iOS 18: 15+ νέες δυνατότητες έρχονται στην εφαρμογή Μηνύματα

iOS 18, iOS 18: 15+ νέες δυνατότητες έρχονται στην εφαρμογή Μηνύματα

Σημαντικές αλλαγές έρχονται στην εφαρμογή Messages με το iOS 18, με την Apple να προσθέτει πολλές διασκεδαστικές λειτουργίες Apple Intelligence, νέα μορφοποίηση, ενημερωμένα εφέ, δορυφορική υποστήριξη, καλύτερη αποστολή μηνυμάτων με χρήστες Android και πολλά άλλα.

Όλες οι νέες δυνατότητες που έρχονται στην εφαρμογή Messages για iOS 18.

Αποστολή αργότερα

iOS 18, iOS 18: 15+ νέες δυνατότητες έρχονται στην εφαρμογή Μηνύματα

Το iOS 18 προσθέτει την επιλογή προγραμματισμού ενός iMessage που θα σταλεί σε κάποιον σε μεταγενέστερη ώρα ή ημερομηνία. Εάν γνωρίζετε, για παράδειγμα, τα γενέθλια κάποιου πλησιάζουν, μπορείτε να του προγραμματίσετε ένα μήνυμα για τα γενέθλιά του πριν από την ημερομηνία, ώστε να είναι έτοιμο και να μη ρισκάρετε να το ξεχάσετε.

Ο προγραμματισμός ενός μηνύματος μπορεί να γίνει μόνο σε συνομιλίες με άλλους χρήστες iMessage και δεν αποτελεί επιλογή όταν στέλνετε μηνύματα με έναν χρήστη Android. Λειτουργεί τόσο σε ατομικές όσο και σε ομαδικές συνομιλίες, εφόσον όλοι οι συμμετέχοντες έχουν συσκευή Apple και πρόσβαση στο iMessage.

Για να προγραμματίσετε ένα μήνυμα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1.Ανοίξτε μια συνομιλία στην εφαρμογή Μηνύματα.
2.Πατήστε το κουμπί “+” στην αριστερή πλευρά του πλαισίου κειμένου.
3.Πατήστε Περισσότερα.
4.Επιλέξτε Αποστολή αργότερα.
5.Πληκτρολογήστε το Μήνυμά σας.
6.Για να αλλάξετε την ώρα αποστολής, πατήστε στο μπλε συννεφάκι που είναι προεπιλεγμένο σε Αύριο 9:00 π.μ. Από εκεί, θα έχετε ένα ρυθμιστικό που σας επιτρέπει να εισάγετε μια ημερομηνία και μια ώρα.
7.Με την ώρα σας επιλεγμένη και το μήνυμά σας πληκτρολογημένο, πατήστε στο μπλε βέλος για να το προγραμματίσετε.

Τα μηνύματα μπορούν να προγραμματιστούν έως και 14 ημέρες νωρίτερα, ενώ αποστέλλονται ακόμη και αν το iPhone σας είναι εκτός σύνδεσης χωρίς σύνδεση Wi-Fi ή κινητής τηλεφωνίας.

Τα προγραμματισμένα μηνύματα εμφανίζονται στο κάτω μέρος μιας συνομιλίας. Εάν θέλετε να αλλάξετε την ώρα ενός μηνύματος ή να το ακυρώσετε, πατήστε το κουμπί “Επεξεργασία”. Θα έχετε επιλογές για να επεξεργαστείτε την ώρα, να διαγράψετε το μήνυμα ή να το στείλετε αμέσως.

Tapback Reactions

Τα tapbacks είναι εκείνοι οι μικροί χαρακτήρες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαντήσετε σε ένα μήνυμα πατώντας το παρατεταμένα, επομένως δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε μια ολόκληρη απάντηση σε κάτι που μπορεί να απαντηθεί με έναν αντίχειρα ή μια καρδιά. Το iOS 18 διαθέτει δύο βασικές ενημερώσεις για τα Tapbacks.

Ενημερωμένος σχεδιασμός

iOS 18, iOS 18: 15+ νέες δυνατότητες έρχονται στην εφαρμογή Μηνύματα

Τα έξι τυπικά εικονίδια Tapback διαθέτουν πλέον χρώμα και περισσότερες λεπτομέρειες. Μπορείτε να δείτε τη νέα εμφάνιση όταν πατάτε παρατεταμένα ένα κείμενο για να απαντήσετε και στα Tapbacks που λαμβάνετε.

Όταν πατάτε σε ένα Tapback που έχετε λάβει σε ένα μήνυμα, μπορείτε τώρα να δείτε ποιος έστειλε τι, κάτι που είναι χρήσιμο εάν βρίσκεστε σε μια ομαδική συνομιλία και λαμβάνετε πολλαπλές απαντήσεις Tapback.

iOS 18, iOS 18: 15+ νέες δυνατότητες έρχονται στην εφαρμογή Μηνύματα

Υποστήριξη Emoji

Μαζί με τις έξι κλασικές αποκρίσεις Tapback, μπορείτε πλέον να επιλέξετε οποιοδήποτε χαρακτήρα emoji όταν χρησιμοποιείτε το Tapback. Αφού πατήσετε παρατεταμένα για να απαντήσετε σε ένα μήνυμα, σύρετε προς τα αριστερά για να δείτε κοινές απαντήσεις emoji ή πατήστε στο συννεφάκι σκέψης του εικονιδίου emoji για να εμφανιστεί το εργαλείο επιλογής emoji.

iOS 18, iOS 18: 15+ νέες δυνατότητες έρχονται στην εφαρμογή Μηνύματα

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε emoji, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε από τα αυτοκόλλητα ή τα Memoji σας. Πατήστε το εικονίδιο Memoji κάτω αριστερά για να μεταβείτε στο Memoji ή το εικονίδιο του αυτοκόλλητου για να δείτε τις επιλογές των αυτοκόλλητων. Για να προσθέσετε ένα ως Tapback, απλώς πατήστε στην επιλογή σας.

Τα αυτοκόλλητα μπορεί να είναι δύσκολο να τα δεις στο μικρό μέγεθος ενός Tapback, αλλά οι περισσότεροι χαρακτήρες emoji και Memoji λειτουργούν καλά.

RCS

iOS 18, iOS 18: 15+ νέες δυνατότητες έρχονται στην εφαρμογή Μηνύματα

Το RCS , ή Rich Communication Services, είναι ένα νέο πρωτόκολλο μηνυμάτων κειμένου που αντικαθιστά τα SMS και MMS. Θα το δείτε όταν στέλνετε μηνύματα σε άτομα που δεν διαθέτουν iMessage, όπως είναι οι χρήστες Android. Το RCS δεν έχει καμία σχέση με τις συνομιλίες iMessage, δηλαδή τις συνομιλίες που έχετε με άλλους κατόχους συσκευών Apple, αλλά βελτιώνει τα κείμενα με τους χρήστες Android.

Τι θα λάβετε με το RCS:

1.Υποστήριξη για φωτογραφίες και βίντεο υψηλότερης ανάλυσης.
2.Υποστήριξη για μεγαλύτερα μεγέθη αρχείων και κοινή χρήση αρχείων.
3.Ηχητικά μηνύματα.
4.Αντιδράσεις emoji μεταξύ πλατφορμών.
5.Ενδείξεις πληκτρολόγησης σε πραγματικό χρόνο.
6.Διαβάστε τις αναφορές παράδοσης και ανάγνωσης.
7.Δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων μέσω κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi (το SMS είναι μόνο κινητό). Δεν υπάρχει κόστος για την αποστολή μηνύματος RCS μέσω Wi-Fi.
8.Βελτιωμένες ομαδικές συνομιλίες.

Και πάλι, το ‌RCS τίθεται σε εφαρμογή μόνο όταν στέλνετε μηνύματα σε κάποιον που διαθέτει συσκευή Android. Το iMessage εξακολουθεί να είναι η προεπιλογή για συνομιλίες μεταξύ κατόχων συσκευών Apple και οι μπλε φυσαλίδες και οι πράσινες φυσαλίδες δεν αλλάζουν.

Μηνύματα μέσω δορυφόρου

iOS 18, iOS 18: 15+ νέες δυνατότητες έρχονται στην εφαρμογή Μηνύματα

Τα μηνύματα μέσω δορυφόρου είναι μια νέα δυνατότητα που σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα κειμένου ακόμα και όταν δεν έχετε σύνδεση Wi-Fi ή κινητής τηλεφωνίας, αξιοποιώντας τους δορυφόρους που χρησιμοποιεί η Apple για τη λειτουργία έκτακτης ανάγκης SOS μέσω δορυφόρου.

Τα μηνύματα μέσω δορυφόρου είναι διαθέσιμα στο iPhone 14 ή νεότερη έκδοση και μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα iMessage και SMS, ώστε να μην περιορίζεστε στην αποστολή γραπτών μηνυμάτων μόνο με χρήστες iPhone.

Αυτήν τη στιγμή, τα Μηνύματα μέσω δορυφόρου είναι δωρεάν, όπως και το SOS έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφόρου. Η Apple προσφέρει δύο δωρεάν χρόνια δορυφορικής πρόσβασης με iPhone 14 ή μεταγενέστερη έκδοση, αλλά η εταιρεία έχει επεκτείνει τη δωρεάν πρόσβαση για το iPhone 14 έως τον Νοέμβριο του 2025. Η Apple δεν έχει δώσει κάποιο στοιχείο για το πόσο θα χρεώσει τελικά για δορυφορική πρόσβαση.

Έξυπνες απαντήσεις (Apple Intelligence)

iOS 18, iOS 18: 15+ νέες δυνατότητες έρχονται στην εφαρμογή Μηνύματα

Χρησιμοποιώντας το Apple Intelligence, το iPhone σας μπορεί να αναλύσει το περιεχόμενο σε ένα μήνυμα που έχετε λάβει, προτείνοντας επιλογές Έξυπνης απάντησης που μπορείτε να πατήσετε για γρήγορη απόκριση.

Αν κάποιος κάνει μια ερώτηση όπως “θέλεις να πάμε σινεμά;” Τα μηνύματα θα προτείνουν απαντήσεις όπως “Σίγουρα!” ή “Συγγνώμη, απασχολημένος αύριο.” Οι Έξυπνες απαντήσεις δεν είναι μια επιλογή για κάθε μήνυμα που λαμβάνετε, αλλά η Apple έχει συχνά μια πρόταση.

Οι Έξυπνες απαντήσεις εμφανίζονται στο επάνω μέρος του πληκτρολογίου, όπου υπήρχαν προτάσεις σε προηγούμενες εκδόσεις του iOS. Οι Έξυπνες απαντήσεις είναι παρόμοιες με τις προτάσεις, αλλά είναι πιο έξυπνες και είναι συχνά πλήρεις φράσεις και απαντήσεις αντί για προτάσεις λέξεων που εμφανίζονται καθώς πληκτρολογείτε.

Για να χρησιμοποιήσετε μια Έξυπνη απάντηση, απλώς πατήστε την και θα συμπληρώσει το πλαίσιο κειμένου για να μπορείτε να τη στείλετε. Εάν δεν σας ενδιαφέρει η πρόταση, απλώς αγνοήστε την και πληκτρολογήστε τη δική σας απάντηση. Θα συνεχίσετε να βλέπετε προτάσεις όταν αγνοήσετε μια Έξυπνη απάντηση.

Εργαλεία γραφής (Apple Intelligence)

iOS 18, iOS 18: 15+ νέες δυνατότητες έρχονται στην εφαρμογή Μηνύματα

Τα Εργαλεία γραφής δεν είναι συγκεκριμένα για την εφαρμογή Μηνύματα, αλλά είναι μια επιλογή σε όλο το σύστημα οπουδήποτε μπορείτε να εισαγάγετε κείμενο. Στα Μηνύματα, μπορείτε να γράψετε ένα κείμενο και στη συνέχεια να το επιλέξετε με ένα πάτημα και σύρετε για να εμφανιστεί η διεπαφή των Εργαλείων γραφής.

Τι μπορούν να κάνουν τα Εργαλεία γραφής για ένα μήνυμα κειμένου:

1.Διορθώστε ό,τι έχετε γράψει για ορθογραφικά και γραμματικά λάθη, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής λέξης και της δομής προτάσεων.
2.Ξαναγράψτε με διαφορετικό τόνο, με επιλογές που περιλαμβάνουν Φιλικό, Επαγγελματικό και Συνοπτικό.
3.Συνοψίστε αυτά που γράψατε. Μπορείτε να λάβετε μια γρήγορη περίληψη, να βγάλετε βασικά σημεία, να δημιουργήσετε μια λίστα θεμάτων ή να φτιάξετε έναν πίνακα.
4.Μπορείτε να πατήσετε στις διάφορες επιλογές για να χρησιμοποιήσετε τα Εργαλεία γραφής και μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση των αλλαγών και να αποφασίσετε να μην τις χρησιμοποιήσετε ή να τις αλλάξετε με αυτό που έχετε γράψει.

iOS 18, iOS 18: 15+ νέες δυνατότητες έρχονται στην εφαρμογή Μηνύματα

Περιλήψεις ειδοποιήσεων (Apple Intelligence)

Εάν έχετε πολλές ειδοποιήσεις από την εφαρμογή Messages, το Apple Intelligence θα τις συνοψίσει για εσάς, ώστε να μπορείτε να προλάβετε με μια ματιά και να δείτε τι είναι πιο σημαντικό χωρίς να χρειάζεται να διαβάσετε τα πάντα.

iOS 18, iOS 18: 15+ νέες δυνατότητες έρχονται στην εφαρμογή Μηνύματα

Αυτό λειτουργεί τόσο για μεμονωμένες όσο και για ομαδικές συνομιλίες και μπορείτε να δείτε τις περιλήψεις στην οθόνη κλειδώματος.

Ενημερώσεις σχεδίασης Emoji

Όταν στέλνετε ένα μεμονωμένο emoji σε κάποιον στο iOS 18, το emoji εμφανίζεται τώρα πολύ μεγαλύτερο από πριν, επομένως η λεπτομέρεια είναι ευκολότερη. Τα emoji σε άλλες ποσότητες εξακολουθούν να εμφανίζονται στο ίδιο μέγεθος.

iOS 18, iOS 18: 15+ νέες δυνατότητες έρχονται στην εφαρμογή Μηνύματα

Η Apple έχει επίσης ενημερώσει το εργαλείο επιλογής emoji. Τα emoji εμφανίζονται μεγαλύτερα και με περισσότερο χώρο μεταξύ τους, καθώς και οι διεπαφές Sticker και Memoji έχουν ενσωματωθεί στο παράθυρο emoji.

Πατώντας στα δύο εικονίδια κάτω αριστερά στο εργαλείο επιλογής emoji θα μεταφερθείτε στα Memoji και στα Αυτοκόλλητα, αντίστοιχα. Μπορείτε να δημιουργήσετε Memoji και να δημιουργήσετε νέα αυτοκόλλητα απευθείας από τις δύο ενότητες που βρίσκονται στο εργαλείο επιλογής emoji. Για αυτοκόλλητα, επιλέξτε το τμήμα αυτοκόλλητων και πατήστε στο κενό εικονίδιο αυτοκόλλητου. Για Memoji, πατήστε στην ενότητα Memoji, πατήστε τις τρεις τελείες και, στη συνέχεια, επιλέξτε Νέο, Επεξεργασία ή Διπλότυπο.

Αυτοκόλλητα και Memoji ως Emoji

Τα αυτοκόλλητα και τα Memoji έχουν νέες αποκλειστικές ενότητες στο εργαλείο επιλογής emoji επειδή μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε ένα αυτοκόλλητο ή ένα Memoji όπως ακριβώς ένα emoji. Εάν, για παράδειγμα, προσθέσετε ένα αυτοκόλλητο όταν πληκτρολογείτε ένα κείμενο, αυτό προστίθεται στο τέλος του κειμένου σας αντί να αποσταλεί ως ξεχωριστή εικόνα.

iOS 18, iOS 18: 15+ νέες δυνατότητες έρχονται στην εφαρμογή Μηνύματα

Μπορείτε ακόμα να στείλετε ένα αυτοκόλλητο πλήρους μεγέθους, αρκεί να το στείλετε χωριστά από το κείμενο.

iOS 18, iOS 18: 15+ νέες δυνατότητες έρχονται στην εφαρμογή Μηνύματα

Τα αυτοκόλλητα και τα Memoji που αποστέλλονται ως emoji εμφανίζονται μόνο ως emoji σε συσκευές με iOS 18‌, iPadOS 18 , macOS Sequoia , visionOS 2 και watchOS 11 . Σε παλαιότερες εκδόσεις του iOS, τα αυτοκόλλητα αποστέλλονται ως ξεχωριστές εικόνες όπως πριν.

Μορφοποίηση κειμένου

Μπορείτε να βελτιώσετε τα μηνύματα κειμένου σας με νέες επιλογές μορφοποίησης. Αφού πληκτρολογήσετε κάτι, πατήστε το εικονίδιο “A” πάνω από το πληκτρολόγιο. Επιλέγεται αυτό που πληκτρολογήσατε και μπορείτε να προσθέσετε μορφοποίηση έντονης γραφής, πλάγιας γραφής, υπογράμμισης ή διαγραφής.

iOS 18, iOS 18: 15+ νέες δυνατότητες έρχονται στην εφαρμογή Μηνύματα

Για να προσθέσετε μορφοποίησε μία μόνο λέξη, πατήστε δύο φορές τη λέξη για να την επιλέξετε και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο “A”. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Εφέ κειμένου από το αναδυόμενο μενού. Η μορφοποίηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί με emoji, αλλά οι επιλογές με έντονη γραφή και πλάγια γραφή δεν κάνουν τίποτα.

Εφέ κειμένου

Μαζί με τη μορφοποίηση έντονης γραφής, πλάγιας γραφής, υπογράμμισης και διαγραφής, υπάρχουν νέα κινούμενα εφέ κειμένου που μπορούν να εφαρμοστούν σε ολόκληρο το μήνυμά σας, μια λέξη, μια φράση ή ακόμα και ένα emoji ή αυτοκόλλητο.

iOS 18, iOS 18: 15+ νέες δυνατότητες έρχονται στην εφαρμογή Μηνύματα

Απλώς επιλέξτε το κείμενο στο οποίο θέλετε να προσθέσετε ένα εφέ με ένα διπλό πάτημα και, στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο “A” για να μεταβείτε στη διεπαφή εφέ κειμένου.

Οι επιλογές περιλαμβάνουν Big, Small, Shake, Nod, Explode, Ripple, Bloom και Jitter.

Σε μια συνομιλία με κάποιον που τρέχει το iOS 18, το κείμενο ή το emoji που έχει ένα εφέ που εφαρμόζεται σε αυτό θα ζωντανεύει συνεχώς όταν προβάλλεται. Αυτά τα εφέ δεν λειτουργούν σε προηγούμενες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων της Apple και απλώς δεν εμφανίζονται.

Σημειώσεις Μαθηματικών

Η λειτουργία Math Notes σε όλο το σύστημα που επιτρέπει στο iPhone σας να λύνει εξισώσεις για εσάς λειτουργεί στο Messages. Για να το δείτε σε δράση, πληκτρολογήστε μια εξίσωση και θα λάβετε μια άμεση απάντηση όταν προσθέσετε ένα σύμβολο ίσου.

iOS 18, iOS 18: 15+ νέες δυνατότητες έρχονται στην εφαρμογή Μηνύματα

Το Math Notes λειτουργεί επίσης για μετατροπές στην εφαρμογή Messages, συμπεριλαμβανομένων των μετατροπών νομισμάτων, των μετατροπών θερμοκρασίας, των μετατροπών μετρήσεων και άλλων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πληκτρολογώντας τη μετατροπή σας, όπως “20 ευρώ σε δολάρια” και, στη συνέχεια, προσθέτοντας ένα σύμβολο ίσου για να λάβετε το αποτέλεσμα.

Ενημέρωση κάρτας συνδέσμου

Η Apple τροποποίησε τη σχεδίαση των καρτών συνδέσμων στην εφαρμογή Μηνύματα και οι κάρτες έχουν πλέον πολύχρωμα φόντο που ταιριάζουν με το χρώμα της κύριας εικόνας στον σύνδεσμο, εάν είναι διαθέσιμο.

iOS 18, iOS 18: 15+ νέες δυνατότητες έρχονται στην εφαρμογή Μηνύματα

Μπορείτε να δείτε προεπισκοπήσεις καρτών συνδέσμων πριν από την αποστολή ενός συνδέσμου και αν πατήσετε παρατεταμένα, μπορείτε να λάβετε επιλογές προσαρμογής. Οι κάρτες συνδέσμων μπορούν να μετατραπούν σε ένα απλούστερο στυλ κάρτας ή να μετατραπούν σε σύνδεσμο κειμένου που εμφανίζει μόνο την υπερ-σύνδεση χωρίς καμία προεπισκόπηση.

Image Playground (θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος)

Το Image Playground είναι μια επερχόμενη δυνατότητα Apple Intelligence που έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να δημιουργείτε εικόνες χρησιμοποιώντας prompts που βασίζονται σε κείμενο, όπως ακριβώς μπορείτε να κάνετε με άλλες πλατφόρμες δημιουργίας εικόνων AI.

iOS 18, iOS 18: 15+ νέες δυνατότητες έρχονται στην εφαρμογή Μηνύματα

Η Apple ενσωματώνει το Image Playground στην εφαρμογή Messages, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε και να στέλνετε εικόνες χωρίς να χρειάζεται να κάνετε εναλλαγή σε άλλη εφαρμογή. Το Apple Intelligence μπορεί να συγκεντρώσει την ουσία της συνομιλίας σας από την εφαρμογή Messages και να προτείνει εικόνες που μπορεί να θέλετε να στείλετε.

Το Image Playground μπορεί ακόμη και να ενσωματώσει εικόνες των φίλων και της οικογένειάς σας, οπότε αν συνομιλείτε με έναν φίλο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ανόητη εικόνα που χρησιμοποιεί τη φωτογραφία επαφής του φίλου. Η Apple προσθέτει ένα στυλ σε κάθε εικόνα, επομένως δεν υπάρχει επιλογή να δημιουργήσετε κάτι που θα μπορούσε να μπερδευτεί με μια πραγματική φωτογραφία.

Μπορείτε να επιλέξετε από τα στυλ Animation, Εικονογράφηση και Σκίτσο και όλη η δημιουργία εικόνων γίνεται στη συσκευή.

Genmoji (Έρχεται αργότερα φέτος)

Με βάση το Image Playground, το Genmoji σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένα emoji με μια προτροπή κειμένου. Πάντα θέλατε ένα emoji με χωνάκι παγωτού με τσιπ σοκολάτας μέντας; Μπορεί να γίνει με Genmoji.

iOS 18, iOS 18: 15+ νέες δυνατότητες έρχονται στην εφαρμογή Μηνύματα

Με τη διεπαφή Genmoji, μπορείτε να περιγράψετε ένα Genmoji και το Apple Intelligence θα δημιουργήσει πολλές επιλογές για να διαλέξετε.

Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε ένα emoji με βάση την εικόνα επαφής ενός φίλου ή μέλους της οικογένειας, παρόμοιο με το Image Playground.

Το Genmoji συμπεριφέρεται ακριβώς όπως τα emoji και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση του emoji.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Υποστηρίζει τον τύπο αρχείου εικόνας JPEG-XL

Τα μοντέλα iPhone 16 Pro θα υποστηρίζουν τη μορφή αρχείου JPEG-XL, σύμφωνα με τον κώδικα που βρίσκεται στο iOS 18.

Smartphones Apple iPhone 13 iPhone 15 Pro

Η Apple σταματά να πουλά τα iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max και iPhone 13

Με την κυκλοφορία των νέων iPhone 16, iPhone 16‌ Plus, iPhone 16 Pro και ‌iPhone 16 Pro Max, η Apple σταμάτησε να πουλά παλαιότερα iPhone.

Software Apple iOS iPhone 16

Πότε θα κυκλοφορήσει το iOS 18 και το Apple Intelligence – Ποιες λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες

Το iOS 18 έρχεται στις 16 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την άλλη Δευτέρα, όπως αποκάλυψε η Apple, πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων iPhone.

Smartphones Apple featured iPhone 16

iPhone 16: Όλα όσα μπορεί να κάνει το Camera Control button

Τα μοντέλα iPhone 16 που παρουσίασε η Apple διαθέτουν όλα ένα νέο κουμπί ελέγχου κάμερας που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του iPhone κάτω από το κουμπί λειτουργίας.