iOS 17: Διέρρευσαν λεπτομέρειες – Εστιάζει σε σταθερότητα και αποτελεσματικότητα

ios 17, iOS 17: Διέρρευσαν λεπτομέρειες – Εστιάζει σε σταθερότητα και αποτελεσματικότητα

Η Apple μόλις κυκλοφόρησε το iOS 16.3, την πιο πρόσφατη έκδοση του iOS 16, η οποία παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του περασμένου έτους και κυκλοφόρησε το φθινόπωρο μαζί με το iPhone 14. Έτσι αναμένεται να γίνει και φέτος με το iOS 17 και να παρουσιαστεί μαζί με τη σειρά iPhone 15 τον Σεπτέμβριο.

Μια νέα αναφορά για το iOS 17, από πηγή αξιόπιστη στο παρελθόν όταν πρόκειται για πράγματα που σχετίζονται με την Apple, σημειώνει πως δε θα δούμε πολλές οπτικές αναβαθμίσεις. Ουσιαστικά θα είναι, σύμφωνα με την πηγή, πανομοιότυπο με το iOS 16.

H εστίαση φέρεται να είναι στην αύξηση της σταθερότητας και της αποτελεσματικότητας και στην υποστήριξη του headset Reality Pro AR/VR της Apple. Γι’ αυτό θα διαθέτει μια νέα, αποκλειστική εφαρμογή για το headset. Aκόμα, η εφαρμογή Home φαίνεται πως θα ανανεωθεί με “σημαντικές αλλαγές” σε εξέλιξη, μαζί με πιο ασήμαντες “αλλαγές” στο Find My.

Ακόμα, η εφαρμογή Μουσική θα δει αλλαγές που σχετίζονται με το navigation, η εφαρμογή Mail θα απλοποιηθεί “λίγο” και οι Υπενθυμίσεις και τα Αρχεία θα βελτιωθούν – άγνωστο πως. Μικρές αλλαγές αναμένονται και στις εφαρμογές Fitness και Wallet, οι τελευταίες από τις οποίες ενδέχεται να συνδεθούν στο Apple Pay Later.

Φαίνεται ότι το iOS 17 έχει κατασκευαστεί για να τρέχει σε έξι συσκευές με Dynamic Island, εκ των οποίων οι δύο είναι τα ήδη διαθέσιμα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Μια ακόμα ένδειξη ότι και τα τέσσερα επερχόμενα μοντέλα iPhone 15 θα διαθέτουν Dynamic Island.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.