iOS 17.1, iPadOS 17.1 & watchOS 10.1: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

iOS 17.1, iOS 17.1, iPadOS 17.1 & watchOS 10.1: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.1, το iPadOS 17.1 και το watchOS 10.1 για όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές της εταιρείας.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του iOS 17.1 και του iPadOS 17.1 σε κατάλληλα iPhone και iPad over-the-air, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

Στις νέες ενημερώσεις, η Apple έχει προσθέσει υποστήριξη για τη συνέχιση μιας μεγάλης μεταφοράς αρχείων AirDrop μέσω Διαδικτύου όταν βρίσκεται εκτός της εμβέλειας του AirDrop. Η εφαρμογή Apple Music περιλαμβάνει επιλογές για αγαπημένα τραγούδια, άλμπουμ και λίστες αναπαραγωγής και πλέον υπάρχουν προτάσεις τραγουδιών στο τέλος κάθε λίστας αναπαραγωγής.

Ακόμα, αν και δεν αναφέρεται στο αρχείο αλλαγών, η Apple λέει ότι η ενημέρωση “διορθώνει” τα επίπεδα ακτινοβολίας του iPhone 12 στη Γαλλία απενεργοποιώντας μια λειτουργία που ενισχύει το σήμα κινητής τηλεφωνίας όταν το iPhone δεν το κρατάει κάποιος άνθρωπος και βελτιώνει τον συγχρονισμό του Screen Time μεταξύ συσκευών. Υπάρχουν αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων, με το iOS 17.1 να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να προκαλέσει burn-in και ένα σφάλμα που θα μπορούσε να προκαλέσει επαναφορά της ρύθμισης Σημαντική τοποθεσία κατά τη μεταφορά ή τη σύζευξη ενός Apple Watch για πρώτη φορά.

Προχωρώντας στα iPad, το iPad 17.1 προσθέτει υποστήριξη για το USB-C Apple Pencil που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

AirDrop
– Το περιεχόμενο συνεχίζει να μεταφέρεται μέσω Διαδικτύου όταν βγαίνετε από την εμβέλεια του AirDrop

Stand By
– Νέες επιλογές για έλεγχο πότε σβήνει η οθόνη (iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max)

Μoυσική
– Τα αγαπημένα επεκτάθηκαν για να περιλαμβάνουν τραγούδια, άλμπουμ και λίστες αναπαραγωγής και μπορείτε να φιλτράρετε για να εμφανίσετε τα αγαπημένα σας στη βιβλιοθήκη
– Η νέα συλλογή εξωφύλλων προσφέρει σχέδια που αλλάζουν χρώματα για να αντικατοπτρίζουν τη μουσική στη λίστα αναπαραγωγής σας
– Οι προτάσεις τραγουδιών εμφανίζονται στο κάτω μέρος κάθε λίστας αναπαραγωγής, καθιστώντας εύκολη την προσθήκη μουσικής που ταιριάζει με την ατμόσφαιρα της λίστας αναπαραγωγής σας

Αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης τις ακόλουθες βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων:
– Επιλογή για να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο άλμπουμ για χρήση με την τυχαία αναπαραγωγή φωτογραφιών στην οθόνη κλειδώματος
– Υποστήριξη Home Key για Matter Locks
– Βελτιωμένη αξιοπιστία των ρυθμίσεων Screen Time που συγχρονίζονται μεταξύ των συσκευών
– Διορθώνει ένα πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει την επαναφορά της ρύθμισης απορρήτου Σημαντική τοποθεσία κατά τη μεταφορά ενός Apple Watch ή τη σύζευξή του για πρώτη φορά
– Επιλύει ένα πρόβλημα όπου τα ονόματα των εισερχόμενων καλούντων ενδέχεται να μην εμφανίζονται όταν βρίσκεστε σε άλλη κλήση
– Επιλύει ένα πρόβλημα όπου οι προσαρμοσμένοι ήχοι κλήσης και οι αγορασμένοι ήχοι ενδέχεται να μην εμφανίζονται ως επιλογές για τον ήχο κειμένου σας
– Διορθώνει ένα πρόβλημα που μπορεί να κάνει το πληκτρολόγιο να αποκρίνεται λιγότερο
– Βελτιστοποιήσεις ανίχνευσης σφαλμάτων (όλα τα μοντέλα iPhone 14 και iPhone 15)
– Διορθώνει ένα πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει παραμονή της εικόνας στην οθόνη

Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες για όλες τις περιοχές ή σε όλες τις συσκευές Apple.

Εκτός από το iOS 17.1, η Apple κυκλοφόρησε επίσης το iOS 16.7.2 και το iOS 15.8 με πολλές από τις ίδιες επιδιορθώσεις ασφαλείας για όσους εξακολουθούν να χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις του iOS.

Το watchOS 10.1 φέρνει το Double Tap gesture στο Apple Watch Series 9 και το Apple Watch Ultra 2. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση της κύριας ενέργειας στις ειδοποιήσεις και στις περισσότερες εφαρμογές, που σημαίνει ότι σας επιτρέπει να απαντήσετε σε μια κλήση, να παίξετε και να διακόψετε μουσική, να σταματήσετε ένα χρονόμετρο και άλλα.

Στο Apple Watch Series 7 και νεότερες εκδόσεις, το NameDrop σάς επιτρέπει πλέον να ανταλλάσσετε πληροφορίες επικοινωνίας με κάποιον φέρνοντας απλώς το Apple Watch σας κοντά στο iPhone του με iOS 17 ή το Apple Watch του, εάν υποστηρίζεται. Το My Card είναι επίσης διαθέσιμο ως επιπλοκή για γρήγορη πρόσβαση στο NameDrop.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Music

Apple Music Replay 2023: Διαθέσιμη η λειτουργία – Πώς να δείτε τη λίστα σας

Η Apple παρουσίασε την εμπειρία Apple Music Replay για το 2023, που δείχνει στους χρήστες μια ανάλυση των δεδομένων ακρόασης της χρονιάς.

Smartphones featured MediaTek vivo

vivo X100 Pro: Πώς ανταποκρίνεται ο Mediatek Dimensity 9300 στο τεστ θερμικής απόδοσης

To vivo X100 Pro έφτασε στα χέρια των πρώτων reviewer και μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για τη θερμική απόδοση του Mediatek Dimensity 9300.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi K70 & K70 Pro: Hands-on εικόνες αποκαλύπτουν λεπτομέρειες πριν την κυκλοφορία

H Xiaomi είναι έτοιμη να λανσάρει τη νέα σειρά της Redmi K70 την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, με τρία smartphones.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.