iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

iPad Air, iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, μια σχετικά αξιόπιστη πηγή ανέφερε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″ της τρέχουσας γενιάς για το επερχόμενο iPad Air 12,9″. Αυτό θα ήταν ένα πολύ αξιοσημείωτο άλμα στην ποιότητα της οθόνης σε σύγκριση με το υπάρχον μοντέλο iPad Air, αλλά από ότι φαίνεται αυτό δε θα συμβεί.

Ο Ross Young της Display Supply Chain Consultants έρχεται να μας ενημερώσει ότι το iPad Air 12,9 ιντσών δεν θα χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα πάνελ Mini LED και θα έχει απλώς μια απλή παλιά οθόνη IPS LCD όπως το τρέχον iPad Air.

Αυτή η κίνηση φέρεται να αποφασίστηκε λόγω του υψηλού κόστους των οθονών Mini LED, παρόλο που πρόκειται για εναπομείνασες οθόνες που υποτίθεται ότι έχουν κατασκευαστεί για το iPad Pro της τρέχουσας γενιάς. Αλλά δεν θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιηθούν κάπου από το να αποσυρθούν;

O Young σημειώνει ακόμα ότι ένα νέο μοντέλο iPad με  ένα πάνελ Mini LED 12,9 ιντσών θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου. Θα μπορούσε να είναι είτε ένα iPad Air ανώτερης κατηγορίας είτε ένα iPad Pro χαμηλότερης κατηγορίας ή κάτι τρίτο που δεν μπορούμε να φανταστούμε.

Τα νέα μοντέλα iPad Air και iPad Pro αναμένεται να γίνουν επίσημα στην μόλις ανακοινωθείσα εκδήλωση της Apple που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.