iPhone 11: Νέο leak αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες

iPhone 11, iPhone 11: Νέο leak αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες

Μία νέα διαρροή είδε τα φώτα της δημοσιότητας και αποκάλυψε περισσότερα στοιχεία για την iPhone 11 σειρά της Apple, η οποία θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο.

Ας μην τα πολυλογώ όμως γιατί οι πληροφορίες της διαρροής είναι αρκετές. Αρχικά, αποκαλύπτονται μερικές εσωτερικές ονομασίες που χρησιμοποιεί η εταιρεία για τα τρία smartphone που αναμένεται να έρθουν στην αγορά. Πιο συγκεκριμένα το μοντέλο με κωδική ονομασία D42 (iPhone 12.3) θα αντικαταστήσει το XS, το D43 (iPhone 12.5) θα αντικαταστήσει το XS Max ενώ το N104 (iPhone 12.1) θα αντικαταστήσει το καλύτερο σε πωλήσεις “budget” smartphone της Αμερικής, iPhone XR.

Το display του D42 θα έχει μέγεθος 5.8 ίντσες θα είναι OLED και θα έχει ανάλυση 2436 x 1125 pixels, το D43 θα έχει οθόνη 6.5 ιντσών τύπου OLED και ανάλυση 2688 x 1242 pixel ενώ το iPhone 11R θα ενσωματώνει οθόνη ανάλυσης 1792 x 828 pixel τύπου LCD στις 6.1 ίντσες.

Δυστυχώς τα τρία smartphone για ακόμη μία φορά δεν θα υποστηρίζουν το USB-C καθώς η Apple συνεχίζει να μένει πιστή στην Lighting θύρα. Ίσως το πακέτο αγοράς να διαθέτει κάποιον αντάπτορα ώστε να μετατρέπεται η Lighting θύρα σε USB-C. Επίσης, αναμένεται να ενσωματωθεί και ένας 18W φορτιστής ο οποίος θα ξεκλειδώσει επιτέλους την fast charging τεχνολογία των smartphone χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να αγοράσει τον φορτιστή.

Από το display θα λείπει ένα χαρακτηριστικό το οποίο ενσωμάτωσε η Apple πριν μερικά χρόνια, το 3D Touch. Η Apple ωστόσο δεν το κατάργησε απλά, αλλά στην θέση του τοποθέτησε ένα νέο feature με κωδική ονομασία “leap haptics”. Το Haptic Touch ενεργοποιείται με το παρατεταμένο πάτημα της οθόνης σε σχέση με το “δυνατό” πάτημα της οθόνης που απαιτούσε η 3D Touch τεχνολογία. Το χαρακτηριστικό αυτό θα κάνει ντεμπούτο στα iPad.

iPhone 11, iPhone 11: Νέο leak αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες

Όσοι από εσάς είχατε ελπίδες ότι ίσως τα iPhone 11 δεν θα έχουν αυτό το άσχημο τετράγωνο πλαίσιο που εμφανίστηκε στους πρώτους κλώνους, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε να αποδέχεστε την ύπαρξη του καθώς η αναφορά το επιβεβαιώνει.

Τα iPhone 11 και 11 Max θα έχουν τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος που πιθανόν θα αποτελείται από μία κύρια κάμερα, μία telephoto και μία wide-angle. Η τελευταία λέγεται πως θα υποστηρίζει ένα νέο feature που ονομάζεται Smart Frame. Με αυτό οι χρήστες θα μπορούν να προσαρμόσουν στην φωτογραφία ένα frame και να κόψουν όποιο κομμάτι της φωτογραφίας δεν τους αρέσει. Αυτή η διαδικασία θα γίνεται κατά την διάρκεια λήψης της φωτογραφίας. Αυτό το κομμένο κομμάτι θα μένει για ένα μικρό χρονικό διάστημα στο κινητό και έπειτα θα διαγράφεται μόνιμα.

Όσον αφορά το iPhone 11R αυτό θα διαθέτει δύο κάμερες στο πίσω μέρος η οποία θα συνδυάζει μία κύρια και μία telephoto κάμερα.

Τέλος, τα τρία smartphone θα τροφοδοτούνται από την ίδια FaceTime κάμερα στο μπροστινό μέρος που θα υποστηρίζει 120fps slo-mo recording.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Johnjohn

Καλά κρασιά. Έτσι όπως το πάει θα την περάσει και η ξιανομι σε πωλήσεις. Αυτό το έκτρωμα δεν αγοράζεται. Κρίμα γιατί εγώ και η οικογένεια μου πάντα στηριζαμε τα προϊόντα της. Αμεσα αλλαγή του Cook ο οποίος δεν έχει καμμια σχέση με τον προκάτοχό του μπας και ξανά γυρίσει η εταιρία στις παλιές ενδοξες μέρες της….

Νικ

Μόνο huawei, τίποτα άλλο δεν αξίζει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.