iOS 7 αναβάθμιση, Εντυπώσεις και τυχόν προβλήματα

Την Τετάρτη το βράδυ στις 8 ώρας Ελλάδας ακριβώς ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισης της έκδοσης του λειτουργικού συστήματος iOS 7 για τους κατόχους iPhone, iPad και iPad mini. Το σχετικό άρθρο στο Techblog δέχθηκε καταιγισμό επισκέψεων και σχολιών από χρήστες που είτε αναβάθμιζαν εκείνη την ώρα την αγαπημένη του συσκευή είτε προσπαθούσαν χωρίς να τα καταφέρνουν λόγο φόρτου των server της Apple.

Σε αυτό εδώ το άρθρο θα θέλαμε να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας από την διαδικασία της αναβάθμισης αλλά και να πείτε τις πρώτες σας εντυπώσεις για το νέο iOS 7 αναφέροντας το μοντέλο iPhone, iPad ή/ και iPad mini που έχετε.

iOS 7 αναβάθμιση προβλήματα, iOS 7 αναβάθμιση, Εντυπώσεις και τυχόν προβλήματα

iOS 7 αναβάθμιση προβλήματα, iOS 7 αναβάθμιση, Εντυπώσεις και τυχόν προβλήματα

iOS 7 αναβάθμιση προβλήματα, iOS 7 αναβάθμιση, Εντυπώσεις και τυχόν προβλήματα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

163 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
LamNes

Καλημέρα. Ως κάτοχος the ipad 3, οι εντυπώσεις δεν θα μπορούσαν να χαφακτηριστουν και πολύ θετικές. Αρχικά η εγκατάσταση επί μισή ώρα έβγαζε error πώς δεν μπορεί να επιβεβαιώθει η έκδοση. Όλα αυτά στις 1 το πρωί. Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα γινόταν στον 8. Σαν εντυπώσεις από θέμα software και πάλι απογοήτευση. Πολύ lag, για τα δεδομένα του iOS. Στο μενού με τα wallpaper δεν ήθελε με την καμία να αλλάξει χωρίς να κολλήσει πρώτα. Στα settings πρώτα θα κολλήσει και μετά θα ρολλαρει κανονικα. Και γενικότερα υπήρχε μια έντονη δυσκολία για τα επίπεδα του iOS και όπως δούλευα πριν.

aris64

Ipad 2,έγινε αρκετά πιο αργό,πολύ ασπρίλα στα μενού,δεν τρελάθηκα κιόλας

Alex Jrms

iPhone 5 iOS 7 GM το Κινιτό πετάει δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα !!!
Τα οποία lag υπάρχουν θα βελτιωθούν στις επόμενες αναβαθμισεις!!

rafael

σε ipad 2 παρα πολυ lag μα παρα πολυ…δεν μπορω να καταλαβω…εισαι τοσο μα τοσο μπροστα και κανεις τα παντα να το χαλασεις…

Nikolaos Nikiforos

Κατοχος ipad 2 …. Διαβαζοντας τα παραπανω δεν προκειται να προχωρησω σε αναβαθμιση γιατι μου μυριζεται παγιδα , να την πατησω οπως με το htc sensation , που μετα την αναβαθμιση απο το 2.3 στο 4.0 , ενιωθα οτι ειχα windoyws 8 σε pc intel 386 των 90’s ….οχι ευχαριστω apple … Το ipad το εχω για τη δουλεια μου….αν αυτην δεν μπορω να την κανω δεν θα αναβαθμιστω για να πω με τα απο μια βδομαδα ´´´´αργο το ipad2 , παμε στο 4 τια να σωθουμε ´´´´´…..αν καιμθα ηθελα να ακουσω κ αλλα θυματα … Ευχαριστω

Παυλος

Μερικά lag για το ipad 2…πιστεύω οτι η apple θα τα διορθώσει.Τα γράμματα γίνονται πιο έντονα απο τις ρυθμισεις

Bassarnis

Μετά από 30-40 retry έγινε το update. Χαμηλά fps στα animation σε iphone 4 και ipad3 που είναι αναμενόμενο θα έλεγα. Το parallax γλυκούλι θα έλεγα. Σε γενικές γραμμές σε “προκαλεί” να πάρεις τις flagship συσκευές για να το δεις να τρέχει ομαλά. Μπορώ να πω ότι με κερδίζει σαν λειτουργικό. Είμαι borderline να δώσω το Galaxy S4 και να τσιμπίσω iphone 5s όταν αυτό βγει.

Βλάσης Μυριαγκός

IPad mini.η Apple κατάφερε να κάνει μια συσκευή που έτρεχε απίστευτα καλά και χωρίς ίχνος lag να μοιάζει με κακόγουστο αστείο της Samsung με touch wiz…το lag είναι παντού…πραγματικά παντού όμως…το επόμενο tablet μου θα είναι android και μάλλον το νέο nexus 7 που τρέχει νεράκι…

Άγγελος

Λέω να περιμένω τις 7.0.1 ή 7.0.2
Είναι κρίμα να έχεις lag και άλλα σε τέτοιες συσκευές με λειτουργικό σχεδιασμένο για αυτές.
Πιστεύω σε 1 εβδομάδα λογικά θα έχουν βελτιωθεί όλα όσα είναι να βελτιωθούν.

Δημήτρης

Έκανα την αναβάθμιση κατά τις 1.30 το βράδυ χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα . από τις 8 μέχερι τις 9.30 όποτε δοκίμαζα έβγαζε Error.

Το λίγο που το χρησιμοποίησα δεν παρατήρησα κανένα Σοβαρό Lag. Έχει χάσει την άμεση απόκριση από το IOS 6 αλλά στην καμία δεν έχει τόσο έντονο Lag ώστε να γίνεται ενοχλητικό .

Κάτοχος IPAD 2 32 GB

giti

το i pod touch 5 gen πηρε το ios 7 κανονικα.προς ενημεροση

ioannhs

εμένα μια χαρά στο ipad2 ούτε λαγ ούτε τπτ κομπλέ στο iphone4 που πείρα χθες όμως δεν βγάζει την αναβάθμιση γτ?

Alex

Σε iPhone 4S, όταν πας στις φωτογραφίες, τις κάνεις fullscreen και αρχίσεις να τις βλέπεις μια-μια, τις κάνει ένα μικρό ζουμ και τις πηγαίνει προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα να χάνεται μέρος της φωτογραφίας. Αν κάνεις zoom-in και μετά zoom-out, τη δείχνει κανονικά.

forneverarrow

Μόλις το εγκατέστησα. Όλα καλά, αλλα δυο παρατηρήσεις!

Είναι υπερβολικά πιο αργό στο iPad mini, σε βαθμό που θυμίζει scrolling απο android tablet των 99€. Απαράδεκτη η Apple. Απο εμφάνιση είναι ωραίο ωστόσο.

Ο Safari δεν έχει tab preview όπως μας διαφημιζανε! Πρέπει να είναι μόνο στα iPhone. Επιπελεον δεν υπάρχει auto hide στην μπάρα και έτσι όπως την έκαναν πιάνει το 20% της οθόνης! Έλεος!

chris_k82

Εμένα από χθες το βράδυ σε iphone 5 όλα ΟΚ…πετάει..χωρίς κανένα πρόβλημα ούτε σε εγκατάσταση ούτε σε lags,,

Δημητρης

εχω ipad 2 και δεν κολαει…και λετε οτι κολαει σε ipad mini η ipad 4???ελεος!!!!! btw….προτιμω το ios6!!!!!!!!

george

Στο iphone 4 έπρεπε να περιμένω μετά τις 12 το βράδυ για να γίνει η αναβάθμιση. Πολύ ωραίο το νέο λογισμικό, το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι ότι υπάρχει ένα πολύ μικρό lag (δεν είναι ενοχλητικό) το οποίο πιστεύω θα εξαλειφθεί με το επόμενο update.

Ravisher34

Ρε παιδια ειναι major update…καντε clean install και δεν θα εχετε προβλημα…
Το εχουμε ξαναπει αλλωστε…Για να μην εχουμε θεματα και lag se major update η λυση ειναι μια…

Δημητρης0

Καλημέρες !!! είναι λογικό να κολλάει μην ανυσηχείτε σε λίγες μέρες θα βγούνε οι αναβαθμήσεις που ηδη τις έχει η apple.7.0.1 και 7.0.2..Οπότε υπομονή

LamNes

Προσωπικα δεν θεωρω λογικο να κολλαει απο τη στιγμη που προκειται για ενα λειτουργικο που το απολυτο πλεονεκτημα που ειχε ηταν το lag-free. Αν δεν το σηκωνει η συσκευη μην την κανεις update κ. Apple. Τοσο απλα. Εγω με iPad 3 και τα lag ειναι αρκετα. Θα δοκιμασω σημερα clean install απο itunes, οπου και αυτο δεν μπορει να θεωρειται λυση. Η το κανεις οπως πρεπει η το αφηνεις για κανα μηνα αργοτερα.

Kostas A.

Σε ipad2 16GB wifi, ξεκίνησα 20:00 ΟΤΑ την αναβάθμιση και μετά από 2 αποτυχίες στις 22:00 είχε εγκατασταθεί. “Lag” παρατήρησα όταν στις ρυθμίσεις άλλαζα ταπετσαρία όπου αργούσε χαρακτηριστικά και στο temple run 2 όπου το gameplay είχε χαρακτηριστικά συνεχόμενα “σπασίματα” (στο iphone 3gs “ρολάρει” το game καλύτερα).
Ίσως με clean install ν’ αποδίδει καλύτερα, συμφωνώ.

Panousis

Χθες 8 παρα μερικά λεπτά έκανα την αναβάθμιση εχω 4s δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα κατα την εγκατάσταση δεν μου έβγαλε error η κάτι τέτοιο. Απο εμφάνιση τα σπάει το iOS 7 εντυπωσιακό, πρακτικό κ παει σφαίρα παρότι ειμαι 2 γεννιες πίσω. Το μόνο θέμα που παρατήρησα ειναι οτι στις φωτο όταν πας στην επόμενη την παει λιγο αριστερά εκει εχει ένα θεματάκι όχι τπτ φοβερό αλλα στην apple ολα πρεπει να πηγαίνουν ρολόι ελπιζω να φτιαχτεί γρήγορα κατα τ αλλα έχουν κάνει εξαιρετική δουλεια.

Giannis

Όλοι εσείς που φωνάζεται τώρα σε λίγο καιρό θα σχίζεται τα πουκάμισα σας έναντι του Android .
Κάθε τι νέο προβληματίζει στην αρχή μέχρι στιγμής δε βλέπω κάποια ουσιαστική αλλαγή που να τραντάζει τα νερά , μπορεί να δούμε στο μέλλον ας περιμένουμε να δούμε πρώτα το βασικότερο απο όλα τη σταθερότητα του !!!!!

Σταματήστε με αυτό το ……..έλεος !!!!! Είναι πολύ εκνευριστικό !!! Κάτι χαζογκόμενες γράφουν συνέχεια έλεος έλεος !!!

Demi

Κάτοχος 2 Iphone 4s, ενός Ipad Mini, και ενός Ipad 3 έχω να πω ότι είναι φανταστικό, βέβαια δεν το ψειρίζω κιόλας..δεν ψάχνω να βρω ντε και καλά προβλήματα. Όλα καλά..δεν παρατήρησα ούτε lag, το μόνο θέμα που είχα ήταν ότι έβγαζε error χθες στις 8 που ξεκίνησα να κατεβάζω και ήταν όντως εκνευριστικό.

Merkouris

Εχθές κατέβασα την ενημέρωση στο iPad 3 μετά όμως στην εγκατάσταση αντιμετώπιζε πρόβλημα, και τελικά εγκαταστάθηκε σήμερα το πρωί !!! Κολλάει αρκετά σε όλους τους τομείς !!! Κυρίως στην αλλαγή ταπετσαρίας , στην εναλλαγή απο όρθια σε κάθετη θέση , και στην ανταπόκριση του Home Buttom!!! Γενικός θα προτιμούσα να μην είχα κατέβασε την ενημέρωση !!!
Κάτοχος iPad 3 16gb WiFi.

mpakas

iphone 5 ξεκίνησα στης 9 το έκανε με τη μια ούτε λαγ ούτε τπτ μέχρι στιγμής

Γιαννα

Iphone 5 δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα κατεβασα το iOS 7 μεσο itunes αν και εκανε 2 ωρες. Εντυπωσεις γενικα ειναι καλες, πολυ βολικο το control center, απλα πολυ ασπρο χρωμα παντου…πιστευω θα ηταν καλυτερο να υπηρχε και με μαυρα χρωματα ωστε να τεριαζει και με το χρωμα της συσκευης.

Notis

Με ζάλισε λίγο με ‘η ενημέρωση δεν ειναι διαθέσιμη’ 7,8 φορές κατα τη μια τα ξυμερατα και μετά… Υπάρχουν μερικά lag, πχ εναλλαγή οριζόντια κάθετα τώρα π γράφω στή σελίδα.. Επίσης, γιατί αφαιρέθηκε το ‘σηκωμα σελίδας’ στους χάρτες????? (iPhone 5)

Πανος

Set up as new και δεν θα εχετε προβλημα με lags. Βεβαια χανονται ολα., μεγα φαουλ για μενα της Apple. Και σαν κατοχος και του Galaxy s4 και του iphone 5 to i5 περνει και επισημως την θεση του “δευτερου” κινητου μετα απο αυτο το major update.

DimitrisKws

Ρε παιδιά εγώ που έχω το 4αρι μια χαρά είμαι….
Ανανέωση δεν θέλαμε..θέλατε.. Θέλανε…; Τώρα πολύ άσπρο… Αντιγραφές… Κλπ. Κωλοτουμπες και τα τοιαύτα ….

Δημητρης

Ειμαι κατοχος iphone 4,εκανα την αναβαθμιση χτες,ειμαι ικανοποιημενος,φοβομουν λιγακι πως θα ανταποκριθει η συσκευη στο νεο ios,αλλα ολα οκ,κι απο καταναλωση μπαταριας μια χαρα.
Προβλημα δεν εχω δει ως τωρα.

Γιάννης Φραγκάκης

Καλημέρα σε όλους.

κι εγώ μόλις πριν 2 ώρες έκανα την αναβάθμιση στο iphone 4s.
Aπό όλες τις απόψεις το λειτουργικό είναι μια χαρά.

Αν μη τι άλλο εκτός από εμφάνιση δεν υπάρχει καμιά αλλαγή ή απώλεια από τη συσκευή μου.

Όλα έγιναν smoothly μέσω itunes με όλες τις εφαρμογές, ομαδοποιήσεις, φωτογραφίες, ρυθμίσεις email, calendar κλπ.

Δεν υπάρχουν Lag ή κολλήματα ή άλλα προβλήματα.

Αισθητικά είναι σαν να ξέβαψε στο πλυντήριο αλλά ο νέος είναι ωραίος…

Πιστεύω οτι όσοι αναφέρουν προβλήματα με καθυστερήσεις κλπ, είναι επειδή :

Α. Πιθανόν να αναφέρονται σε miliseconds…
B. Να έχουν προβλήματα με κατάλοιπα εφαρμογών ή περιορισμένη διαθέσιμη μνήμη…

Τι να πω…

Είμαι κι εγώ απαιτητικός χρήστης και αν και φοβομουν το τόλμησα γιατί απλά η περιέργεια δε με άφηνε να κάνω αλλιώς…

Δεν το μετάνιωσα και μάλιστα είναι η πρώτη Α Π Ρ Ο Β Λ Η Μ Α Τ Ι Σ Τ Η αναβάθμιση σε ότι αφορά την κατάσταση του περιεχομένου ΜΕΤΑ την αναβαθμιση…

Δεν μου χάλασε τιποτε!!!

Σας προτρέπω ανεπιφύλακτα να προχωρήσετε ….

Papadn

Είμαι κάτοχος iphone 4 και δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με την εγκατάσταση, αλλά ούτε και με την λειτουργία του τηλεφώνου.Νομίζω πως ήταν χρήσιμη αυτή η αναβάθμιση διότι φύσηξε και ένας αέρας ανανέωσης στο τηλέφωνό μας όπως πολύ σωστά σχολίασε και ο DimitrisKws παραπάνω.

γιαννης

κατοχος iphone 4s ολα καλα ολα ωραια. το μονο που θεωρω σχεδον χαζο η οψη gameboy που αποπνεει….επισης θεωρω μεγαλο μειον το να μπορεις να απενεργοποιησεις το τηλεφωνο κατα τη διαρκεια κλειδωμενης οθονης (θεμα ασφαλειας το οποιο προυπηρχε σε ολα τα iOS).

Τζονι

Ειμαι κατοχος ipad 4 και η αναβαθμηση χρειαστηκε λιγοτερο απο 40 λεπτα για να εγκατασταθει. Μπορω να πω πως τα iOS 7 ειναι καταπληκτικα και δεν αντιμετοπιζω κανενα απολυτως προβλημα ως τωρα!

Παναγιώτης

Ως κάτοχος iPad Mini μπορώ να πω οτι εντυπωσιάστικα πολύ απο το νέο σχεδιασμό και την ταχύτητα συγκεκριμένων εφαρμογών οπως το Safari και το iMessage αλλα και απο τη νέα παλέτα χρωμάτων που πραγματικά γεμίσει το μάτι σ! Είναι πολύ ζωντανά και ευχάριστα! Όσον αφορα την εγκατάσταση μου πηρε 20′ το κατέβασμα και λόγω τον πολλών χρηστω που συνδέονταν στο server χρειάστηκε να περιμένω άλλα 10 λεπτά μέχρι να ξανασυνδεθώ και να ξεκινήσει η απενεργοποίηση και επανενεργοποίηση! Αυτο πήρε αλλα 15 λεπτά. Γενικά δεν βαρέθηκα,σε αντίθεση με φίλους που χρειάστηκαν 2-3 ώρες!
Συνοψίζοντας με μία λεξη, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!

Darth

εχω το 4s για δεύτερη συσκευή (δώρο ήταν) (κλήσεις/skype/μερικές φορές βγάζω φοτογραφιες αυτό) το μόνο πράγμα που εχω στο κινητό είναι 2 εφαρμογές (skype, και ένα παιχνιδάκι για μικρή ξαδέλφη) καμία 120 επαφές και 500+ φωτογραφίες οκ λεω να κάνω update χτες κατά της 4 νύχτα
fresh install (εξαλου για δύο εφαρμογές και επαφές αμαρτία είναι να κάνεις upgrade)
λοιπόν εντυπώσεις
εμφανισιακά καλύτερα αλλαγμένα έστω
έχει αρκετό lag παντού
το image gallery καλύτερα να μην λειτουργούσε καν……..για να δείξει σωστά φώτο πρέπει να κάνεις zoom in zoom out………….. α και αλλού lag……….. α και παρατήρησα ότι έφαγε αρκετή μπαταρία μέχρι τώρα ενώ δεν κάνω τπτ (δλδ ούτε κλήσεις εκανα ούτε skype άνοιξα)

Theocharis

Καλημερα. Μου άρεσε πολυ το iOS 7. Ειναι κατι διαφορετικό απο το προηγούμενο. Δεν μου άρεσαν όμως τα ψιλολαγκαρισματα που εχει κ το γεγονός οτι το 3G δεν περιέχεται στις συντομευσεις μαζι με το Wifi, το οποίο ειναι πιο σημαντικό. Στην ουσία δεν άλλαξε κατι. Πρεπει παλι να πηγαίνουμε στις Ρυθμίσεις για να το απενεργοποιήσουμε, κατι το οποίο γίνονταν κ πριν. Κ δεν μπορω να το εχω συνέχεια ενεργοποιημένο, γιατι αυτος ειναι ο λόγος που τελειώνει η μπαταρία! Δεν μου άρεσε έπισης κ ο τρόπος που απενεργοποιουμε τις εφαρμογές στο backround κ το γεγονός οτι δεν υπαρχει επιλογη να τις σβήσουμε όλες μαζι κ παλι τις σβήνουμε μια-μια. Τα ευκολα δηλαδη, τα κανουμε δυσκολα παλι.

Λεωνίδας

Έχω iphone 4 και μετά από αυτά που διάβασα προβληματίζομαι για το αν πρέπει να αναβαθμίσω, στην 6.1.3 δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, παρ’ όλα τα σχεδόν τρία του χρόνια. Όσο για την καθυστέρηση εμφάνισης της αναβάθμισης στα iphone 4, αυτό ήταν γνωστό, κάπου διάβασα μια σχετική ανακοίνωση ότι θα είναι διαθέσιμη κάποιες ώρες αργότερα. Μάλλον θα περιμένω την 7.0.1.

Γιώργος.ντ

Κάτοχος iPad 2 ειμαι και γω ρε παιδιά αλλα δεν παρατήρησα κάποιο lag.. Ολα μου φαίνονται βελτιωμένα! Αντιμετωπιζα μικρά lags με iOS 6 στο multitasking αλλα και στον safari, αλλα τωρα με την αναβάθμιση τα συγκεκριμένα τουλάχιστον ειναι πολυ smooth! Πολυ ευχαριστημένος προς το παρόν!

vassilis7

@Theoharis Και όμως μπορείς να κλείσεις και δύο και τρείς εφαρμογές μαζί χρησημοποιώντας τα δύο ή τα τρία σου δάκτυλα αντίστοιχα! Καλύτερα δύο apps να κλείνεις γιατί στις 3 αν και φαίνεται να φεύγει το εικονίδιό του παραμένει και ουσιαστικά ειλναι σαν να μην την έχεις κλείσει, δοκίμασέ το βέβαια και εσύ (ipad 4th generation)

Nikath

Στο safari καταργήθηκε το παράθυρο για το ψαχτήρι της Google???

sosimple

Λοιπον, site μετρησε τους χρόνους για διαφορες λειτουργιες με ios6 και 7 σε παλαιότερο hardware. Iphone 4. Αποτέλεσμα: Στο ios7 ΣΕΡΝΕΤΑΙ. Το ανοιγμα των επαφών πχ απο 0.6 πηγε σε 2.5 δευτερόλεπτα.
Διαβάστε το ολο εδω:
https://arstechnica.com/apple/2013/09/new-lease-on-life-or-death-sentence-ios-7-on-the-iphone-4/
Τωρα γιατι ορισμένοι γράφουν οτι δε βλέπουν κανενα lag… Γι αυτο ειναι iphone users…
Το site καταλήγει στο να μη αναβαθμίσουν χρηστες με παλαιο hardware.Και αλλα site περίπου τα ιδια γραφουν.

kostas

Εκανα την αναβαθμιση σε iphone 5 και σε ipad 4 ταυτοχρονα στις 21.00 χωρις προβλημα,μαλλον ημουνα απο τους τυχερους.Βασικα και τα δυο δουλευουν αρκετα γρηγορα,απλα χαθηκε η σπιρταδα που υπηρχε στο ios 6 κατι που δεν περιμενα να συμβει.Παντως εγω προσωπικα μετανοιωσα που εκανα την αναβαθμιση,ελπιζω με τα επομενα updates να λυθει το θεμα

Aris

το περασα το update σε iphone5/ipad mini δεν τρελαθηκα,πιστευω εχει
πολλα να δωσει ακομα και συντομα.

Valsamis22

Στο iphone 4 το lag ειναι απιστευτο, δεν μπορω να γραψω ουτε sms.Απαρεδεκτο

Nikolaos Nikiforos

Αχααχα… Εφοσον μπηκε και στο λεξιλογιο της apple , η λεξη lag , αν δεν το φτιαξει το θεμα , θεωρω οτι το πολυαναμενομενο ios7 θα ειναι κΑι η ταφοπλακα της….θα μεινω με το 6 για οσο παει , για τα επομενα 5 χρονια….αλλα χρηματα για να αγορασω το ιδιο πραγμα που θα τρεχει ενα ανανεωμενο λειτοθργικο που εν τελει θα κανω την ιδια δουλεια στις ιδιες εφαρμογες , δεν δινω….(ευχαριστημενος user apple ipad 2 με ios 6… )

ntinoscrf

παιδια iphone 4s το κινιτο απλα πεταει κανενα lag και ουτε αυτα ποθ λενε οτι κολαει και τετια απλα τελειο….

GP

ερωτηση: υπαρχει επισημος τροπος ή γενικοτερα τροπος να κανω downgrade σε ios 6 παλι χωρις κινδυνο ? (ipad 3)

aliens3

σε iphone 4 ξεκίνησε 20:10 και τελείωσε 22:15 με κανένα σοβαρό lag και μου άρεσε πάρα πολύ

kostas

εχω το 5αρι απλα με χαλαει λιγο η ασπριλα πανω κατ’ αλλα μια χαρα

John

Κάτοχος iPad 3 το μόνο lag που παρατηρείται μετά από fresh RESTORE όχι UPDATE γιατί έχει διάφορα είναι ότι κολλάει στις επαφές …

Theocharis

@Vassilis7 ευχαριστώ ρε φιλε. Δεν το ήξερα αυτο, αλλα κ παλι θα προτιμούσα κατι σαν το tweek του Cydia ώστε να τις κλείνει όλες μαζι με ενα κουμπί! Αν εχεις καμμια εικοσαρια εφαρμογές ανοιχτές, ειναι λίγο ενοχλητικό όλο αυτο!
Τεσπα. Βλεπω πολυ αρνητική ενέργεια εδω μεσα, αλλα κ σε αλλα forum, σχετικα με το iOS. Εγω γενικα ειμαι ευχαριστημένος κ μου άρεσε αυτη η αλλαγή. Απλα υπάρχουν ακόμα καποια μικροπροβλήματα!
Κ όντως τα lags ειναι γεγονός! iPhone 5

Aλέξης

εγω παντωσ παιδια σε iphone 4s και ipad 4 αρχισα στισ 8 και τελειωσα 11 και 30 !!

Micalis

Σε ipad retina(4) υστερα απο 1.30 ωρα κατεβασματος,τελικα μου εβγαζε το μηνυμα ´δεν ειναι διαθεσιμο το λογισμικό´ καπως ετσι τελος παντων…. Σημερα δεν εχω προσπαθησει ακομη..

Βαγγέλης

Σε iPad 2 3G όλα δουλεύουν ρολόι. Κανένα πρόβλημα με την αναβάθμιση και επίσης δεν έχω παρατηρήσει κανένα lag. Όσοι έχετε προβλήματα δοκιμάστε ένα fresh install. Η αυτονομία όσον αφορά τη μπαταρία θα έλεγα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα. Σαν αρνητικό σημειώνω ότι, στον Safari η μπάρα στο πάνω μέρος είναι αρκετά πιο πλατιά απ όσο θα ήθελα… Τέλος μου αρέσει πολύ η χρήση του λευκού. 🙂

nikolas

Σε ipad mini το iOS 7 ειναι καλο και αντυπωσιακο, αλλα εχει αρκετα bugs σε ρυθμισεις σε αναζητηση στο app store που βγαζει απο πριν την ιδια αναζητηση και ας την εχω σβησει με delet γενικα πρεπει να βγουν αναβαθμησεις πλυ αναμενονται.

Μπουλντόζας

Προσωπικά θέλω jailbreak συσκευή και όπως κάθε αρχή νέου IOS θα υπάρχουν BUGS και ασυμβατότητες με διάφορα APPS.
Δεν βιάζομαι. Θα περιμένω να σταθεροποιηθεί π.χ. 7.0.2 και εφόσον βγεί και jailbreak για αυτό.
Κάτοχος iPhone 5.

Froso

Σε ipad 3 ολα καλα εκτος απο το γεγονός οτι δείχνει λάθος ωρα …μηπως ξερει κανεις πως μπορω να την αλλάξω?δειχνει 8 ενώ ειναι 6…

forneverarrow

Μετά από αρκετές ώρες ενασχόλησης διαπιστώνω ότι αρχίζει να ομαλοποιείται με κάποιο ανεξήγητο τρόπο η εμπειρία. Το πρωί που το έκανα update (iPad mini) το scrolling ήταν πολλά frames κατώτερο από πριν. Τώρα που το δουλεύω έχει στρώσει και πάει σφαίρα. Φαίνεται ήθελε την ώρα του για να εφαρμοστεί! Γενικά, δεν το έχω πολύ φορτωμένο το iPad. Έχω το 16άρι και τα 10,03 GB είναι free. Δεν παίζει θέμα καθαρού update ή ακάθαρτου, εκτός αν το έχεις γονατίσει στις εφαρμογές!

Πάντως, και στο iPhone 5 της γυναίκας μου όλα είναι ένα κλικ πιο αργά από πριν. Πρέπει να έγινε συνειδητά από την Apple αυτή η πτώση στην απόκριση, δεν εξηγείται αλλιώς…

Νio

H apple έχει δώσει καμιά εξήγηση για αυτό????

Denis

iOS 7 σε iPhone 5 απλά πετάει..
κ η μπαταρία άψογη

panagiotis

Γεια σας, ειμαι κατοχος iphone 5 εκανα αναβάθμιση στο ios 7 και δεν μπορω να ενεργοποιησω τις υπηρεσιες τοποθεσιας.. κανεις καποια λύση ?? φταει ισως οτι στην προηγούμενη εκδοση του λογισμικου είχα κωδικο για να αλλάξω τις υπηρεσίες τοποθεσίας ???

Silender

Όσοι ασχολείστε με games της Blizzard(World of Warcraft, Diablo 3, Starcraft 2, κλπ…) να ξέρετε υπάρχει πιθανότητα να κάνει reset ο Blizzard Authenticator και να “τρέχετε” με το account σας.

Καλό θα ήταν να κάνετε unlink πριν την αναβάθμιση και να τον “ξανακουμπώσετε” μετά.

vassilis7

Παιδιά πετάει, Η αλήθεια είναι βέβαια πως όλα γίνονται ένα κλικ πιο αργά αλλά προφανώς το κάμει εσκεμένα η Apple αν ήταν lag θα φαινόταν.

Λορέντζος

ipad mini απο εχθες το βραδυ στις 01:00 που το περασα ολα δουλευουν ρολοι κανενα θεμα, ηταν οτι επρεπε αυτη η αλλαγη μια χαρα!!!

Yiannis

Σε κάθε νέα σημαντική έκδοση του iOS όπως αυτή του iOS 7 απαιτείται η εγκατάσταση νέου iTunes. Θα ενημερωθείτε για την εγκατάσταση της νέας έκδοσης του iTunes 11.1 που ειναι διαθέσιμη για download.
Προτεινω να το κανετε μεσω PC/MAC…Κανε αναβαθμιση το iTunes 11….
Μόλις γίνει η αναβάθμιση του iTunes 11 μένει ένα ακόμα βήμα για την εγκατάσταση του iOS 7 και αυτό είναι το backup. Κάντε backup πριν προχωρήσετε στην αναβάθμιση του αγαπημένου σας iPhone 4S, iPhone 5, iPad και iPad mini. Ακόμα και αν κάτι πάει στραβά θα μπορείτε να κάνετε Restore και να επαναφέρετε το iOS στην κατάσταση που ήταν πριν. Ανάλογα τις επιλογές το backup γίνεται στο iCloud ή στο PC/Mac. Δεν έχει σημασία, φροντίστε να έχετε σίγουρα ένα αντίγραφο backup με το νέο iTunes 11 πριν προχωρήσετε στην αναβάθμιση του iOS 7.

Τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνα τους. Θα ειδοποιηθείτε για την νέα διαθέσιμη έκδοση του iOS 7 και η αναβάθμιση θα γίνει με μια κίνηση. Χρονος διαδικασια΅45 λεπτα.Σαν λογισμικο απλα ΤΑ ΣΠΑΕΙ !!!

Αγγελος

Ρε παιδιά, προσπαθώ να κάνω back up via icloud κ μου λεει πως θα χρειαστεί 11 ωρες!!!!!!
iphone 4 8gb
Βοήθεια κανείς; Κάνει backup απο τις 5 k ακομα δεν εχει φτασει ουτε στα μισά της μπάρας αναβάθμισης!!!!

Irini

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε πως κλείνουμε τις ανοιχτές εφαρμογες στα iPhone με iOS 7.

anastasis

καποιες καλες λειτουργιες που έλειπαν απο το iOS σε σχέση με το android αλλά πολύ χαζό interface και εμφάνιση απαράδεκτα χρωματα…..

skace13

Σε ipad 2 πολύ καλυτερο το ios 6 απο θέμα εμφάνισης.Και από lag γίνεται της κακομοίρας.

Irini

iPhone 4S : όλα καλα με την αλλαγή ,δεν κολλάει . Για άλλη μια φορά η apple μάγεψε

GIANNIS

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΧΩ ΤΟ IPHONE4 16GB. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ IOS7. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ. SAMSUNG GALAXY S4.

Someone

Ελπίζω να διαβάσατε σχόλια για το update πριν προχωρήσετε γιατί οι περισσότεροι έχετε Lag. Αναλογως με τη συσκευη προχωριστε σε update.

Κωστας

Παιδιά γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα αν μπορω να ξανά βάλω μέσω iTunes το iOS7 γιατι το έκανα μέσω wifi ; Ευχαριστώ.

Antonis

Πολλά Μπαγκς και αρκετό λανκγ ελπίζω να βελτιώθη γρήγορα έκανα. Την εγκατάσταση σε ενα. Ίφον 4 σε ενα 5 και σε τρεια ιπαντ 2,4,και ενα μίνι το ποιο προβληματικό αποδεικτικε το μίνι που αναγκάστηκα να του κάνω καθαρή. Εγκατάσταση ευτυχώς με έσωσε το ικλουντ.

ΣΠΥΡΟΣ

IOS 7 Οσο μπογια & να βαλεις στη γρια,η γρια ειναι παντα γρια, Apple αντε γεια.

Angelos

Παιδιά εγώ την έκανα την αναβάθμιση χθες τα ξημερώματα για 15 φορά ? ίσως και παραπάνω, μου έβγαζε όλο lag αλλα λέω τέτοια ώρα πόσοι θα κάνουν. Τελικα την πήρε. Στην αρχή η αλήθεια είναι ότι ψηλοκόλαγε αλλα όταν έκανε update σε όλες τις εφαρμογές που το ζητούσαν όλα μια χαρά μετά. Ααα σε iPad 3ης γενιάς. Το άνοιξα και το έκλεισα και μόνος μου μια φορά μετά έτσι για το καλό να τρέξει λίγο το λειτουργικό. Τελικά σαν εμπειρία χρήσης μου φαίνεται πολύ καλύτερο. Ειδικά τα αγαπημένα που σου τα εμφανίζει όταν ανοίγεις το safari. Και αλλα φυσικά.

Wolf

Αντε να βρεις 3,1 gb ελεύθερα σε 16ρι iPhone..!! Στο 4s σβήστηκαν μερικές επαφές μετά την αναβάθμιση για κάποιον λόγο..! Το 5αρι παρουσιάζει ένα πολύ ελαφρύ lag..! Δεν το δούλεψα πολύ ακόμα αλλά σαν πρώτη εντύπωση θα έλεγα τίποτα το φοβερό η το ιδιαίτερο…!

Νικόλας

κατοχος 4s,ipad mini,πολυ καλυτερο απο τα προιγουμενα καλη ταχυτητα,κανενα προβλημα!!!!!

machinegun

Πανος .εχει αντιγραφο ασφαλειας οποτε δεν μπορω να διακρινω οτι ειναι και μεγα φαουλ,απ οτι στιγμη που θελει το κινητο set up as new!

Taso

Αρκετά γρήγορο σερφάρισμα στο Ίντερνετ και πολύ καλή απόδοση στα γραφικά. Το parallax βέβαια με απογοήτευσε λιγάκι. Δεν ειναι τίποτα το σπουδαίο. Αλλα γενικά η λειτουργία ειναι καλή. Επιτέλους έχουν ελαττώσει και τα μπάσα στους ήχους κλήσεων και δεν σκρατσάρει αλλο το ηχείο, σε iphone 5. Αναμένω το 5S να δώ αν έχει θέμα με το αποτύπωμα το δακτυλικό.

Σε iPad μου λείπει ακόμα η εφαρμογή του καιρού. Επίσης δεν διαθέτει καθόλου πυξίδα και το parallax φαίνεται πιο αποδοτικό. Δεδομένου ότι έχω iPad 3 το καημενο κολλάει κάποιες φορές όταν αλλάζω επιφάνεια εργασίας. Φαίνεται πως ο apple A5X επεξεργαστής δεν μασάει γενικότερα. Σε κρίσιμα στάδια όταν λειτουργούν πολλα μαζί, πρέπει να κανεις επανεκκινηση.

Pantel1s

Σε iphone 4 και ipad 2 δεν εχω παραπονο μια χαρα παει,ειναι ωραιο αλλα κατι με το app store με χαλαει.Ενω ειχα 8 ενημερωσεις και μου της εδειχνε κανονικα μετα εξαφανιστικαν.και εψαχνα μια μια εφαρμογη να βρω για να κανω update fb,viber κλπ…Γιατι δε δειχνει τα updetes;Η μαλλον τα δειχνει αλλα αργει πολυ να τα εμφανισει γιατι συμβαινει αυτο;

mourlos

Απο οτι βλέπω όλοι πειραματόζωα του μήλου γίνατε! IPad 3 απλά το πουλάω κ παω κ περνώ nexus 10 όπως είναι κ ολα τα smartphone που έχω android γιατι μετα απο αναβάθμιση που είδα σε iPhone όχι μόνο android το κάνανε αλλά λες κ έχεις κατεβάσει thema με την hello kitty! Απλά για γέλια! Κ οποίος πουλήσει android να πάει να πάρει το iPhone 5S……….. Πολύ καλή κίνηση lol

vassilis7

@Pantel Υπάρχει σχετκή ρύθμιση με την αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών,βιβλίων, μουσικής.
iTunes και App Store> αυτόματες λήψεις.

Michalos

Καλημέρα. Πως σβήνουν οι εφαρμογές απο το κατο μέρος ρε παιδιά. Κάνω τον γνωστό τροπο αλλά τιποτα

Mourlos

Michalos@ όπως στο Android!!! Τα σπρώχνεις προς τα πάνω! LOL

Αποστόλης Ρόδος

Την εκανα προχθές τη νύχτα στο iPad 2 μου, μετα απο αρκετή ταλαιπωρία αφού κατέβαινε το πακέτο και ξαφνικά ΦΤΟΥ και απο την αρχη… Τελικα εγκαταστάθηκε και μετα απο σχεδόν μιάμιση μέρα λειτουργίας θα σας πω τι παρατήρησα. Όντως υπάρχουν κολλήματα που δεν υπήρχαν πριν αλλα πιστεύω θα διορθωθούν με κάποια updates στη συνέχεια. Τα περισσότερα κολλήματα βρίσκονται στο App Store όπου κατα την προσωπική μου άποψη, το προηγούμενο ως προς την εμφάνιση της εγκατάστασηςεφαρμογων, ήταν κλάσεις ανώτερο. Επίσης υπάρχουν κολλήματα στο κλείδωμα που αρκετές φορες βγάζει μαύρη οθόνη στο ξεκλείδωσαν και πρέπει να το κλειδωσεις και να το ξεκλειδωσεις για να επανέλθει… Και σε αρκετές περιπτώσεις ψιλοκολληματακια στο scrolling γενικότερα. Δεν μπορω να πω πως τρελάθηκα με το με iOS 7, εφόσον βλέπω πράγματα που έχω δει εδω και χρόνια στο android… ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΖΕΙ να ενημερώσει κανείς τη συσκευη του. Τα εικονίδια παλαιότερα έδειχναν πολυ πιο ωραία σε πολλα backgrounds και τώρα δεν δείχνουν οπως πριν και ειναι αρκετά ξεπλυμένα σε κάποιες περιπτώσεις. Δεν έχω δουλέψει όλες τις εφαρμογές μου ακόμα για να σας έλεγα περισσότερα. Πιστεύω πως ειναι και θέμα συνήθειας και αυτο ειναι φυσιολογικό. Μου αρέσει που στους φακέλους που φτιάχνεις υπάρχει επιτέλους, σελιδοποίηση όταν ξεπεράσεις… Συνέχεια »

gkorres

Καλημέρα , έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε OS 7 σε ipad 4 . Δεν έχω να αναφέρω κάποιο προβλημα όσο αφορά την λειτουργεία των εφαρμογών όλα παίζουν κανονικά και έχω την αίσθηση και ίσως λίγο και ποιο γρήγορα . Το μονο όμως που με ενοχλεί λίγο είναι 1ον πολύ ασπρίλα 2ον τα icons θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλα για το ipad ακομα και για αυτούς που ίσως έχουν κάποιο πρόβλημα όρασης ..

forneverarrow

Πολύ καλό update τελικά. Χρειαζόταν. Έπειτα από αρκετές ώρες ενασχόλησης όμως έχω κάποια παράπονα.

1) Είναι αισθητά πιο αργό και δίνει την εντύπωση ότι για κάποιο λόγο αφαιρέθηκε το Vsynce και κατά το scrolling υπάρχει tearing (οι gamers θα συμφωνήσουν μαζί μου). Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει τόσο γιατί χρησιμοποιώ το πολύ 3-4 εφαρμογές ταυτόχρονα και δεν scrollάρω συνέχεια.

2) Το σχεδιάσανε για το iPhone ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Ο Sarfari είναι το μεγαλύτερο θύμα στην έκδοση για iPad. Το πολυδιαφημισμένο tab preview που βλέπεις τις σελίδες από πάνω, και το κρύψιμο της μπάρας απουσιάζουν αδικαιολόγητα από το iPad. Και το χειρότερο? Η μπάρα του Safari επάνω έγινε μεγαλύτερη από πριν, με αποτέλεσμα να πιάνει σχεδόν ένα 20% της οθόνης του iPad mini!! Δηλαδή για ποιον λόγο δύο χαρακτηριστικά που δουλεύουν στο 4s δεν μπορούν να δουλέψουν στα iPad??

3) Αργεί σημαντικά η εκκίνηση σε σχέση με πριν. Ακόμα και μετά από μια καθαρή εγκατάσταση από το iTunes δεν είδα καμία διαφορά. Άρα δεν το συνιστώ, τσάμπα κόπος.

Κατά τα άλλα, είναι μια χαρά αναβάθμιση.

ιωαννα

Μου έχει ξερυθμιστεί η ώρα μετά την αναβάθμιση(iphone 5),έκανα συγχρονισμό με τα itunes αλλά τίποτα… Ξέρει κανείς πως αλλάζει;;

Σταυρος

Θα πάρω το ipad 4 το oποίο έχει το IOS 6, θα μπορώ να κάνω κατευθείαν την αναβάθμιση ή θα πρέπει να αναβαθμίσω πρώτα στο IOS 6.1.3 ???

Νίκος

μετά από σχεδόν 2 μέρες χρήσεις σε iPhone 4 32GB μόνο ευχαριστημένος είμαι. Με το που έγινε η εγκατάσταση είχα απογοητευτεί γιατί κολλούσε πάρα πολύ αλλά μετά από μία επανεκκίνηση τα πράματα έστρωσαν και είμαι ενθουσιασμένος από το ios7. Σίγουρα οι επόμενες αναβαθμίσεις θα το τελειοποιήσουν!

Βαγγέλης

Εγώ το εγκατέστησα πρώτα στο iPad 2 του πατέρα μου και μετά από 2 μέρες στο δικό μου iPad 4. Οπτικά στο 4 είναι σε άλλη κλάση… Καμία σχέση με το 2. Φαίνεται ότι ένα update του είναι απαραίτητο μιας και υπάρχουν κάποια glitches εδώ κι εκεί. Σε κάποιες εφαρμογές νομίζω ότι είναι πιο γρήγορο από το iOS 6. Πχ σε Facebook και twitter η διαφορά είναι άμεσα αισθητή. Έχω την εντύπωση ότι είναι κάπως πιο ενεργοβόρο από το 6. Το πλάτος της μπάρας στον safari το συνήθισα ήδη αν και θα προτιμούσα σε επόμενο update να έχει και τις υπόλοιπες λειτουργίες που έχει η έκδοση για iPhone.

Αυτές σαν πρώτες εντυπώσεις!

limpeman

Απλα η αναβαθμιση δεν υπαρχει πολυ δυνατη και το κην μου πεταει (iphone 5).

Dimitris

Εκανα αναβαθμιση σε ios7 σε iphone5. Παρατηρω οτι δεν υπαρχει το εικονιδιο του itunes store. Σε αλλη συσκευη 5 που εχω υπαρχει. Μπορειτε να βοηθησετε;

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Μόλις το εγκατέστησα μέσω itunes σε ipad mini και τρέχει μια χαρά . Κανένα κόλλημα .

mourlos

Δεστο καπου να μην σου φύγει!

lp

Θεμα με την μπαταρία είχε κανεισ?? εμενα τελειωνει πολυ
ευκολα

Sifis

Καλησπέρα, κατέβασα το iOS 7 στο iphone4s και κολλάει τρομερά! Ιδίως ότι έχει σχέση να κάνει με το πληκτρολόγιο, κολλάει και γράφει το γράμμα μετά απο πολλα δευτερόλεπτα! Έχει τύχει σε κάποιον άλλον;;
Τι κάνω με αυτο το πρόβλημα;;

nikolo

iphone 4s.δεν μου φαινεται κατι ιδιαιτερο..προτιμω την προηγουμενη εκδοση.αν κ το update εγινε πολυ γρηγορο εχω θεμα με τα μνμ…κ γενικα οτι εχει να κανει με τη χρηση του πληκτρολογιου..υπαρχει καθυστερηση στην αποκριση των πληκτρων ενω μεχρι χτεσ δουλευαν ολα ρολοι.αν μπορει να μ πει καποιοσ τι μπορω να κανω.thx

mourlos

Άλλαξε κινητό!

Μάνος

Κάτοχος iPhone 4s, από τους τυχερούς στο download k installation, και μεχρι τωρα super και χωρις lags στην εφαρμογή. Με το 6.1.3 ειχα 2 συσκευές 4s με wifi greyed out ευτυχώς εντός εγγύησης, η μια με 11 μηνες λειτουργίας, η δεύτερη με 32 μέρες κειτουργίας οι οποίες αντικαταστάθηκαν απ´ο την Αpple..

Νικόλας Διαμαντής

Παιδιά είναι τέλειο!!! Το έχω κατεβάσει στο iPhone 4, iPhone 4S και iPad mni. Δυστυχώς μόνο το iPhone 4S έχει τις νέες ιδιότητες της κάμερας και Air Drop έχει μόνο το iPad mini 🙁 Όλα τα άλλα είναι φοβερά, πολύ καλή δουλειά από την Apple, περιμέναμε με τέτοια κίνηση και τελικά δεν απογοητευτήκαμε!!!

dimitris

στο iphone 4s το ios7 ρολαρει τελια χωρις προβληματα η κοληματα ειναι ποιο ωρεο σιγουρα απο το ios6 και τα προιγουμενα αν και το iphone 4s δεν το χρισιμοποιω εγω αλλα η μητερα μου εγω χρισημοποιω το sumsung galaxy s3 που δεν το βλεπω να αναβαθμιζετε σε android 4.2.2

Αποστόλης Ρόδος

Είχα γράψει και το πρωί για το IPad2 … πολύ καλύτερα τα πράγματα πλέον με αυτό. Τα λαγγαρίσματα μειώθηκαν αισθητά μπορώ να πω… (ή τα συνήθισα) 😛

ΤΩΡΑ
Σε ότι αφορά το iPod Touch 5g που ενημέρωσα πριν λίγο… σαφέστατα υποδέχτηκε πολύ καλύτερα το iOS 7.
Γρήγορη εγκατάσταση και πολύ καλύτερο ρολάρισμα σε όλα του.

Αυτο που με πονάει τα μυαλά μου όμως είναι, πως ΚΑΙ σε αυτή την έκδοση η (να μη την χαρακτηρίσω τώρα) Apple… δεν έχει ποσοστιαία (%) ένδειξη μπαταρίας για το iPod… (ΞΑΝΑ)
Ποσο δύσκολο είναι ρε γαμώτο να βαλουν κάτι τέτοιο? ΕΛΕΟΣ δηλαδή… :-/
ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ… και όλα αυτά για να δείξουν τι? Τον διαχωρισμό των iPod Touch 5g από τα iPhone 5 ???? αν είναι δυνατόν.

ΥΓ. Ακόμα … επειδή αναφέρθηκε και πριν… όντως πολλή η ασπρίλα στις εφαρμογές που προσωπικά με κουράζουν.

Νικόλας Διαμαντής

@dimitris, ούτε στα υπόλοιπα μοντέλα της Apple (που έχω) έχουν προβλήματα με το iOS 7.

sonyxperiaL

λοιπον παιδια κι εμενα ενας φιλος μου που εχει iPhone 4 το κατεβασε δεν λεω νταξει ωραιο ειναι αλλα οταν θελει να βαλει κωδικο ξεκλειδωματος παταει τα πληκτρα και μετα απο μερικα δευτερολεπτα του βγαζει οτι μπηκε κωδικος και γενικα αργει σε ολη τη φαση του ξεκλειδωματος του ΚΙΝΗΤΟΥ ΟΧΙ THΣ SIM!

Δημητρης

Εκανα το update μεσω itunes pc, μπορω να πω πως ειχε καποια σκαλωματα. Το εκανα μια επανακκινηση σε εργοστασιακες ρυθμισεις και ολα καλα, εφυγαν ολα και δουλευει σφαιρα και απροβληματιστα, μην ξεχνατε οτι μετα απο μια ενημερωση λογισμικου επιβαλλεται ενα φορματ στην συσκευη για τεχνικους λογους.

Paris

Κάτοχος iPad 2,με το που έκανα αναβάθμιση στο ios 7 το πληκτρολόγιο υπολειτουργεί!!!
Κάνει 10 sec να καταχωρίσει κάθε γραμμα ή αριθμό!!!Και πολλές φορές καταχωρεί ότι θέλει!!!
Το παρόν στάλθηκε από SGS3!!

Κάτοχος Iphone 5…
Χθες κατέβασα το iOS 7 στο κινητό μου.
Στην αρχή η εμφάνιση του μου φάνηκε πολύ ωραία αν και δυσκολεύτηκα να το συνηθίσω.
Από τη στιγμή που το κατέβασα στο κινητό μου άρχισε να κολλάει πολύ η συσκευή και το πληκτρολόγιο.
Το μόνο καλό είναι αυτό που ανοίγεις γρηγορότερα το wifi,το bluetooth,η φωτεινότητα και η λειτουργία πτήσης.
Όλα τα άλλα δεν είναι ωραία και με ενόχλησε πολύ που κολλάει το κινητό μου.

κατοχοσ iphone 4
πριν 2 μερες κατεβασα το ios 7 ρολαρει τελια χωρις προβληματα η κοληματα ειναι ποιο ωραιο απο το ios 6 το θεμα ειναι οτι δεν εχει τους παλιους ηχους .

george

Γεια σας! Η κόρη μου κατέβασε το ιός7 και δεν μπορεί να βάλει τον κωδικό της γιατί ήταν στα ελληνικά! Τι μπορώ να κανω;

Anthi

Παιδιά έχω πρόβλημα. Με το ios7 δεν ενεργοποιούνται οι ρυθμίσεις τοποθεσίας (iphone5). Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;

Βασίλης

Ήμουν στο Τσακ να το πετάξω το κινητο γιατι μου την ειχε δώσει απίστευτα το λαγκ. Προτείνω σε όλους όσους εχουν το ίδιο θεμα να κανουν μια επαναφορά όλων των ρυθμίσεων. Εγω τουλάχιστον ειδα τεράστια διάφορα και αληθεια πριν 10 λεπτα αν με ρώταγες για το αιος7 θα έριχνα μονο μπινελικια. Ειχα τρελαθεί με αυτο που συνέβαινε !!!! Τέλος καλο ολα καλα ! iPhone 4

Νίκος

Τους εχει τους ηχους ψαξε λιγο στις ρυθμισεις

Θανασης

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα κατά την γνώμη μου σε σχεση με το ios6 , είναι οτι πλεόν μπορεις σε ενα φάκελο να βάλεις περισσοτερες από 12 εφαρμογες, ετσι δεν θα εχουμε φακελους του στιλ : Games1, Games 2, Games 3, ή News 1, news2 κτλ……

Γιαννης

Εβαλα το ios 7 σε iphone 4 και δεν εχω ηχο στα μηνυματα

Τι να κανω ..?????

Vassilis

Iphone 4 με ios 7,ερώτηση,όταν λέμε clean install σημαίνει ´´επαναφορα ρυθμισεων´´ ή κατι άλλο;;

Κωστας

Σε ipad mini εντυπωσιακό προς το παρόν,γρήγορο και η εμφάνιση πολύ καλή.ρολάρει χωρίς πρόβλημα,μέχρι τώρα καθόλου lag.

Γιάννης

Όλα ωραία και καλα μέχρι στιγμής στο ios 7 εκτός απο δυο προβλήματα και που έπεσαν υπό την αντίληψη μου. Πρωτον και κυριότερο η ένταση στα ringtones έχει μειωθεί σημαντικά σε σημείο τόσο ώστε να μην το ακούς αν δεν έχει απόλυτη ησυχία ενώ στη μουσική δεν υπάρχει μείωση, και δεύτερον σε όλους τους browsers κολλάει το ανέβασμα και κατέβασμα προς την αντίθετη κατεύθυνση .

Κώστας

Παιδιά πολύ καλό.. αλλά με το που το έκανα εγκατάσταση, δεν προλαβαίνω να φορτίζω την μπαταρία!!! Ελπίζω να το βελτιώσουν!!

ioanna

παραβλεπω το γεγονος οτι η εγκατασταση εγινε μετα απο πολλαπλες προσπαθειες και διηρκεσε πολλη ωρα, το θεωρω φυσιολογικο και δεν με πειραξε. Το design μου φαινεται καλο, απλα πρεπει να συνηθισει το ματι μας στο πολυ ασπρο- με τον καιρο θα μας αρεσει ολο και περισσοτερο! Μ αρεσει που μπορεις να ενεργοποιησεις wifi,3g,flight mode,φακους κλπ στο πι και φι! Το μονο που με απογοητευσε και ειναι θεμα καθαρα υποκειμενικο και δικης μου ευκολιας ειναι το safari γτ καποτε εμπαινα κ εκανα κατευθειαν search στο google με μια κινηση! Ωστοσο, αντιμετωπιζω αλλα προβληματα κ θα θελα να δω αν εχουν συμβει και σε καποιον αλλον: 1.Συνδεω το κινητο μου(4s) στο λαπτοπ και δεν ανοιγει το itunes με τπτ 2.Πηγα να κατεβασω εφαρμογη κ μου ζητησε πρωτα να αποδεχτω new terms and conditions για το app store.ολα καλα, πατησα οκ κ δεν υπαρχει πουθενα το κουμπι accept με αποτελεσμα να μην μπορω να “δεχτω” τους ορους κ να μην δικαιουμαι να κατεβασω τπτ. 3.Εψαχνα στις ρυθμισεις του app store/itunes στο κινητο κ απο περιεργεια πηγα να αλλαξω χωρα κ μετα να επιλεξω παλι την ελλαδα, αλλα δεν με αφηνε καν! επελεγα την χωρα κ δεν υπηρχε το κουμπι next. 4.δεν δουλευει το… Συνέχεια »

vtag

Πολύ ωραίο το iOS 7 σε όλους τους τομείς που το ξεψαχνίζω !!! Σε iPad mini και σε iPod touch 5g φυσάει !! Το παράπονό μου για το iPod είναι και αυτή τη φορά δεν βάλανε το ποσοστό μπαταρίας !!!! Τώρα σε iPhone 4 η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετό lag !!
Για όσους σας κολλάει κάντε επαννακίνηση πατώντας παρατεταμένα το home button και sleep/on-off !!!!!

μαρια κεμερλη

ios7 Σκέτη απογοήτευση ,που είδατε την βελτίωση βρε παιδιά ,δεν βλέπω τίποτα χωρίς γυαλιά .ήμαρτον είχα το καλύτερο κινητό (iphone 5) και μου το κατάστρεψαν. Όλα είναι ασπρόμαυρα αχνά μικρά άχρωμα με ένα σχεδιασμό που θυμίζει 1960 και πολύ παιδικό ,κυκλάκια με νούμερα και πίσω ασπρόμαυρο κοντράστ ελάτε λίγο φαντασία δεν υπάρχει !!! ,που είναι τα τονισμένα ευανάγνωστα χρωματιστά μου νούμερα και γράμματα .θα το πετάξω στο καλάθι ,είναι ένα βάσανο στην λειτουργία του πια ,ποια αναβάθμιση και κουραφέξαλα. Πως μπορώ να γυρίσω πίσω στο ios6 χωρίς να χάσω δεδομένααπο

Marinos

Κάτοχος ipad 4… είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα του iOS7, πολύ κομπλε με την όλη διαδικασία, δεν κολάει πουθενά, κατά τη γνώμη μου είναι λίγο πιο γρήγορο απο τη προηγούμενη έκδοση και αρκετά πιό ελαφριά, πραγματικά είναι λές και έχεις μια καινούργια συσκευή στα χέρια σου, από εδώ και πέρα είναι θέμα συνήθειας!!!

Greg

Καλημερα.εκανα το update στο iphone4 της αδερφης μου.εγω εχω android και συγκεκριμενα star s7589(mtk6589).γενικα μου αρεσουν ομως πολυ τα iphone εκτος του 5.το θεωρω κοροιδια οταν υπαρχει το 4s(μιλαω για οταν βγηκε).για το ios7 ομολογω οτι αλλαξε πολυ το κινητο.εγινε πιο ομορφο παρολη την ασπριλα.αρχισε ομως να κολλαει.ειναι πολυ καλο κινητο και πραγματικα ειναι κριμα να τρωει τετοια κολληματα.ακομα και το δικο μου(αυτο που προανεφερα)δε κολλαει τοσο.ελπιζω να αλλαξει με ενα επερχομενο update γιατι προβλεπεται να ανεβαινει πολυ η android.το οτι δε κολλαγανε τα Iphones ηταν το δυνατο τους σημειο.ειχα iphone αλλα αλαξα και πηγα σε android λογο μεγαλυτερης ελευθεριας εφαρμογων.δε μπορω να πληρωνω συνεχεια για εφαρμογες που αλλου τις βρησκω τσαμπα.το θεμα δλδ ειναι κ οικονομικο.ελπιζω για αυτους που εχουν iPhone να τα φτιαξουν παλι να πηγαινουν οπως ηταν.καλη σας ημερα.

Ειρήνη

Ειμαι κάτοχος iPhone 5
Το κινητο μου απο τη στιγμη που κατέβασα το iOS 7 κολλαει συνεχεια
Είτε το πληκτρολόγιο είτε η οθόνη γενικα…
Δεν λεω ειναι ομορφότερο αλλα προσπαθούν να φτιάξουν το iPhone σαν ενα smartphone
Δυστυχώς δεν με ικανοποίησε αυτο το νέο λογισμικό
Ανυπομονώ να ξανα ανανεωθεί και να διορθωθούν τα προβλήματα 🙂

AndreasTzou

Συμφωνω απολυτα με τη Μαρια Κεμερλη πιο πανω… Τα ειπε ολα για μενα!
Ειχα το iphone 4S που ολα ηταν πολυ ομορφα! Και νομιζω πως εχω κινεζικο απο παγκο πλεον!!
Υπαρχουν και καποια αξιολογα βεβαια οπως το μπλοκαρισμα κλησεων ανα αριθμο.

Ανδρέας

akis

Το νεο λειτουργικο εχει πολλες ρυθμισεις,που καλο ειναι με ενα διαβασμα του, να καταλαβει ο καθενας πως να ρυθμισει το κινητο του.Π.χ. το μεγεθος της γραμματοσειρας ρυθμιζεται σε μεγεθος και σε έντονο χρωματισμο.-Αυτο για τον παραπανω που βλεπει τα γραμματα αχνά.Καθώς και την αναφορά μηνύματος που εχει,οπου με την κινηση του δαχτύλου πανω στο μηνυμα απο δεξια προς τα αριστερα εμφανιζεται η ωρα παραδοσης.Και αλλα πολλά,που ομως θελουν διαβασμα ,και μετα να κρινεις αν το 7 ειναι καλυτερο του 6.

Lakis

Πως διαγραφονται οι εφαρμογες στο ios7;;;
Παλιοτερα απλα πατουσαμε 2φορες το κεντρικο κουμπι επιλεγαμε την εφαρμογη και τη διαγραφαμε!τωρα απλα σε παει στην επιλεγμενη εφαρμογη!καμμια σχεση δηλαδη!

Sos

Δημητρης

Γεια σας ,
εχθες εκανα αναβαθμιση στο iphone4s μου μεσω η/υ. ειχα μεταφερει ολες τις φωτο απο το κινητο για να εχει περισσοτερο χωρο, οταν εγινε η αναβαθμιση στο κινητο μεσα περαστηκαν ολες οι φωτογραφιες του υπολογιστη μου , προσπαθησα να τις διαγραψω αλλα δεν γινοταν.. συνδεσα το κινητο με το pc αλλα παλι μου ελεγε οτι τα αρχεια δεν υποστηριζονται…. τι να κανω;;;;;;;

petros

Για σας
εκανα αναβαθμιση στο 4s ios 7 και δεν εχω ηχο στη μουσικη και video
μονο με τα ακουστικα εχω

Nick

Μολις μου ηρθε αναβαθμιση σε iphone 4 ios 7.0.2

Σοφία Ν.

Έβαλα στο 4s το iOS 7 και δεν μου εμφανίζει το AirDrop τώρα. Ξέρετε τι μπορεί να έχει γίνει κ πως να το επαναφέρω;

Γιώργος

Πρίν 5 μέρες έκανα την αναβάθμιση σε ios7. Σήμερα παρατήρησα πως κατά την φόρτιση, ´´λαμπάδιασέ´´ το dock connector, και αφαιρώντας το βύσμα, μετά απο λίγο, στράβωσε από την διαστολή το αλουμινένιο περίβλημα που κουμπώνει το βύσμα, με συνέπεια να μην μπορώ να συνδέσω τον φορτιστή. Ipad3 16gb

Red7

Έχω ενα iPhone 4 και απο την στιγμή που κατέβασα το iOS 7 μου κολλάει απελπιστικά !!!
Πρόκειται με την επόμενη αναβάθμιση να λυθεί το πρόβλημα ;

Dimitris

Μόλις δοκίμασα την επαναφορά. Όντως (μέχρι στιγμής) έφυγαν όλα τα lags που είχα κατά κύριο λόγω στο πληκτρολόγιο. Θα σας ενημερώσω άμεσα για τυχόν αλλαγές!

Giannis

έχω “iphone 4 μετά την αναβάθμιση ios7 έχω σοβαρό πρόβλημα στο πληκτρολόγιο κολλάει πάρα πολύ καμιά ιδέα. Να κάνω και εγώ επαναφορά? θα ξεκολλήσει θέλω τα φώτα σας

Sofia

Καλημέρα,
Με την ενεργοποίηση του ios7 στο τηλ μου iphone5 εξαφανίστηκε η κάμερα και το Apple Store.
Στο ipad μου λειτουργούν κανονικά με την αντίστοιχη αναβάθμιση.
Μπορείτε να βοηθήσετε;
Ευχαριστώ!

Αμφί

Γεια χαρά σε όλη την παρέα. Έχω προβλημα με το 7.0.2. Η συσκευή iPhone 4 απο την αρχή που έκανα αναβάθμιση κολλάει απελπιστικά. Έπραξα τις εργοστασιακής ρυθμίσεις που προτείνουν οι φίλοι παραπάνω. Το προβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Πως μπορώ να επαναφέρω το 6.1.3 που έκανε την συσκευή και πέταγε?

mpampis

Γεια σας , εχω iphone4. Με την αναβάθμιση αργούσε πολυ σε ολες τις εφαρμογές το κινητο. Με την επαναφορά των ρυθμίσεων, κατευθείαν άρχισε να λειτουργεί γρηγορότερα. Ευχαριστώ τα παιδιά που το πρότειναν!

elena

μετα την τελευτεα αναβαθμηση το 4s που εχω κολαει τρελα το wifi δεν ανοιγει με τιποτα εκανα τα παντα και παλι τιποτα σημερα το εστειλα στην i phone αντε να δουμε !!!!!!! απογοητευτικα

George

Οταν πηγαινω στην ενημερωση λογισμικου και ψαχνει για ενημερωσεις, δεν γινεται τιποτα, ουτε μου εμφανιζει να κατεβασω το ios 7 ουτε μου λεει οτι δεν μπορω να το κανω.. Εχω εκδοση λογισμικου 6.1.2 jailbroken και δεν μπορω να αναβαθμισω.. Μπορει καποιος να μου πει πως να το κανω;

DIMITRIS

εχω το iphone 4 kai κατεβασα το ios 7.0.2.και απο τοτε δεν μου παιζει ο ηχος σε οτι video να βαλω δικα μου ή απο το youtube.μηπως μπορει κανενας να με βοηθησει;;

thimios

καλησπέρα

έχω ένα iphone 4 3μηνών που λειτουργούσε άψογα.
μετά την αναβάθμιση σε 7.02 δεν ακούγεται ήχος σε video ή σε αποθηκευμένα τραγούδια και εμφανίζει την μπάρα επιλογής ήχου γκρίζα (μη λειτουργική).
μπορεί κάποιος να βοηθήσει περα του restore κ.λ.π.
ούτε το 7.03 έλυσε το πρόβλημα.
το κινητό με το προηγούμενο λογισμικό ήταν πραγματικά τέλειο και τώρα θα πρέπει να μπλέξω με επισκευές – εγγυήσεις κ.λ.π και να το κρατήσουν 10 μέρες.
ευχαριστω

Aννα

Εχω κανει αναβαθμηση στο iphone 4 και μπορω να πω οτι ολη αυτη η υπερβολικη αλλαγη με κουραζει νταξει δεν λεω καλο να μην κολλουσε κιολλας :’) δεν ξερω τι γνωμη εχετε οι αλλοι αλλα τα ios 6 για εμενα ηταν πολυ καλητερα και οπως ανεφεραν και οι αλλοι αυτοι η πολυ ασπριλα με κουραζει ..

zhshs

μετά την 7.03 ο ήχος που κτυπάει είναι χαμηλός και πολλές φορες δεν το ακούω υπάρχει λύση μήπως ξέρει κάνει κάτι exw i phone 4s

NIKOS

Mε το IOS7 το 4S μου, έγινε μπαχατέλα. Κολλάει συνέχεια όταν θέλω να κάνω απάντηση σε εισερχόμενο κλίση αφού δε δουλεύει το touch της οθόνης. Το ίδιο πρόβλημα έχουν πολλοί, αλλά η apple δεν πέρνει θέση.
Πρέπει να το σβήσω και να το ξανά ανοίξω για να ξεμπλοκάρει.
Σήμερα δεν μπορούσα ούτε να το κλείσω γιατί δε δούλευε το touch της οθόνης.
Απο super κινητό έχω πιά κινέζικο. Αν δεν κάνουν κάτι για μένα η apple ΤΕΛΟΣ.

Ευριπιδης

Γεια σας παιδια..εχω το iphone το 4 κ ακομα δν εχω κανει τν αναβαθμιση του καινουργιου λογισμικου γιατι εχω ακουσει κ απο γνωστους μου αλλα κ σε αυτο το forum απο ειδα πολλοι εγραψαν οτι κολλαει πολυ κ το σκεφτομαι παρα πολυ αν θα κανω την αναβαθμιση….αλλα παραπανω καποιοι εγραψαν οτι με μια επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις το προβλημα λυθηκε αλλα καποιοι ειπαν οτι ακομα κολλαει…παιζει μηπως ρολο η εκδοση της συσκευης δλδ αν το 32αρι ή το 16αρι..??? (εμενα ειναι το 32αρι)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.