iOS 14: Θα είναι συμβατό με κάθε iPhone που τρέχει iOS 13

iOS 14, iOS 14: Θα είναι συμβατό με κάθε iPhone που τρέχει iOS 13

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη τι θα συμβεί με την παρουσίαση και κυκλοφορία των iPhone 12, του iOS 14, και όλων των νέων προϊόντων της εταιρείας. Καθώς λοιπόν επικρατεί όλη αυτή η αβεβαιότητα, μόνο σε φήμες και αναφορές μπορούμε να βασιζόμαστε.

Όποιο iPhone και iPod τρέχει iOS 13 θα πάρει το iOS 14

Το iOS 13 έχει φτάσει στην έκδοση 13.5 και τρέχει σε όλα τα μοντέλα που είχε κυκλοφορήσει η Apple μέχρι και τέσσερα χρόνια πριν το ντεμπούτο του λειτουργικού συστήματος.

Νεότερη αναφορά δείχνει ότι η εταιρεία θα ακολουθήσει μία πιο επιθετική στρατηγική με το iOS 14, καθώς το λειτουργικό σύστημα θα υποστηρίζει ακόμα και συσκευές που κυκλοφόρησαν πέντε χρόνια πριν τη διάθεση του.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα The Verifier αναφέρει ότι “έμπιστες πηγές” την πληροφόρησαν πως το iOS 14 θα υποστηρίζει όλα τα iPhone και iPod τα οποία αυτή τη στιγμή τρέχουν iOS 13. Η λίστα είναι ιδιαίτερα μεγάλη:

Επιπλέον, η ιστοσελίδα τονίζει ότι το iOS 14 θα είναι η τελευταία έκδοση του OS που θα πάρουν τα iPhone 6s, 6s Plus, και SE (2016). Όσον αφορά το iPadOS 14, ο ιστότοπος δεν αναφέρει τίποτα. Ωστόσο, αν όλα τα iPad που τρέχουν το iPadOS 13 είναι συμβατά με το νέο λειτουργικό, τότε θα αναβαθμιστούν στο νέο OS τα ακόλουθα tablets της Apple.

Τέλος, η παρουσίαση του iOS 14 έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιουνίου. Όμως, τα πράγματα είναι ρευστά και υπάρχουν πολλές αναταραχές στις ΗΠΑ. Οπότε, δεν γνωρίζουμε ακόμη τι θα συμβεί με την only online WWDC 2020.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Φοβαμαι οτι δεν θα εχουμε τοτε μεγαλες αλλαγες στο λογισμικο(ναι οκ widgets). Το θεμα ειναι οταν βγει να ειναι σταθερο και οχι ν περιμενει ολος ο κοσμος κανα διμηνο ενημερωσεων γ ν στρωσει…

nikos

Θα συμφωνησω απόλυτα. Εχω macbook pro, ipad και iphone και το μόνο που με απασχολεί είναι η σταθερότητα των συσκευων και όχι αν θα έχουν μερικά ωραία εφέ. Αλλωστε όποιος θέλει να αλλάξει εμφάνιση ή να το κανει πιο ωραίο υπάρχει πάντοντε το jb. Ο λ´ογος αλλωστε που αγόρα προιντα της apple (τα οποία θεωρώ ότι είναι ακριβά σαν hardware μόνο) είναι οι ενημερώσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα που θα μου εξασφαλίσουν και το χρόνο να κανω απόσβεση των χρημάτων που έδωσα.

Makis

Πραγματικά δεν το πιστεύω και επειδή δεν είχα κανένα θέμα με όλες τις προηγούμενες εκδόσεις, στα πιο παλιά πλέον, SE και Air 2, που έχω από την αναφερόμενη λίστα, θέλω να πιστεύω ότι ούτε και με την 14. Ίδωμεν…

Chris_BMW

Καλά όσον αφορά το Air 2 είναι ο βασιλιάς των Apple συσκευών όσον αφορά τις αναβαθμίσεις .
Το πήρα το 2015 με iOS 8(!) και αν θα πάρει I pad os 14 τότε θα μιλάμε για 7(!) χρόνια υποστήριξης με το καινούργιο λειτουργικό !
Αν και τελευταία μου κάνει κάτι νούμερα τα οποία πιστεύω οφείλονται στην εξαντλημένη πλέον μπαταρία ..

Tasos Spanos

Κανείς όμως δεν το βλέπει έτσι όταν αγοράζει κάτι που έχει πίσω το μήλο
Η ουσία είναι αυτή. Κανείς απόσβεση τα χρήματα σου σε βάθος χρόνου ενώ αν έπαιρνες κάτι άλλο στα 2 έτη σταματούν οι αναβαθμίσεις και κάποια στιγμή μπαίνεις στο πνεύμα αγοράς νέας συσκευής

Εγώ έχω iMac 2011 και ακόμα δεν έχω κάνει format. Δουλεύει σχεδόν άψογα από την πρώτη μέρα

Makis

Έτσι φίλε. Εμένα ούτε κιχ. Το έχω πλέον “βαρεθεί”. Εντάξει η μπαταρία αν και έχει μόνο 350 κύκλους δείχνει πλέον τα χρόνια της αλλά επειδή δεν μου έχει κάνει τίποτε περίεργο μου πάει κρίμα να το δώσω σε κανέναν άσχετο για αλλαγή, μη του βγάλει τα μάτια. 😄

Chris_BMW

350 κύκλους !! Δυνατός !
Το δικό μου άστο ..
Με δυο εγκυμοσύνες σε αυτά τα χρόνια η γυναίκα μου το έχει γονατίσει για να μην πω καμία άλλη λέξη από «Γ»…
Φίλε από τα καλύτερα Apple product που έχω αγοράσει και πραγματικά ακόμα και αν το πετάξω τα έχει βγάλει τα λεφτά του !
Το ωραίο της υπόθεσης όμως ξέρεις ποίο είναι ;
Ότι σύμφωνα με την άψογη εξωτερική κατάσταση και τις τιμές που παίζουν άνετα το δίνω 200€ !
Θυμίζω πως το είχα αγοράσει το 2015 420€ από Σκρουτζ..
Μιλάμε δεν μετανιώνεις για ούτε ένα σεντ …
Κατά τα αλλά ναι μας λες και κορόιδα εμάς που αγοράζουμε Apple..

Last edited 3 years πριν by Chris_BMW
SUPS 👨‍⚖️

ποια εφαρμογη χρησιμοποιησες για τη μετρηση των κυκλων ?

forneverarrow

Μπράβο τους, αν και αναμενόμενο γιατί στον πάτο της λίστας υπάρχει S μοντέλο (6s) πάντα τα S πάνε ένα χρόνο παραπάνω. Φυσικά το ερώτημα στο τέλος της ημέρας παραμένει: αξίζει αλήθεια μια αναβάθμιση στα iPhone 6s και 7 φέτος? Θέλω να πω, οκ, καλή φάση, αλλά πόσοι από αυτούς που όντως εκτιμούν ένα update (τους πιο τεχνολογικά “ψαγμένους”) έχουν ακόμα τόσο παλιές συσκευές? Με δεδομένη τη δυσκολία αλλαγής μπαταρίας κατά πάσα πιθανότητα ένα 6s θα θέλει φορτιστή μέχρι το μεσημέρι (!) αν κρίνει κανείς από το ότι το 8 που έχω σαν δεύτερη συσκευή για τη δουλειά με αφήνει με ένα 20% στο τέλος της ημέρας. Τουλάχιστον στο Android ξέρεις ότι από τη στιγμή που σταματάνε τα updates πρέπει να αλλάξεις συσκευή (αν είσαι λάτρης της τεχνολογίας πάντα), άντε ένα χρόνο μετά το πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.