iOS 17.6.1: Κυκλοφόρησε με Διόρθωση σφαλμάτων της Προηγμένης Προστασίας Δεδομένων

iOS 17.6.1, iOS 17.6.1: Κυκλοφόρησε με Διόρθωση σφαλμάτων της Προηγμένης Προστασίας Δεδομένων

Η Apple κυκλοφόρησε τα iOS 17.6.1 και iPadOS 17.6.1, μικρές ενημερώσεις για τις ενημερώσεις λειτουργικών συστημάτων iOS 17 και iPadOS 17 που κυκλοφόρησαν την περασμένη χρονιά.

Tα iOS 17.6.1 και iPadOS 17.6.1 γίνονται διαθέσιμα μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του iOS 17.6 και του iPadOS 17.6.

Μπορείτε να κατεβάσετε το iOS 17.6.1 και του iPadOS 17.6.1 σε κατάλληλα iPhone και iPad over-the-air, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Η Apple κυκλοφόρησε επίσης μια ενημέρωση iOS 16.7.10 για συσκευές που δεν μπορούν να αναβαθμιστούν σε iOS 17.

Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης της Apple, η ενημέρωση iOS 17.6.1 αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που θα μπορούσε να αποτρέψει την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της Προηγμένης Προστασίας Δεδομένων.

Το σφάλμα Προηγμένης Προστασίας Δεδομένων επηρέασε μικρό αριθμό χρηστών. Όσοι προσπάθησαν να ενεργοποιήσουν τη Σύνθετη προστασία δεδομένων και δεν κατάφεραν να την ενεργοποιήσουν είδαν ένα μήνυμα σφάλματος και ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήταν ενεργό. Οι επηρεαζόμενοι χρήστες που προσπάθησαν να το απενεργοποιήσουν το είδαν απενεργοποιημένο στη διεπαφή, αν και στην πραγματικότητα ήταν ακόμα ενεργό για δεδομένα iCloud.

Και τα δύο αυτά σφάλματα έχουν διορθωθεί στην ενημέρωση. Οι χρήστες iPhone που είχαν το σφάλμα που εμπόδιζε τη σωστή απενεργοποίηση της Προηγμένης Προστασίας Δεδομένων θα δουν μια ειδοποίηση που τους ζητά να επιβεβαιώσουν την απόφαση να απενεργοποιήσουν τη λειτουργία μετά την εγκατάσταση του iOS 17.6.1. Η Apple λέει ότι οι λίγοι χρήστες που αντιμετώπισαν αυτό το σφάλμα είχαν ένα αναμενόμενο επίπεδο ασφάλειας ή περισσότερο, στην περίπτωση που το ADP δεν απενεργοποιήθηκε όπως αναμενόταν.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris

Υγεία μπαταρίας -2% μετά την αναβάθμιση στο ios17.6 ωραία πράγματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Πόσο πιο γρήγορο είναι το τσιπ A18 Pro σε σύγκριση με το A17 Pro

Ένα πέρασμα από το Geekbench 6 φαίνεται πως έκανε το τσιπ A18 Pro που βρίσκεται στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Gear Apple VR headset

Apple Vision Pro 2: Φήμες το θέλουν να έρχεται με πολύ χαμηλότερες προδιαγραφές οθόνης

Το Apple Vision Pro των 3.500 δολαρίων δεν τα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις και η ομάδα της εταιρείας εκτιμά ότι αυτό οφείλεται στην τιμή του.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Όλες οι βελτιώσεις στις οθόνες των μοντέλων της σειράς

Η Apple μεγάλωσε φέτος τις οθόνες των iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max, αυξάνοντας το μέγεθος των συσκευών.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Όλες οι αναβαθμίσεις στο τμήμα της κάμερας

Η Apple επικεντρώθηκε στις βελτιώσεις της κάμερας για τη σειρά iPhone 16, εισάγοντας μια σειρά από νέες δυνατότητες για κάθε μοντέλο.