Η Samsung θα ενώσει τις σειρές Galaxy Note και Galaxy S;

Samsung, Η Samsung θα ενώσει τις σειρές Galaxy Note και Galaxy S;

Η Samsung εδώ και αρκετά χρόνια έχει συνηθίσει να κυκλοφορεί δύο flagship series, τα Galaxy S τον Φεβρουάριο με Μάρτιο και Galaxy Note τον Αύγουστο. Τα δύο flagship series της Samsung έχουν φέρει σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις και θα καλύψουν πλήρως ακόμη και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Κατά την διάρκεια ενός press conference η Samsung επιβεβαίωσε την ονομασία του Galaxy S11 και δήλωσε ότι ίσως αυτή είναι μία καλή στιγμή για να “ενοποιήσει τα δύο brand”. Και τώρα ο γνωστός leakster, Evan Blass δημοσίευσε μερικές πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός συζητάει αυτήν την αλλαγή.

Μέχρι και τα Galaxy S6 και Galaxy Note 5 οι διαφορές μεταξύ των δύο smartphone ήταν εμφανής. Όσο περνούσαν όμως τα χρόνια τα smartphone της Note και S σειράς αντίστοιχα μοιάζανε αρκετά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος ύπαρξης εκτός φυσικά από το S-Pen στο οποίο η Samsung πρόσθεσε φέτος αρκετά νέα χαρακτηριστικά.

Ένα παράδειγμα είναι τα δύο Galaxy Note 10 και Galaxy S10 τα οποία αν εξαιρέσουμε την απουσία του audio jack και το S-Pen μοιάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους. Ουσιαστικά αν ακολουθηθεί ένα τέτοιο πλάνο η Samsung θα φέρνει στην αγορά μία flagship σειρά από smartphone με υποστήριξη του S-Pen.

Samsung, Η Samsung θα ενώσει τις σειρές Galaxy Note και Galaxy S;

Με αυτήν την τακτική όμως ο Αύγουστος όπου μέχρι τώρα η Samsung αποκάλυπτε το ή τα Galaxy Note smartphone θα μείνει κενός. Την θέση της Note σειράς θα μπορούσε να πάρει μία σειρά η οποία θα αποτελούνταν από foldable smartphone πιθανόν διαδόχους του Galaxy Fold.

Οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την αποκάλυψη του επόμενου Galaxy S smartphone ώστε να μάθουμε τα σχέδια της Samsung.

Εσείς τι πιστεύετε θα μπορούμε ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός να ακολουθήσει ένα τέτοιο πλάνο;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Ότι καλύτερο θα μπορούσε να κανει

tasos

Το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει και την συμφέρει.

Μιχάλης Γ.

Λογικά αυτό θα γίνει με το S12, αλλιώς θα δούμε άλλο Note τον ερχόμενο Φεβρουάριο; Δεν νομίζω.
Μάλλον το Note 10/10+ θα κυκλοφορήσει για ενάμιση χρόνο μέχρι τον αντικαταστάτη του.

Greg

Όταν με το ένα σου μοντέλο μπλέκεσαι στα πόδια του άλλου σου μοντέλου αυτά συμβαίνουν, θα διαφωνήσω με τους συν’σχολιαστές που θέλουν τα δύο μοντέλα S και Note να γίνουν ένα, δεν χρειάζονται πολλές εκδόσεις του ίδιου Smartphone, καθώς έτσι πέφτεις επάνω σε εκδόσεις άλλων δικών σου Smartphone, τα πράγματα είναι απλά, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν πάνω από δυο εκδόσεις του S και του Note, θα έπρεπε να βγαίνει το S και το S Lite με την σειρά S να δίνει έμφαση στο Design, στο βίντεο, στην φωτογραφία, τις Selfie κλπ και η σειρά Note να βγαίνει σε δύο εκδόσεις την Note και Note Plus με έμφαση στο μεγάλο μέγεθος της οθόνης, την επεξεργαστική δύναμη, τον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και την χρησιμότητα του S-pen στοχεύοντας την ποιο επαγγελματική χρήση. Στην πραγματικότητα καμία εταιρία δεν θα έπρεπε να φτιάχνει πάνω από 3-4 μοντέλα κάθε χρόνο, τα πολλά μοντέλα φέρνουν και οικονομικές ζημιές καθώς δεν γίνεται να τα πουλήσεις όλα, και όλες αυτές οι οικονομικές ζημιές της πληρώνουμε εμείς οι αγοραστές.

Vendetta

Καημένη Sammy. Έχασες τον προσανατολισμό σου με το Note. Δεν θέλαμε ποτέ ένα κινητό με premium υλικά. Μια χαρά μας έκαναν και τα πλαστικά σου που μας έπεφτε κάτω και δεν ανησυχούσαμε. Μας έννοιαζε η αποσπώμενη μπαταρία, η sd κάρτα, το πενάκι, η μεγάλη μπαταρία και ένα smooth λειτουργικό χωρίς bugs με έμφαση στις λειτουργίες του επαγγελματία. Κατά καιρούς έκανες πολύ σημαντικά λάθη τα οποία πληρώνεις ακριβά. Το χειρότερο είναι ότι προσπάθησες με το note να μαζέψεις τους ίδιους πελάτες που ήθελαν ένα αναβαθμισμένο s και κατάφερες να χάσεις εκείνους που σε ήθελαν για το note.
ΥΓ: Όποιος είχε note 3 ή/και 4 θα καταλάβει…οι υπόλοιποι ας προσπεράσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.