Λειτουργικό σύστημα iOS 5, Πρώτη εμφάνιση σε video ή μήπως όχι;

Η ιστοσελίδα Tinhte δημοσίευσε ένα video στο οποίο εμφανίζεται το νέο λευκό iPhone 4 να τρέχει ένα διαφορετικό iOS από τις εκδόσεις που γνωρίζουμε. Οι διαφορές δεν είναι τεράστιες, όμως δείχνουν το λογισμικό να διαχειρίζεται με διαφορετικό τρόπο το multi-tasking με το διπλό κλικ να οδηγεί σε μια νέα Full screen οθόνη με τις ανοικτές εφαρμογές, όπως και την μενού αναζήτησης να αλλάζει τοποθεσία.

H νέα έκδοση του iOS αναμένεται να παρουσιαστεί σε δύο περίπου μήνες και όπως είναι φυσικό η είδηση της διαρροής ενός video ακόμα και λίγων λεπτών είναι πολύ σημαντική. Η αναμονή για το iOS 5 είναι μεγάλη, αφού οι φήμες λένε ότι θα προσφέρει σημαντικά νέα χαρακτηριστικά και θα λύσει προβλήματα του παρελθόντος. Παρ’ όλα αυτά, στο συγκεκριμένο video βλέπουμε πολύ μικρές αλλαγές του λειτουργικού, κάτι που δείχνει ότι ίσως πρόκειται απλά για ένα modification του iOS 4.

Ένα πρόσθετο στοιχείο που μας οδηγεί στο παραπάνω συμπέρασμα, είναι το γεγονός πως παρά την μεγάλη αξιοπιστία του Tinhte, αρχικά ο τίτλος του άρθρου στο οποίο δημοσιεύτηκε το video ανέφερε ότι πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση του iPhone 5 με το iOS 5, κάτι που προφανώς δεν ισχύει. Όπως και να’ χει το video έχει ενδιαφέρον, αφού παρουσιάζει την εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών με τρόπο ανάλογο με αυτόν που αλλάζουμε tab στον browser, ενώ το μενού αναζήτησης έχει μετακινηθεί από την αρχική οθόνη στην κορυφή της οθόνης του multi-tasking.

, Λειτουργικό σύστημα iOS 5, Πρώτη εμφάνιση σε video ή μήπως όχι;

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stamatis

“Παρ’ όλα αυτά, στο συγκεκριμένο video βλέπουμε πολύ μικρές αλλαγές του λειτουργικού, κάτι που δείχνει ότι ίσως πρόκειται απλά για ένα modification του iOS 4.”

Από πότε η apple έκανε μεγάλες αλλαγές στο λειτουργικό?

georgecm

Απλα το iOS 5 αναμενεται να φερει καποιες σημαντικες αλλαγες (ή τουλαχιστον έτσι θελουν οσοι εχουν iPhone πχ push notifications, widgets που δεν νομιζω, και αλλα) και σε σχεση με αυτες λεω οτι ειναι μικρες οι αλλαγες 😉 Εννοειται οτι συνηθως βλεπουμε μικρες πινελιες στις αναβαθμισεις της Apple.

Nikkos K

Μου θυμίζει πολύ το multitasking που είχα στην 3.1.2 από το Cydia. Επίσης σε αλλό blog διάβασα ότι το συγκεκριμένο iPhone έχει χωρητικότητα 64GB!!!!

Kostas

παιδιά το ios4 έχει multitasking?

emmanouilk

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ JAILBROKEN! Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CYDIA ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ MULTIFLOW. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ FAKE

chris0v

ειναι jailbroken φαινεται επειδη δειχνει το ποσοστο μπαταριας

alex

Δεν κάνω τον έξυπνο αλλά ας μου πει κάποιος γιατί να μην είναι όντως το iphone 5 και όχι iphone 4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.