iOS 17: Νέα διαρροή λέει ότι θα το πάρουν όλα τα iPhone με iOS 16

ios 17, iOS 17: Νέα διαρροή λέει ότι θα το πάρουν όλα τα iPhone με iOS 16

Νέες φήμες έρχονται να αναιρέσουν τις προηγούμενες αναφορικά με το ποια μοντέλα iPhone θα λάβουν το iOS 17.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες ήθελαν πολλά μοντέλα iPhone και iPad να μην πληρούν τις προδιαγραφές για να πάρουν το νέο λογισμικό iOS 17 και iPadOS 17 αντίστοιχα φέτος. Οι συσκευές που αναφερόταν ότι θα χάσουν την υποστήριξη περιλαμβάνουν το iPhone 8, το iPhone 8 Plus, το iPhone X, το iPad Pro πρώτης γενιάς (9,7 ιντσών και 12,9 ιντσών) και το iPad πέμπτης γενιάς.

Το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus κυκλοφόρησαν και τα δύο τον Σεπτέμβριο του 2017 με το iPhone X να έρχεται κάτι λιγότερο από δύο μήνες αργότερα. Τα tablet iPad Pro εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή τον Νοέμβριο του 2015, ενώ το iPad πέμπτης γενιάς κυκλοφόρησε κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Ένας άλλος tipster έρχεται τώρα να αναιρέσει τα παραπάνω. Σύμφωνα με το MacRumors, ένας ανώνυμος leakster που χαρακτηρίζεται από εκείνους ως «ευυπόληπτος» λέει ότι όλες οι συσκευές που έλαβαν iOS 16 θα είναι επιλέξιμες για ενημέρωση στο iOS 17, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων της Apple που τροφοδοτούνται από το chipset 10nm A11 Bionic. Αυτό συμβαίνει παρά την ευπάθεια bootrom jailbreaking που σχετίζεται με το τελευταίο τσιπ και που η Apple δεν μπορεί να διορθώσει.

Ο λόγος του συγκεκριμένου μετράει καθώς είναι ο ίδιος που διέρρευσε με ακρίβεια πληροφορίες για το Dynamic Island πριν αναφερθεί το χαρακτηριστικό κατά την αποκάλυψη του iPhone τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αυτός ο tipster υποτίθεται ότι έχει μια πηγή μέσα στην ομάδα ανάπτυξης της Apple.

Πιο πρόσφατα, αυτή η πηγή είπε ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει ένα τσιπ εξαιρετικά χαμηλής ενέργειας που θα επιτρέπει στα κουμπιά έντασης ήχου και τροφοδοσίας στερεάς κατάστασης στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Ultra να λειτουργούν ακόμη και όταν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο. Η Apple μπορεί επίσης να προσθέσει μια ρύθμιση που θα επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόζει την ευαισθησία των κουμπιών στερεάς κατάστασης έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργούν με γάντια ή όταν καλύπτονται από προστατευτική θήκη.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.