iPhone 11 Pro Max: Θα μπορούσε να έχει αμφίδρομη ασύρματη φόρτιση

iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro Max: Θα μπορούσε να έχει αμφίδρομη ασύρματη φόρτιση

Τα iPhone 11 κυκλοφόρησαν στην αγορά πριν αρκετές ημέρες. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το iFixit πήρε στα χέρια του τα νέα μοντέλα ώστε να κάνει το καθιερωμένο teardown. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα έκανε βίδες το iPhone 11 Pro Max, οπότε πάμε να δούμε τι αποκάλυψε για τον εσωτερικό του κόσμο.

iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro Max: Θα μπορούσε να έχει αμφίδρομη ασύρματη φόρτιση

Αρχικά, το iPhone 11 Pro Max έχει κατά 25% μεγαλύτερη μπαταρία σε σύγκριση με το iPhone XS Max. Η συσκευή διαθέτει μπαταρία 3.969mAh η οποία τρέχει στα 3,79V με συνολικά 15,04Wh, μία βελτίωση κατά 2,96Wh σε σύγκριση με τα περσινά μοντέλα.

Η μεγαλύτερη μπαταρία έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του πάχους της συσκευής, σε σχέση με τον προκάτοχο της, κατά 0,7 χιλιοστά.

iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro Max: Θα μπορούσε να έχει αμφίδρομη ασύρματη φόρτιση

Ενδιαφέρον είναι ότι το iFixit ανακάλυψε ένα δεύτερο battery connector στο iPhone 11 Pro Max, κάτι που θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι η συσκευή υποτίθεται ότι θα υποστήριζε αμφίδρομη ασύρματη φόρτιση.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα σημειώνει ότι ο δεύτερος connector μπορεί να είναι για τη λειτουργία παρακολούθησης και διαχείρισης της μπαταρίας που έχουν οι συσκευές.

Η οθόνη του 11 Pro Max φαίνεται να είναι παρόμοια με αυτή του iPhone XS Max και έχει αντίστοιχη τοποθέτηση στο Face ID.

iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro Max: Θα μπορούσε να έχει αμφίδρομη ασύρματη φόρτιση

Τα iPhone 11 Pro έχουν πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε βάθος 4 μέτρα για 30 λεπτά. Αντίστοιχα, το iPhone XS Max έχει λάβει την ίδια πιστοποίηση, αλλά για βάθος 2 μέτρα.

Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η νέα συσκευή έχει μεγαλύτερη αντοχή στο νερό το iFixit βρήκε ότι στο νεότερο flagship χρησιμοποιήθηκαν οι ίδιες μέθοδοι αδιαβροχοποίησης.

Τέλος, το iFixit σημείωσε ότι ο σχεδιασμός του iPhone 11 Pro Max έχει βελτιωθεί αρκετά και επιτρέπει την πιο εύκολη επισκευή του, σε σύγκριση πάντα με τους προγόνους του. Παρ’ όλα αυτά, η συνολική βαθμολογία που έλαβε η συσκευή ήταν μέτρια, 6 στα 10, όπως είχε λάβει και το iPhone X.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.