iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, και X: Κάτοχοι αναφέρουν πράσινο tint στην οθόνη

iPhone 11, iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, και X: Κάτοχοι αναφέρουν πράσινο tint στην οθόνη

Ένα μικρό μερίδιο κατόχων iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro, αλλά και κάποιων παλαιότερων smartphones της Apple αναφέρουν ότι για άγνωστο λόγο εμφανίστηκε στις οθόνες των έξυπνων τηλεφώνων τους ένα πράσινο tint.

Ποιο είναι το πρόβλημα

Οι κάτοχοι αρκετών iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max και iPhone X αναφέρουν ότι μόλις ξεκλειδώσουν το smartphone τους η οθόνη έχει ένα πράσινο tint, το οποίο εξαφανίζεται μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Οι περισσότερες αναφορές προέρχονται από το Reddit και το forum του MacRumors.

Ποια smartphones επηρεάζονται και ποια είναι η λύση

Σύμφωνα με το Mac Rumors και τους κατόχους των 11 και X, το συγκεκριμένο πρόβλημα το εμφανίζουν μόνο όσα μοντέλα τρέχουν iOS 13.4.1, 13.5 και 13.5.1. Αυτό έχει κάνει του χρήστες να πιστεύουν ότι οφείλεται σε κάποιο σφάλμα που προκαλείται εξαιτίας του λειτουργικού συστήματος.

Μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημα του πράσινου tint στα iPhone 11 και iPhone X. Ωστόσο, κάποιοι από τους χρήστες που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα αναφέρουν ότι κατάφεραν να το λύσουν με μία απλή επανεκκίνηση του smartphone.

Τέλος, η Apple δεν έχει σχολιάσει τίποτα σχετικά με το θέμα, αλλά, όπως αναφέρει και το Mac Rumors, αν η ρίζα του προβλήματος κρύβεται στο λειτουργικό σύστημα, τότε η εταιρεία ίσως καταφέρει να το λύσει στην έκδοση iOS 13.5.5.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Συνηθως θεμα hardware δεν ειναι το πρασινο tint στα κινητα?

Anonymous

Συνήθως ναι τώρα όμως όχι γιατί αυτό το παρατήρησαν χρήστες μετά από το update 13.4.1 όποτε τώρα είναι θέμα software

dem

ναι σε amoled…….. εμ που το βγαζει και σε συσκευες χωρις amoled που σημαινει κάτι στράβωσε με drivers

Manoslve

Για σου ρε Apple με τις κορυφαίες αναβαθμίσεις σου. Γι αυτό το λόγο άλλωστε δίνεις και 5 χρόνια αναβαθμίσεις γιατί στην πλειοψηφία τους είναι προβληματικες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone x

iPhone X: Έσωσε τη ζωή στρατιώτη σταματώντας σφαίρα

Πολλές φορές τα κινητά τηλέφωνα έχουν σώσει τη ζωή των ιδιοκτητών τους και όχι επειδή τα χρησιμοποίησαν για να ζητήσουν βοήθεια.

Smartphones Apple iOS iPhone 8

iOS 17: Ποια iPhone δεν θα το πάρουν φέτος

Η Apple ανακοίνωσε το νέο της λογισμικό iOS 17 στο παγκόσμιο συνέδριο προγραμματιστών της WWDC, με πολλές αξιοσημείωτες μικρές βελτιώσεις.

Smartphones iPhone 11 iPhone 13 Black Friday 2022

Black Friday 2022: iPhone 11 με 499 ευρώ, iPhone 13 με 869 ευρώ

Οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών συσκευών βγάζουν σε προσφορά τα iPhone 11 και iPhone 13 σε τιμή που ταράζει ακόμα και τα καταστήματα του Skroutz.

Smartphones Apple featured iPhone

Leaker αποκαλύπτει ποια iPhone θα καταργηθούν σταδιακά

Η εταιρεία είχε διακόψει τα iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 8 και iPhone 8 Plus το 2020, ενώ πέρυσι κατήργησε τα iPhone 12 Pro και iPhone XR.