Ice Universe: Τα Galaxy S23 θα έχουν ίδιες διαστάσεις και στατιστικά οθόνης

galaxy, Ice Universe: Τα Galaxy S23 θα έχουν ίδιες διαστάσεις και στατιστικά οθόνης

Λίγες εβδομάδες πριν, ο Ice Universe ανέφερε ότι ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy S23 Ultra θα παραμείνει βασικά ο ίδιος και οι διαστάσεις θα διαφέρουν κατά κλάσματα του χιλιοστού. Τώρα, ο leakster επιστρέφει με πιο πολλές λεπτομέρειες συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους της οθόνης, της ανάλυσης και των διαστάσεων για ολόκληρη τη σειρά S23.

Σύμφωνα με αυτές, η διαγώνιος της οθόνης και η ανάλυση και για τα τρία μοντέλα παραμένουν ίδια, ενώ το ύψος και το πλάτος θα αυξηθούν κατά μερικά δέκατα του χιλιοστού. Για το βάρος δεν αναφέρεται τίποτα, αλλά θα πρέπει να είναι ως επί το πλείστον το ίδιο όπως στη φετινή σειρά S.

Ακόμα, μοιάζει απίθανο οι οθόνες Galaxy S23 και S23+ να επιστρέψουν τελικά σε ανάλυση QHD+, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα στραφούν σε LTPO.

Στο κομμάτι των specs, το Galaxy S23 Ultra φέρεται να έχει μια νέα κάμερα 200MP, μια νέα, μεγαλύτερη συσκευή ανάγνωσης FP, την ίδια χωρητικότητα μπαταρίας 5.000 mAh (αν και με έναν επαναρυθμισμένο φορτιστή 45 W για να γεμίζει πιο γρήγορα) και το ίδιο περισκόπιο 10x. Αυτό υποστηρίζουν οι φήμες και το ίδιο λένε και για τις τηλεκάμερες S23 και 23+.

Μια σημαντική αλλαγή για τη γενιά S23 είναι ότι θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά chipset Snapdragon, κάτι που οι αναλυτές λένε εδώ και λίγο καιρό και η ίδια η Qualcomm υπαινίσσεται έντονα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.