Η Vivo ετοιμάζει το smartphone "The Waterdrop" με πρωτοποριακό design;

Vivo smartphone The Waterdrop πρωτοποριακό design, Η Vivo ετοιμάζει το smartphone "The Waterdrop" με πρωτοποριακό design;
Η Vivo κατάφερε να τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών με τα smartphone της μέσα στο 2018 και φαίνεται πως δε σταματάει εδώ μιας και εμφανίστηκαν renders από smartphone με κωδική ονομασία “The Waterdrop”, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει design που δεν έχουμε δει ποτέ σε smartphone μέχρι σήμερα.
Οι πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρωτοποριακό, όπως αναφέρεται smartphone, προέρχονται από το γνωστό leakster Ice Universe στο Twitter, ο οποίος αποκάλυψε renders του φημολογούμενου smartphone το οποίο έχει κωδική ονομασία “The Waterdrop”. Σύμφωνα με το leakster, το smartphone της Vivo “έχει design που δεν έχουμε δει ξανά”, τονίζοντας πως κανένας κατασκευαστής smartphone δεν έχει προσπαθήσει κάτι ανάλογο μέχρι σήμερα.
Τα renders που έκαναν την εμφάνισή τους είναι αλήθεια πως δεν αποκαλύπτουν πολλές λέπτομέρειες πέραν από το ότι και η μπροστινή και η πίσω πλευρά της συσκευής έχουν σχεδιασμό με καμπύλες και δεν αποκλείεται να μοιάζει με σταγόνα, κάτι για το οποίο θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε μέσα στο 2019, εφόσον η Vivo αποφασίσει να το παρουσιάσει και να διαπιστώσουμε το κατά πόσο ισχύουν οι σχετικές φήμες.
Vivo smartphone The Waterdrop πρωτοποριακό design, Η Vivo ετοιμάζει το smartphone "The Waterdrop" με πρωτοποριακό design;
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ekimolaos

Κινητό 100% από γυαλί… What could go wrong?!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.