Λύθηκαν τα προβλήματα με το iOS 3.1.3 και την πρόσβαση στο App Store

Τις προηγούμενες ημέρες παρουσιάστηκαν προβλήματα με μοντέλα iPod Touch 1ης γενιάς και iPhone 2G που το λειτουργικό του σύστημα είχε παραμείνει στην έκδοση iOS 3.1.3. Οι χρήστες τους είχαν αναφέρει ότι δεν μπορούσαν να κατεβάσουν εφαρμογές από το App Store. Αυτό φαίνεται ότι λύθηκε και θα ήθελα όσοι χρησιμοποιείτε συσκευές με iOS 3.1.3 να το επιβεβαιώσετε.

, Λύθηκαν τα προβλήματα με το iOS 3.1.3 και την πρόσβαση στο App Store

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Λέω και εγώ τι γίνετε 3 μέρες τώρα :P…..Έχω iphone 3g και το έχω κάνει downgrade από 4.2.1 σε 3.1.3.Όλα ok σήμερα κατεβάζω κανονικά!!!!!!

tom tom

ρε παιδια και εγω εχω iphone 3g και δεν μπορουσα να κατεβασω τιποτα αλλα τωρα οκ αλλα εχω αλλο προβλημα στην 3.1.3 που εχω ειχα κανονικα το facebook την εφαρμογη αλλα τωρα δεν μπορω να την κατεβασω γιατι?

Makister

Έχω ipod touch 1ης γενιάς. Είναι κρίμα, γιατί είναι μία υπέροχη συσκευή με χάλια επεξεργαστή, οπότε οι εφαρμογές είτε θα κλείνουν, είτε θα κολλάει μανιωδώς. Οπότε, το κατέβασμα των εφαρμογών στο 3.1.3 είναι πολύ κοντά στο ασήμαντο.

chris

εχω προβλημα στην ios 3.1.3 που εχω ,ειχα κανονικα το facebook την εφαρμογη αλλα τωρα δεν μπορω να την κατεβασω γιατι?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.