iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

iPhone Find My, iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My και το Activation Lock.

Στην τέταρτη έκδοση beta του iOS 17.5, το 9to5Mac και το MacRumors διαπίστωσαν ότι η Apple σχεδιάζει να εισαγάγει μια νέα λειτουργία “Κατάσταση επισκευής” που διατηρεί ενεργά τα αντικλεπτικά μέτρα ενώ το iPhone σας επισκευάζεται.

Η Apple και πολλοί εξουσιοδοτημένοι πάροχοι επισκευών σάς ζητούν αυτήν τη στιγμή να απενεργοποιήσετε το Find My όταν επισκευάζετε το iPhone σας. Έχει αυτήν την απαίτηση για να «αποτρέψει οποιονδήποτε άλλον να λάβει υπηρεσίες για τη συσκευή σας εν αγνοία σας», σύμφωνα με τη σελίδα υποστήριξης της Apple.

Αλλά η απενεργοποίηση του Find My έγινε λίγο πιο δύσκολη με την εισαγωγή του Stolen Device Protection. Όταν είναι ενεργοποιημένη, αυτή η δυνατότητα σάς αναγκάζει να περιμένετε μία ώρα προτού εκτελέσετε ορισμένες ενέργειες, όπως η απενεργοποίηση της Εύρεσης. Αυτό δεν είναι πολύ βολικό εάν ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε το Find My πριν φτάσετε στο Apple Store για επισκευή.

Η νέα επιλογή Κατάσταση επισκευής θα πρέπει να το αλλάξει αυτό. Όπως επισημαίνεται από το 9to5Mac, θα σας επιτρέψει να επιβεβαιώσετε ότι το τηλέφωνό σας επισκευάζεται εισάγοντας το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε το τηλέφωνό σας από άλλες συσκευές. Η συσκευή θα έχει ένα “Έτοιμο για επισκευή” στην εφαρμογή Εύρεση μου όταν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή, μαζί με μια σημείωση ότι “η συσκευή παραμένει πλήρως λειτουργική”, αναφέρει το 9to5Mac.

Το iOS 17.5 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο και να προσθέσει την επιλογή για τους χρήστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση να κάνουν λήψη εφαρμογών από τον Ιστό.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Pro

Apple iPad Pro: Πώς τα πήγε το εξαιρετικά λεπτό tablet στο bend τεστ;

Τα νέα iPad Pro είναι οι πιο λεπτές συσκευές που κατασκεύασε ποτέ η Apple, με το μοντέλο των 11 ιντσών να έρχεται στα 5,3 χιλιοστά

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Software Android featured Google

Νέες λειτουργίες από τη Google για προστασία της Android συσκευής σας από κλοπή

Η κλοπή του κινητού ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά η Google ανακοίνωσε ορισμένες δυνατότητες προστασίας από κλοπή για το Android που ίσως βοηθήσουν.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Αυτά είναι τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Η Sony παρουσίασε τα δύο πρώτα της smartphone για το 2024, τα Xperia 1 VI και Xperia 10 VI και τώρα ήρθε η ώρα για τα επίσημα promo βίντεό τους.