο συγκεκριμένα, η Samsung Mobile US απάντησε σε ορισμένους χρήστες του Twitter σχετικά με το notch του Pixel 3 XL, με το πιο καυστικό να είναι αυτό που αναφέρει ότι “Θα μπορούσες να προσγειώσεις αεροπλάνο σε αυτό”.

Σε ένα άλλο tweet η Samsung σχολιάζει πως “Είναι ώρα να κατεδαφίσουμε το notch”, ενώ σε ένα άλλο tweet, απαντάει σε χρήστη που σχολιάζει πως η Google “αντέγραψε” πολλά στοιχεία από το σχεδιασμό των smartphone της Samsung, λέγοντας πως “Δεν είναι όλοι γεννημένοι ηγέτες”, δείχνοντας να θεωρεί ότι η Samsung πρωτοπορεί στο σχεδιασμό των smartphone.

samsung τρολάρει google μέγεθος notch pixel 3 xl, Η Samsung σχολιάζει πως μπορεί να προσγειωθεί αεροπλάνο πάνω στο notch του Pixel 3 XL

Αυτή η αντίδραση της Samsung δεν είναι συνηθισμένη απέναντι σε εταιρείες που διαθέτουν το ίδιο λειτουργικό σύστημα, μιας και έχουμε συνηθίσει την εταιρεία να εξαπολύει “επίθεση” προς την Apple και όχι απέναντι στη Google, η οποία είναι και αυτή που της δίνει το λειτουργικό σύστημα για τις συσκευές της. Αυτό βέβαια δεν της απαγορεύει να ασκεί κριτική, αλλά είναι κάτι το οποίο δε συμβαίνει συχνά, ειδικά απέναντι σε εταιρείες που βρίσκονται στο ίδιο “στρατόπεδο”.

samsung τρολάρει google μέγεθος notch pixel 3 xl, Η Samsung σχολιάζει πως μπορεί να προσγειωθεί αεροπλάνο πάνω στο notch του Pixel 3 XL

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Αν και εξυπνάδα, απλά κλαίω από το γέλιο!!! Το πιο πετυχημένο σχόλιο ever σχετικά με το notch!!

GS

Samsung καλά είσαι θεά.

Dimitrisdim14

Μόνη της και όλοι τους …

Αστέριος Στέλιος

Αν και συμφωνώ με τη Samsung για το notch, μου έκανε μεγάλη εντύπωση που σχολίασε καυστικά τη μαμά Google με αυτό τον τρόπο. Πάντως αν ήμουν Google και ειδικά υπεύθυνος στο Pixel Team θα απαντούσα στο tweet της Samsung πώς κατά την προσγείωση του αεροπλάνου εμείς θα έχουμε την τελικά εικόνα και το τέλειο βίντεο …εσείς μπορείτε? ??

Apostolos

Ποτέ δεν μου άρεσαν τα samsung αλλά τελικά είναι τα πιο ολοκληρωμένα τηλέφωνα

Nikopoup

@Αστέριος Στέλιος θα μπορούσαν να πουν ότι θα προσγειωνονται τα αεροπλάνα που δεν πήραν φωτιά από το note 7 🙂

Gregorio

Και κάπου εδώ θα έπρεπε η Google να απαντήσει στην Samsung πως ναι ίσως να προσγειώνονταν ένα αεροπλάνο πάνω στο notch του Pixel 3 XL αλλά τουλάχιστον το αεροπλάνο δεν θα έπαιρνε φωτιά από την μπαταρία του κινητού 😛

Flagship killer

Η Google δεν θα απαντήσει τίποτα γιατί όχι απλά δεν είναι “μαμά” λόγω Android… Αλλά αντιθέτως η samsung είναι ένας εκ των καλυτέρων πελατών της πρώτης!
Όσο για το χιούμορ με τα note 7 όλοι το κάναμε στην ώρα τους…
Κάποιος που κάνει ετεροχρονισμένο χιούμορ είναι τουλάχιστον ο βλάκας της παρέας και η Google δεν είναι τέτοιος. Έβγαλε ένα πολύ καλό τηλέφωνο (Όχι τέλειο) αλλά πραγματικά άσχημο.

Flagship killer

Σχετικά πάντως με το τουιτ της samsung όσο πετυχημένο κι αν ήταν , Δεν μου άρεσε προσωπικά…
αυτά είναι πολιτικές μικροκινεζων.
Μου θυμίζει την χουαβαη που έλεγε πως το mate 20 θα είναι επαναστατικό και έφερε την επανάσταση με… τετράγωνη διάταξη σε 3 κάμερες…
Η παλιοτερα που η Apple είχε μείνει σε μέγεθος μπρελόκ κι έλεγε πως έτσι πρέπει για να φτάνει ο αυτόχειρας στη πάνω γωνία… με το xs max τι έγινε; δίνουν δώρο και μακρύτερο αντίχειρα;

termanoogy

Μιλαει η samsung που σκαγανε οι μπαταριες της ………και εχω και s8 ………..καλο ειναι να κοιτατε την παρτη σας και να μην ασχολειστε με τις αλλες εταιρειες………φρονιτστε να ειναι δυνατο το s10 γιατι δεν σας βλεπω καλα.

JohnWave

Παιδιά η Samsung και η Google έχουν ξεκινήσει πόλεμο μεταξύ τους εδώ και καιρό. Αν ξέρετε Αγγλικά, δείτε το παρακάτω video που εξηγεί αναλυτικά τους λόγους :

https://www.youtube.com/watch?v=2_L9j6mDJBg

Paris Kts

Μια εταιρια που εχει κανει λαθη και δεν μιλαμε για πταισματα αλλα για σοβαρα λαθη όπως αυτό του Notre 7 καλα θα κανει να αφησει τα “καυστικα” αστειακια προς τις άλλες εταιριες και να κανει focus στο πως θα τα διορθωσει και θα γινει καλυτερη αυτή σαν κατασκευαστης..
Λιγη ταπεινοτητα δεν θα εβλαπτε Sammy..!

Theo

Η Σαμσουνγκ ας κατεβάσει καμία τιμή για να την προτιμήσουμε μετά από το galaxy s4 και ας αφήσει τις εξυπνάδες..

alekos

JohnWave o TechAltar είναι αγαπημένος μου youtuber αλλά σε αυτό διαφωνώ.
Και με την Oculus συνεργάζεται (facebook) και με την microsoft με τα office όπως λέει
αλλά μην ξεχνάμε και τα λαπτοπ chromebooks με chrome os της google από την samsung.
Αυτά είναι χάρη εντυπωσιασμού και μαρκετιγκ. Για να δημιουργούν οπαδούς.
Ακόμα και με τον “εχθρό” της apple συνεργάζεται και βγάζει πάααρα πολλα δις.

Dimi8

Έχει δίκιο η Samsung και για το notch αλλά και για το σχεδιασμό. Νομίζω πως έχει από τα πιο όμορφα κινητά. Όμως, αυτό είναι το δευτερεύον, το σημαντικό είναι η λειτουργία τους και η χρήση τους και σε αυτό δεν μπορεί να τα φτάσει τα Pixel. Πετάει τη μπάλα στην εξέδρα μου φαίνεται με τέτοιες δηλώσεις. Σαν κάτι καμμένες εταιρείες π.χ. elephone που βγάζουν καλύτερα τα κινητά τους από ένα iPhone επειδή έχουν μεγαλύτερη μπαταρία και 16mp κάμερα αντί για 12. Ότι έχει ο καθένας στα χέρια του προωθεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.