Η ΖΤΕ θα κυκλοφορήσει το πρώτο smartphone με under-display selfie κάμερα;

, Η ΖΤΕ θα κυκλοφορήσει το πρώτο smartphone με under-display selfie κάμερα;

Αν και το περιμέναμε από το Xiaomi Mi 10 Ultra, δυστυχώς ούτε εκεί είδαμε την πρώτη συσκευή με selfie κάμερα κάτω από την οθόνη. Όμως, φαίνεται πως η έκπληξη θα έρθει από αλλού, με τη ZTE να μας προετοιμάζει για την επερχόμενη συσκευή της.

Ο Ni Fei, πρόεδρος του τμήματος Terminal της ZTE, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Weibo ένα σχετικό teaser, το οποίο δυστυχώς δε μας δείχνει κάποια εικόνα της συσκευής. Όμως, ο ίδιος αναφέρει πως “η καινοτομία δε τελειώνει ποτέ και τα όνειρα προχωρούν”. Στη συνέχεια μας ανακοινώνει ευθέως πως το πρώτο smartphone με under-display κάμερα θα είναι από τη ZTE, χωρίς όμως να μας γνωστοποιεί το πότε.

Η νέα, επερχόμενη συσκευή της ZTE θα ονομάζεται ZTE A20 5G, με το όνομα να μας αποκαλύπτει πως δεν πρόκειται για flagship. Κάτι τέτοιο βέβαια είναι απολύτως λογικό, αφού η τεχνολογία δεν είναι έτοιμη να αντικαταστήσει πλήρως μία καλή selfie, όπως αυτές που βλέπουμε στις ακριβότερες συσκευές. Όπως φαίνεται, η επίσημη αποκάλυψη της συσκευής βρίσκεται μόνο μερικές εβδομάδες ή λιγότερο μακριά μας.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.