Η streaming υπηρεσία παιχνιδιών xCloud της Microsoft κυκλοφορεί στις 15 Σεπτεμβρίου

, Η streaming υπηρεσία παιχνιδιών xCloud της Microsoft κυκλοφορεί στις 15 Σεπτεμβρίου

Η Microsoft ανακοίνωσε μέσα από το επίσημο blog Xbox Wire πως στις 15 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει και επίσημα η υπηρεσία xCloud. To xCloud δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παίζουν τους αγαπημένους τους τίτλους μέσω streaming, είτε από το tablet είτε από το smartphone τους με λειτουργικό σύστημα Android.

Δυστυχώς, η Ελλάδα δε συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που θα ξεκινήσει η υπηρεσία, όμως αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει λογικά στο μέλλον. Το xCloud θα συμπεριλαμβάνεται μαζί με τη συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate χωρίς κανένα απολύτως κόστος. Η Microsoft τονίζει πως στο λανσάρισμα της υπηρεσίας θα είναι διαθέσιμα πάνω από 100 παιχνίδια από το Xbox και το PC στις συσκευές Android, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμα την πλήρη λίστα των παιχνιδιών.

Για να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία, οι χρήστες πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή Xbox Game Pass από το Samsung Galaxy Store, το ONE Store ή το Google Play Store. Ταυτόχρονα, οι χρήστες της υπηρεσίας, λόγω Game Pass Ultimate, θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις εκπτώσεις του Xbox Store και θα μπορούν να παίζουν multiplayer τίτλους μέσω του Xbox Live Gold.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.