Η σειρά OnePlus 9 θα αποτελείται από τρία μοντέλα smartphone;

OnePlus 9, Η σειρά OnePlus 9 θα αποτελείται από τρία μοντέλα smartphone;

Η OnePlus φαίνεται πως ετοιμάζεται να αλλάξει στρατηγική και να παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα της σειράς OnePlus 9 το Μάρτιο του 2021. Οι πληροφορίες έρχονται από τον γνωστό leakster Max Jambor, ο οποίος μάλιστα μας δίνει και τα ονόματα των επερχόμενων μοντέλων.

Όπως γνωρίζαμε, το απόλυτο flagship θα είναι το OnePlus 9 Pro, το οποίο θα έχει την καλύτερη οθόνη, τους καλύτερους αισθητήρες αλλά και αδιαβροχοποίηση. Πέραν όμως του top μοντέλου, η εταιρεία ετοιμάζει τα OnePlus 9 και 9e, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά. Όπως η Samsung, η OnePlus θέλει να παρουσιάσει flagship για κάθε κατηγορία τιμής, όμως δε γνωρίζουμε αν το 9e θα είναι πιο οικονομικό από το απλό ή μεταξύ του 9 και του 9 Pro.

Η λογική λέει πως η εταιρεία θα παρέχει το OnePlus 9e ως το μικρότερο μοντέλο της σειράς, όπως είχαμε δει το Galaxy S10e. Έτσι η εταιρεία θα καλύψει το κενό μεταξύ του Nord και των flagship μοντέλων, κάτι που έκανε και με την κυκλοφορία του OnePlus 8T. Επίσης, όπως το 8T, λογικά θα δούμε κάποιες εκπτώσεις στο hardware σε σχέση με τα flagship μοντέλα.

Πάντως, φέτος για πρώτη φορά η OnePlus για πρώτη φορά προσφέρει το OnePlus Nord στην mid-range κατηγορία, αλλά και το OnePlus Nord N100 στην οικονομική κατηγορία, καλύπτοντας πολλές ανάγκες. Μένει να δούμε αν αυτή η στρατηγική όντως λειτουργήσει και στη σειρά OnePlus 9.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

κλασσικη δικαιολογια-κινηση για αυξηση της τιμης ολων των μοντελων…το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.