iPhone 11 Pro: Γύρισαν κινηματογραφικό βίντεο 4K με την τριπλή κάμερα

Αν και οι προπαραγγελίες των iPhone 11 έχουν ξεκινήσει από την ημέρα παρουσίασης τους, στις 13 Σεπτεμβρίου, τα smartphones δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη επίσημα. Η Apple είχε δηλώσει ότι το iPhone 11 Pro και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς θα γίνουν διαθέσιμα στις 20 Σεπτεμβρίου.

iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro: Γύρισαν κινηματογραφικό βίντεο 4K με την τριπλή κάμερα

Πριν την επίσημη διάθεση τους στις αγορές, ο κινηματογραφιστής Andy To πήγε στο Τόκιο για να δοκιμάσει τις ικανότητες εγγραφής βίντεο των τριπλών καμερών του 11 Pro. Ο Το κατέγραψε ένα 4K cinematic βίντεο της πόλης, διότι σύμφωνα με τον ίδιο ήθελε να δείξει την ιστορία του ταξιδιού στην Ιαπωνία.

iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro: Γύρισαν κινηματογραφικό βίντεο 4K με την τριπλή κάμερα

Ο Andy To έχει κάνει αρκετά σύντομα βίντεο στο παρελθόν δείχνοντας τη ζωή κάθε πόλης. Αυτή τη φορά προτίμησε να δείξει τις ικανότητας του νέου flagship της Apple στο Τόκιο, μία προοδευτική φουτουριστική πόλη με γρήγορους ρυθμούς και πολλούς ανθρώπους. Για να αναδείξει καλύτερα τους ρυθμούς της πόλης χρησιμοποίησε ένα εξεζητημένο στιλ επεξεργασίας βίντεο.

iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro: Γύρισαν κινηματογραφικό βίντεο 4K με την τριπλή κάμερα

Ο To κατέγραψε όλο το βίντεο χρησιμοποιώντας μόνο το iPhone 11 Pro, χωρίς την προσθήκη εξωτερικών φακών και με τη βοήθεια του camera app που παρέχει η Apple. Ωστόσο, αντί να εκμεταλλευτεί τα νέα εργαλεία για κινηματογραφιστές που πρόσθεσε η Apple στα iPhone 11, ο ίδιος επεξεργάστηκε το βίντεο με το Final Cut Pro X.

iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro: Γύρισαν κινηματογραφικό βίντεο 4K με την τριπλή κάμερα

Το βίντεο του To αναδεικνύει όλες τις ικανότητα της συσκευής μέσα από διαφορετικές σκηνές και περιβάλλοντα. Προβάλλει μία μεγάλη γκάμα συνθηκών από φωτεινά και έγχρωμα τοπία, μέχρι τοποθεσίες με ελάχιστο φωτισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας.

iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro: Γύρισαν κινηματογραφικό βίντεο 4K με την τριπλή κάμερα

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συγκρίνετε την ποιότητα του νέου flagship της Apple με το iPhone XS Max, ο Andy To είχε χρησιμοποιήσει το περσινό flagship της εταιρείας για να καταγράψει τη ζωή στην Ταϊβάν.

Να σημειώσουμε ότι και τα δύο βίντεο έχουν υποστεί επεξεργασία όσων αφορά τα χρώματα. Οπότε αυτό που βλέπετε δεν είναι ακριβώς ότι έχουν καταγράψει οι κάμερες των iPhone 11 Pro και iPhone XS Max.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Την ημέρα εξαιρετικό, τη νύχτα ή σε μέρη με χαμηλό φωτισμό ε την έκανε τη δουλειά, αν και να πω την αλήθεια περίμενα κάτι καλύτερο. Βέβαια δε ξέρουμε και πιο φακό χρησιμοποιούσε κάθε φορά, μπορεί για παράδειγμα ο κύριος φακός να είναι καλύτερος από τον τηλεφακό σε χαμηλό φωτισμό, αλλά οκ θα το δούμε όταν κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και έχουμε τα πρώτα reviews.

Chris_BMW

Υπάρχει ήδη review Νίκο στο YouTube .
Το κανάλι The Verge το έβγαλε σαν το τηλέφωνο με την καλύτερη κάμερα .

Υ.Γ Δεν το περίμενα αλλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού κάνει πολύ καλύτερη δουλεια από pixel 3 κ note 10 (εν αναμονή των νέων pixel βεβαίως)

Nickolas

Βασικά με βάση το iPhone XS το σύγκρινα και αυτό που είδα στα παραπάνω βίντεο. Είδα και το βίντεο του the verge, προσωπικά δε δίνω βάση στις συγκρίσεις που κάνουν αυτά τα site, περισσότερο με ενδιαφέρει να δω πλάνα από το κινητό που κάνουν review και σε αυτή την περίπτωση το the verge επιβεβαιώνει αυτά που είδα στο παρόν βίντεο για τις νυχτερινές λήψεις.
Ωστόσο κάτι άκουσα στο review οτι η Apple θα φέρει μια λειτουργία fusion που θα κάνει καλύτερα τα πράγματα τουλάχιστον στις φωτογραφίες.
Για μένα το θετικό είναι οτι το φθηνό 11αρι έχει στην ουσία την ίδια κάμερα, αφού του έδωσαν την wide, για την telephoto έτσι κι αλλιώς ένα 2x κάνει zoom οπότε όποιος πάρει το απλό θα το ευχαριστηθεί.

Αποστολης

Πέρα από το edit που είναι πάρα πολύ κάλο,σαν ποιότητα εικόνας δεν είναι τίποτα φοβερό ο θόρυβος είναι έντονος και γενικός λείπει η ευκρίνεια σίγουρα παίζει ρόλο και η συμπίεση από youtube τώρα πόσο έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα η επεξεργασία των χρωμάτων αυτό δεν θα το μάθουμε κάλο ήταν να υπήρχε κάποιο link να κατεβαζαμε το αρχείο αυτούσιο

Makis

Βρε φίλε..έλεος με τι οθόνη βλέπεις και είπες για έντονο θόρυβο. Ξεστραβώθηκα πάνω σε Mac Book Pro του 2018 να δω ίχνος θορύβου στα νυχτερινά. Έχουμε κάμερες στην οικογένεια από την εποχή του 1960 που τις κούρδιζες για να τραβήξουν, δεν υπήρχαν μπαταρίες τότε. Τι sony semi pro, τι φωτογραφικές με φακούς κάτσε καλά και βλέπω τώρα ένα αποτέλεσμα από ένα φακουδάκι της πλάκας από τηλέφωνο και παθαίνω πλάκα και μου λες για ΕΝΤΟΝΟ θόρυβο; Ήμαρτον….

Αποστολης

Σε 27 UHD ips για την πρώτη απορία σου,τώρα εσύ προσπάθησες να δεις κάτι στις 13 ίντσες χωρίς να έχεις Καν την απαιτουμένη ανάλυση να δεις όλες τις πληροφορίες του βίντεο και μετά έχεις απορία γιατί ξεστραβωθηκες και τα βρήκες όλα καλά,από εκεί και πέρα παραβλέπω την ιστορική σου ανάδρομη δεν μου λέει τίποτα απόλυτος για την ποιότητα του βίντεο δεν είσαι ο μοναδικός που ασχολείται με αυτό,τρίτον με την πλάκα που έπαθες με μια απλή αναζήτηση στο youtube για όλα τα υπόλοιπα flagship smartphones την ίδια πλάκα θα πάθεις,σε μικρές οθόνες δεν γίνεται δουλειά με τέτοια ανάλυση να το ξέρεις αυτό τα συμπεράσματα σου είναι εσφαλμένα
Όπως είπα άλλα από ότι φαίνεται δεν έδωσες και πολύ σημασία είναι ότι μπορεί να φταίει και η συμπίεση από youtube και η επεξεργασία κάλο θα ήταν να βλέπαμε το βίντεο αυτούσιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.