Η Intel ετοιμάζει Foldable Smartphone βγαλμένο από τα όνειρά μας

Intel Foldable Smartphone, Η Intel ετοιμάζει Foldable Smartphone βγαλμένο από τα όνειρά μας
Tα foldable smartphones είναι σαφώς η τρέχουσα τάση και φαίνεται πως όλο και περισσότερες εταιρίες, μεταξύ των οποίων και η Intel σχεδιάζει ένα Foldable Smartphone με λειτουργικό Windows, αφού αποτελεί βασικό συνεργάτη της Microsoft.
Η Letsgodigital αποκάλυψε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Intel για ένα αναδιπλούμενο smartphone / tablet με ένα ελκυστικό τριπλό σχεδιασμό κάτι που φαίνεται να είναι όλο και πιο δημοφιλές ανάμεσα στις εταιρίες σχεδιασμού foldable smartphones. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υποβλήθηκε στα μέσα του 2017 και δείχνει μια μεγάλη οθόνη που αναδιπλώνεται στα τρία και αποκτά έτσι έναν κάπως παχύτερο σχεδιασμό λόγω του αριθμού των πτυχών.

Το τηλέφωνο, σύμφωνα πάντα με τις εικόνες, συνοδεύεται με πενάκι που τοποθετείται τακτοποιημένα στο κενό μιας πτυχής, και οι κάμερες είναι φυσικά ενσωματωμένες στην οθόνη. Η συσκευή γίνεται καλύτερα κατανοητή στα renders, όπως φαίνονται στην παρακάτω συλλογή:

Intel Foldable Smartphone, Η Intel ετοιμάζει Foldable Smartphone βγαλμένο από τα όνειρά μας
Intel Foldable Smartphone, Η Intel ετοιμάζει Foldable Smartphone βγαλμένο από τα όνειρά μας
Intel Foldable Smartphone, Η Intel ετοιμάζει Foldable Smartphone βγαλμένο από τα όνειρά μας

Φυσικά δεν είναι σαφές εάν μια τέτοια συσκευή θα κυκλοφορήσει ποτέ στην αγορά, αλλά αν η Intel δεν το κάνει με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft, μπορούμε να είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι ένας άλλος κατασκευαστής θα υιοθετήσει έναν παρόμοιο σχεδιασμό για Android.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Μακάρι και με Windows phone mode, θα γίνει πανικός.

alekos

Σε κανά 2-3 χρόνια ίσως. Πρώτα θα βγάλει η samsung,xiaomi,huawei ίσως και η apple και πιο μετά η intel θεωρώ. Τούμπανο φαίνεται αλλά είναι απλά εικόνες. Η υλοποίηση είναι το δύσκολο.

taratsas

windows phone os παρωτη ημουν υποστιρχτης του η ειναι ψευδης ειδηση η καποιο σχεδιο οπως ειχε κανει και microsoft οπου δεν θα εφανιστη ποτε στην αγορα μιας και η ιδια η Microsoft στα τελοι του 2019 σταματει την υποστιριξει στα windows phone τελειος οποτε ηταν καποια συσκευη που δεν θα βγει ποτε στην αγοραα μιας και τα windows phone εχουν πιασει πάτο ουτε καλα καλα εφαρμογες δεν εχουν τραγικοι μαλλον για ενα τηλεφωνο που αναπτύχθηκε αλλα δεν θα βγει πότε στην αγορά εκτος και εαν φοραει κανονικα windows αλλα ποιος θα το αγορασει ???
απο την στιγμη που θα εχει ενα σωρο προβληματα λειτουργικου, μονο android και ios τα αλλα ειναι πειραματα

ΑΝΔΡΕΑΣ

Όπως ακριβώς τα είπε ο κύριος @taratsas με εξαίρεση την τελευταία φράση: Μόνο IOS ΘΕΟΣ , ΗΛΙΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ!

mooi

@taratsas ΟΥΡΘΟΥΓΡΦΙΑ άμεσα μάθημα! Τα μάτια μας …λυπήσου μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Intel

Δύο από τα παλιότερα desktop PC στον κόσμο ανακαλύφθηκαν σε καθάρισμα σπιτιού

Σε μια εποχή που ό,τι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο e-bay, γίνονται ακόμα ανακαλύψεις που μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστά.

Business Chip Intel

Η Intel ζητά 5 δισ. ευρώ από τη Γερμανία για την παραγωγή τσιπ

Η Intel ζήτησε επιπλέον επιδοτήσεις 4 έως 5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τη γερμανική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα συγκρότημα κατασκευής Chip στην χώρα.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.

Business Intel

Intel: “Μαχαίρι” στον μισθό του CEO – Μείωση κατά 25%

Η ύφεση στην αγορά υπολογιστών οδηγεί την Intel στην απόφαση να περικόψει κατά 25% τον μισθό του CEO, Pat Gelsinger.