Η selfie κάμερα του Galaxy S10 θα ενεργοποιείται με το ίδιο gesture του A8s;

selfie κάμερα Galaxy S10 ενεργοποιείται ίδιο gesture A8s, Η selfie κάμερα του Galaxy S10 θα ενεργοποιείται με το ίδιο gesture του A8s;
Το Galaxy A8s είναι το πρώτο smartphone της Samsung με Infinity-O Display και πληροφορίες αναφέρουν ότι τα Galaxy S10 θα χρησιμοποιούν το ίδιο animation/gesture που χρησιμοποιείται στο A8s για την ενεργοποίηση της selfie κάμερα.
Η Infinity-O Display διαθέτει τη selfie κάμερα τοποθετημένη σε τρύπα κάτω από την οθόνη και την είδαμε για πρώτη φορά στο Galaxy A8s το οποίο κυκλοφορεί στην Κίνα, ενώ η συγκεκριμένη οθόνη θα γίνει διαθέσιμη μαζικά παγκοσμίως με την κυκλοφορία των Galaxy S10 στις αρχές του 2019, τα οποία αποτελούν τη δέκατη έκδοση της σειράς των Galaxy S.
Η selfie κάμερα του Galaxy A8s χρησιμοποιεί ένα ενδιαφέρον gesture το οποίο συνοδεύεται από animation για την ενεργοποίησή της μιας και ο δακτύλιος της κάμερας φωτίζεται όταν ο χρήστης κάνει swipe down από την κάμερα μέχρι το κάτω μέρος της συσκευής για να την ενεργοποιήσει χωρίς να ενεργοποιήσει την εφαρμογή της κάμερας.
Ο δακτύλιος της κάμερας φωτίζεται όταν ο χρήστης αλλάζει camera mode και σύμφωνα με leaker στο Twitter, το animation και το gesture που βλέπουμε στο Galaxy A8s θα υπάρχει στα νέα Galaxy S10, ενώ προσθέτει πως ο δακτύλιος της κάμερας θα φωτίζεται όταν γίνεται επιτυχής αναγνώριση του προσώπου για το ξεκλείδωμα της συσκευής.
Αυτό που πιστεύεται είναι ότι εφόσον η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη στο Galaxy A8s τότε δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και στη ναυαρχίδα της Samsung η οποία φημολογείται πως μια από τις τρεις εκδόσεις της θα διαθέτει διπλή selfie κάμερα, κάτι το οποίο θα διαπιστώσουμε στην επίσημη αποκάλυψή τους η οποία αναμένεται να γίνει στις αρχές του 2019.
selfie κάμερα Galaxy S10 ενεργοποιείται ίδιο gesture A8s, Η selfie κάμερα του Galaxy S10 θα ενεργοποιείται με το ίδιο gesture του A8s;
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Max91

Μεγαλύτερη πατάτα δεν έχω ξανά δει, για να ενεργοποιήσω την selfie πρώτα θα πρέπει να “λερωσω” την κάμερα μετά να την σκουπίσω ώστε φυσικά να έχω καθαρή εικόνα αλλά όλα τα θα τα έχω κάνει με “εφέ”

Mp

Ωραιο σαν gesture αλλα οπως ειπε ο Max91 θα πρεπει να την καθαριζω καθε φορα που την ανοιγω με αυτο τον τροπο μουφα μου φενεται.

Δημητρης

Άμα προσέξετε καλά δεν αγγίζει καν την κάμερα, αλλά και να την άγγιζε δεν θα υπήρχε διαφορά εκτός εάν δεν πλένετε τα χέρια σας μερικοί..

Ερμής88

Καλά εντάξει όπως είπε ο Μαξ 91 και ο mp δεν έχει να κάνει καν αυτό που λες φίλε μου Δημήτρη η μαλακία πάει σύννεφο πού κολλάει αν πλένεις τα χέρια ή όχι αυτό είναι σχετικό Το θέμα είναι ότι όταν ακουμπάς κάτι με τα χέρια σου Και αυτό είναι κάμερα η οθόνη σχετικά με την υγρασία του χεριού και αυτό Καταλαβαίνεις από μόνος σου τη μαλακία είπες Και όσο για το αν ακουμπάς όντως την κάμερα ή όχι ε δεν θέλει και πολύ σκέψη από μόνο του θα πάει το χέρι να ακουμπήσει για αυτό πρόσεξε αγοράκι μου τι λες γιατί τα γράφεις δημοσίως και τα βλέπουνε πολύ.

Δημήτρης

Το αστείο Έρμη είναι ότι πιστεύεις ότι η νο1 εταιρεία σε πωλήσεις κινητών αυτή τη στιγμή στον κόσμο δεν το σκέφτηκε αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.