Η Samsung θα κυκλοφορήσει περισσότερες Fan Edition για τις ναυαρχίδες της

, Η Samsung θα κυκλοφορήσει περισσότερες Fan Edition για τις ναυαρχίδες της

Η πρώτη συσκευή της Samsung με την ονομασία Fan Edition ήταν το Galaxy Note FE, το οποίο ήταν μία εκ νέου κυκλοφορία του Galaxy Note 7, μετά το καταστροφικό για την εταιρεία λανσάρισμα της συσκευής. Από το 2017 όμως, δεν είχαμε κάποιο άλλο Fan Edition συσκευής μέχρι και χθες, με την ανακοίνωση του Galaxy S20 FE.

Στο χθεσινό Unpacked η εταιρεία δήλωσε πως θα συνεχίσει να λανσάρει Fan Editions των ναυαρχίδων της για τα επόμενα χρόνια, προσφέροντας τις επιδόσεις και τα κύρια χαρακτηριστικά των flagship σε μία πιο προσιτή τιμή. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε και μία αντίστοιχη Fan Edition έκδοση του Galaxy Note 20 μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ σίγουρα θα δούμε και αντίστοιχη έκδοση στην επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας.

Πέραν του Galaxy Note FE του 2017, η εταιρεία έκανε την αρχή φέτος με την κυκλοφορία των Galaxy S10 Lite και Galaxy Note 10 Lite, τις αντίστοιχες Fan Edition των περσινών ναυαρχίδων της. Η εταιρεία αφήνει το όνομα Lite όμως, καθώς στο μυαλό των καταναλωτών σημαίνει μία υποδεέστερη έκδοση, κάτι που δεν πιστεύει η Samsung ότι ισχύει για τις Fan Edition εκδόσεις.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mati

Samsung Z Fold 2 FE – 650€ 😝😍

SUPS 👨‍⚖️

Καλη ειδηση αυτη ισως κρατησει τη μεσαια κατηγορια γενικα σε φυσιολογικα επιπεδα τιμων..Απο την αλλη ειναι αλλη μια αποδειξη οτι οι κανονικες ναυρχιδες δεν πουλανε τοσο πολυ πια γεγονος που τους οδηγει στην προσπαθεια αποκτησης μεριδιου αγορας στην μεσαια προς μεγαλη κατηγορια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.