iPhone 11: Κυκλοφορούν 20 Σεπτεμβρίου;

iPhone 11, iPhone 11: Κυκλοφορούν 20 Σεπτεμβρίου;

Απέχουμε σχεδόν έναν μήνα από την αποκάλυψη της iPhone 11 σειράς και σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τον Πρόεδρο της Ιαπωνικής SoftBank, η σειρά θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτέμβρη.

Η Ιαπωνία περιέγραψε έναν αναθεωρημένο νόμο για τις τηλεπικοινωνίες, ο οποίος θα τεθεί σε ισχύ την πρώτη ημέρα του Οκτώβρη. Αυτός ο νόμος δεν θα επιτρέπει στις εταιρείες κινητής να συνδυάζουν πακέτα δεδομένων με high-end συσκευές όπως τα iPhone.

Ο Ken Miyauchi χρειάστηκε να πάρει θέση και όταν ρωτήθηκε πως σκοπεύει η SoftBank να χειριστεί την κυκλοφορία των iPhone 11 απάντησε,

“Ειλικρινά αναρωτιέμαι τι θα πρέπει να κάνω για 10 μέρες. Όχι, δεν πρέπει να το πω αυτό. Τέλος πάντων, δεν ξέρω πότε θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone. Ωστόσο, σχεδόν μετά από 10 μέρες δεν θα βρίσκεται σε bundle.”

Από την δήλωση του Miyauchi συμπεραίνουμε ότι τα iPhone 11 θα κυκλοφορήσουν στις 20 Σεπτέμβρη. Ημερομηνία που ταιριάζει αρκετά με την κυκλοφορία των iPhone τα προηγούμενα χρόνια.

Γενικά η Apple αποκαλύπτει την επόμενη γενιά iPhone την δεύτερη Τρίτη ή Τετάρτη του Σεπτέμβρη. Αυτό σημαίνει ότι φέτος τα iPhone 11 θα αποκαλυφθούν στις 10 ή 11 Σεπτεμβρίου με πιο πιθανή ημερομηνία την 10 Σεπτέμβρη.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Και μαζί περιμένουμε και το unboxing του Κώστα που λέει να μην βάζουμε τα αυτοκόλλητα της apple στο αυτοκίνητο!!! Καλό καλοκαίρι!!!

Κώστας Βλαχάκης

Χάχα!, καλό καλοκαίρι!!

forneverarrow

Αν και δεν με κέρδισε βάσει της παρούσας φημολογίας, με βλέπω να το παίρνω τελικά τον Μάϊο που θα ανανεώσω τη σύνδεση… Είχα κάποιες σκέψεις για Note 10 αλλά λέω να κάτσω στα αυγά μου και να μείνω σε iPhone που το συνήθισα και είμαι ικανοποιημένος χρόνια τώρα…

SUPS

Αν επιτρεπεται τι ακριβως πακετο συνδεσης εχετε και ποσο θα ειναι(αν γνωριζετε) η επιδοτηση σας τοτε?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.