Η TeamViewer ενσωματώνει το Microsoft Teams

, Η TeamViewer ενσωματώνει το Microsoft Teams

Η TeamViewer ανακοίνωσε την ενσωμάτωση του Microsoft Teams, επιτρέποντας στους χρήστες της ΤeamViewer να υποστηρίξουν απομακρυσμένα και λύσεις augmented reality (AR) σε περιβάλλον Microsoft Teams. Η πλατφόρμα Microsoft Teams προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών δυνατοτήτων επικοινωνίας και χρησιμεύει ως κόμβος που περιέχει τα εργαλεία που χρειάζονται οι απομακρυσμένες ομάδες για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Τώρα οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή TeamViewer από το Microsoft Teams Apps, να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους στην TeamViewer και να μοιραστούν αμέσως προσκλήσεις TeamViewer για συνδέσεις ή AR με τους συναδέλφους τους σε κανάλια 1 προς 1 ή ομαδικά για να συνεργαστούν και να τα υποστηρίξουν πιο αποτελεσματικά όταν “απλά πρέπει να δεις” ποιο είναι το πρόβλημα.

Οι συνδέσεις AR είναι ιδιαίτερα πολύτιμες όταν απαιτούνται φυσικές εργασίες – με το TeamViewer Pilot μπορείτε να “ουσιαστικά” επισημάνετε και να σχεδιάσετε στο οπτικό πεδίο του χρήστη για να δείξετε λεπτομερώς τι να κάνετε, καθώς και να μοιραστείτε αρχεία, να πληκτρολογήσετε και να μιλήσετε.

, Η TeamViewer ενσωματώνει το Microsoft Teams

Επιπλέον, μέσω των κουμπιών εναλλαγής πρόσβασης στη συσκευή TeamViewer, οι υπεύθυνοι των ομάδων μπορούν να λειτουργήσουν πιο αποτελεσματικά, μοιράζοντας άμεσα την πρόσβαση σε όλες τις απαιτούμενες συσκευές και περιβάλλοντα με τις υπόλοιπες ομάδες εργασίας τους. Το να έχετε όλα αυτά τα μέσα από το Microsoft Teams είναι το κλειδί για μια προσωπική εμπειρία του χρήστη και υψηλότερη παραγωγικότητα.

Με την ενσωμάτωση, οι χρήστες του Microsoft Teams μπορούν να διαχειρίζονται ομάδες συσκευών στις οποίες έχουν πρόσβαση, να μοιράζονται συσκευές με μέλη της ομάδας και να βλέπουν τον Πίνακα ελέγχου TeamViewer ως προσωπική καρτέλα, παρέχοντας μια προβολή όλων των ενεργών περιόδων σύνδεσης, του ιστορικού σύνδεσης και ενός χρήσιμου οδηγού χρήστη.

Για να αξιοποιήσουν αυτήν την ενοποίηση, οι οργανισμοί θα χρειαστούν άδεια Microsoft Teams και ένα συμβατό πρόγραμμα TeamViewer. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση https://www.teamviewer.com/microsoft-teams.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.