Η Sony αλλάζει στρατηγική και ετοιμάζει comeback για την MWC 2019

Sony αλλάζει στρατηγική ετοιμάζει comeback MWC 2019 CES 2019, Η Sony αλλάζει στρατηγική και ετοιμάζει comeback για την MWC 2019
Ο Don Mesa, που είναι ο αντιπρόεδρος της Sony Mobile Marketing, έδωσε συνέντευξη στα πλαίσια της CES 2019 και αποκάλυψε ορισμένα από τα πλάνα της Sony και τις αλλαγές που έρχονται ώστε να κάνει το comeback στα smartphones, ξεκινώντας από την MWC 2019 το Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη.
Η Sony Mobile, σύμφωνα με τον Don Mesa, βρίσκεται σε περίοδο ανακατατάξεων έτσι ώστε να γίνει και πάλι ανταγωνιστική, με τις αλλαγές να εφαρμόζονται σε διοίκηση και στρατηγική, με τα πρώτα δείγματα να γίνονται γνωστά στα τέλη Φεβρουαρίου στα πλαίσια της έκθεσης MWC 2019, στο διάστημα 25 και 28 του επόμενου μήνα.
Πιο συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της Sony Mobile Marketing δήλωσε πως η Sony θα ανακοινώσει προϊόντα στην MWC τα οποία θα δείχνουν τη νέα κατεύθυνση της εταιρείας, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξουν αλλαγές στο να εφοδιαστούν τα smartphone της εταιρείας με ακόμα καλύτερες κάμερες, κάτι που ίσως να δείχνει πως το Xperia XZ4 θα ανακοινωθεί στη συγκεκριμένη έκθεση, με τις φήμες να κάνουν λόγο για τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος.
Επιπλέον, τόνισε πως υπάρχουν περιθώρια για διαφορετικά μεγέθη στην οθόνη των smartphones αλλά οι καταναλωτές ζητάνε όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις για να βλέπουν τις φωτογραφίες και τα video που έχουν. Αυτό ίσως να σημαίνει πως δε θα παρουσιαστεί κάποιο Xperia Compact smartphone, χωρίς βέβαια να είναι κάτι σίγουρο, και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την MWC 2019 στα τέλη Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη για να δούμε το τι θα ανακοινώσει η Sony.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τακης

ναι μπορει να ειναι ανταγωνιστικη απεναντι στην LG οχι στις υπολοιπες εταιρειες . Το κακο της ηταν που τα παρατησε. Εβγαζε μια καλη σειρα Ζ αλλα δεν μπορεσε να την αναπτυξει. Δεν λεω μπορει να εβγαζε και καλα και κακα κινητα αλλα επι 5 χρονια εβγαζε το Ζ ηταν ενα ιδιο κινητο με διαφορετικα specs (ηθελε να αντιγραψει την apple να πασαρει ξαναζεσταμενο ψωμι αλλα δεν τα καταφερε). Και η σαμσουνγκ εκανε μεγαλες γκαφες ( η s6 ηταν η χειροτερη νομιζω) αλλα δεν τα παρατησε, συνεχισε να εξελισσεται και να πρωτοτυπει. Σε High end σειρα δεν νομιζω να ανταπεξελθει. Σε Mid range κατι σε προσιτο και καλη ποιοτητα ισως ( πχ san to XA1 )

ΚώσταςD.

Όλοι πια με τις μεγάλες οθόνες…. Πω πω…. 🙃🙃🙃🙃🙃 Τι θα κάνουμε εμείς που δεν μπορούμε πάνω από 5.5 οριακά;;;;;;;

vladimiros

Μακαρι να βγαλει κατι καλο..και να εχει μια καλη καμερα, καλα απο Lg και Htc σιγουρα βγαζει καλυτερα κινητα..ανυπομωνω να δω το ΧΖ4….

Nickolas

Μακάρι να παρουσιάσει καλές συσκευές. Η αλήθεια είναι οτι η αναλογία οθόνης στο XZ4 αν τελικά ισχύουν οι φήμες φαίνεται λίγο παράξενη, αλλά μόνο αν πιάσεις στα χέρια σου ένα κινητό καταλαβαίνεις αν σε βολεύει ή όχι.
Κατα τα άλλα αν έχει καλύτερη μπαταρία από το ΧΖ3, κάμερα, το νέο επεξεργαστή της Qualcomm, οθόνη και ήχο ήταν ήδη κορυφή, τότε μιλάμε για ένα πλήρες κινητό και από τα καλύτερα εκεί έξω.

John Real

Από την μία λένε ότι αλλάζουν στρατηγική και από την άλλη βλέπω το leak για το ZX4 δηλαδή μια ακόμη απογοήτευση με τετραγωνισμενο σχήμα τηλεκοντρολ (και μάλιστα με οθόνη 21:9) που είναι σίγουρο ότι θα ξανα αποτύχει εμπορικά.

One

Μακάρι να κυκλοφορήσει και Premium έκδοση και να μην σταματήσει το compact.

djfapples

Από το καλό (XZ3) στο καλύτερο (XZ4)

keysmith

sony..
η εταιρία που παράγει σένσορες για όλα τα καλά καμεροκινητά και η ίδια ένα της προκοπής καμεροκινητό δεν έβγαλε.
Τουλάχιστον έχει τα mini.. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε ένα τέτοιο και τώρα.

djfapples

Γωωωωβγγφ4βθθκο Κω ‘να Keysmith το XZ2, xz2 premium κ το xz3 έχουν πολύ δυνατές κάμερες έστω και μονές

nikolas

Εχω το ΧΖ3 και το HTC U12+.Απο καμερα καλο το sony αλλα το htc ειναι πολυ ανωτερο.Πρεπει να κανει αλματα για να το φτασει η Sony.Και οσον αφορα τον ηχο που διαβασα καποια σχολια καλος του sony αλλα και παλι πολυ πισω απο htc, οταν παιουν μαζι χανεται το ΧΖ3 το καλυπτει το u12+.
Nα δουμε τι βελτιωσεις θα φερει τι ΧΖ4

Bart

@djfapples εγκεφαλικό? 😂

djfapples

Όχι φίλε κ σε παλιά μου σχόλια άμα έβλεπες πάντα γούσταρα την HTC ως εταιρεία αλλά είμαι SONY fan κ αποτελεί πάντα πρώτη μου επιλογή

djfapples

Bart τώρα είδα το χθεσινό μου σχόλιο τώρα κατάλαβα που πήγαινε το “εγκεφαλικό” 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.