Η Samsung θα διαθέσει στην Apple φτηνότερες OLED οθόνες για το iPhone Xs Max του 2019;

Samsung διαθέσει Apple φτηνότερες OLED οθόνες iPhone Xs Max 2019, Η Samsung θα διαθέσει στην Apple φτηνότερες OLED οθόνες για το iPhone Xs Max του 2019;

Είναι γνωστό πως τα iPhone X, iPhone Xs και iPhone Xs Max είναι εφοδιασμένα με OLED οθόνη από τη Samsung και επειδή το κόστος φαίνεται πως είναι μεγάλο για την Apple, η Samsung ετοιμάζεται να κάνει μια εναλλακτική πρόταση για να την προμηθεύσει με φτηνότερες OLED οθόνες για το iPhone Xs Max του 2019.

Μια αλλαγή στο κόστος της οθόνης για το iPhone Xs Max του 2019 θα μπορούσε να φέρει μείωση τόσο στο κόστος κατασκευής αλλά και στην τιμή πώλησης η οποία είναι πολύ υψηλή. Θα πρέπει όμως να αναφέρουμε ότι μια φτηνότερη OLED οθόνη δε σημαίνει μια οθόνη χαμηλής ποιότητας μιας και η Samsung χρησιμοποιεί τις οθόνες Y-Octa στα Galaxy Note 9, S9 και S9+, με την τεχνολογία in-cell touch.

Οι οθόνες αυτού του τύπου είναι πιο λεπτές μιας και διαθέτουν λιγότερες στρώσεις που επιτρέπει να φαίνονται καλύτερα κάτω από έντονο φως, πιο οικονομικές και θα επιτρέψουν στην Apple να είναι πιο ευέλικτη στην τιμή πώλησης του iPhone Xs Max το 2019. Σύμφωνα όμως με πηγές, οι οθόνες Y-Octa προσφέρθηκαν από τη Samsung στην Apple για τα iPhone που παρουσίασε το Σεπτέμβριο, με την Apple να μην είναι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Όμως, η πιθανή βελτίωση των οθονών μέχρι να ξεκινήσει η παραγωγή των iPhone του 2019, ίσως παρακινήσουν την Apple στο να δεχτεί να χρησιμοποιήσει τις συγκεκριμένες οθόνες.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

“να είναι πιο ευέλικτη στην τιμή πώλησης” Σίγουρα!!! Βάλε 100-200 ευρώ πάνω…😜😂😂😂😂

Piko

Καλα… Οσο και να κόψει η apple απ το κοστος κατασκευης της συσκευης, στο τελος παλι θα ανεβασει τις τιμες.
Που τα πουλανε αυτα τα φουμαρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.